ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 10 December 2008

Nasib Si Bapok!

kisahnya begini...akak letak lah profile akak dalam myspace..yer lah untuk sape2 yang nak bekenalan ngan akak...walaupun akak bapok..akak ade hak nak kawan sape2 kan..walaupun muka akak ni nan ado..haruskah akak ni di double standart kan...

untuk meramaikan orang meng add akak dalam myspace akak ni..akak tukarlah name akak kepada jameela dato yasin..yer lah market kena baikkk kan..orang kita ni kalau tengok anak dato semua nak pakat add..diorang x tau yang akak ni anak dato tua yang ade 6 orang cucu..bukan dato pangkat uolss...

then mamat kat atas ni add lah akak...then dia ni ingat akak ni perempuan betul..then akak ni anak dato..ingat anak dato je banyak duit kan..cetek betul pemikiran diorang ni..rase nak bantai je...kalau anak oarang biase pun leh kaya gak hanjenggggggggg.....


tak bleh blah message dia kat akak...then bila akak bg tau yang akak ni bukan anak dato sebenar n akak ni bapok..trus marah kat akak..wah cakap geli lah ape lah...oooo ko ingat kalau aku anak dato aku nak sponsor ko ke hanjeng...then ko ingat duit akuni ade segunung..ko tak tau aku ni dikatogorikan sebagai manusia yang sering dintis sundel...
ooo kalau aku bapok ko geli lah yer..xpe aku x kisah...kalau ko geli yang ko merayu kat aku mula2 tu apesal hanjeng...lain kali ko baca profile aku tu betul2 bongok...then ko tau lah sape aku...ko baca profile aku tu hanjeng jagan trus tengok gambar je..penat aku type..
"People always confuse of me that i'm a real girl...i'm not..i am a Simple and easy going Trans girl (Nyah)! i'm not pretty and i just ordinary person..i believe that beauty is come from inside..and if u have very beautiful heart i believe its will complete ur outer look.. i love movie and music...love to have so many friends...very happy go lucky person..love to explore the mean of friendship.. My rule are very simple "IF U WANT TO BE MY FRIENDS, U MUST LOVE THE WAY I AM, NO MATTER HOW I LOOK LIKE, WHO I AM AND WHERE I COME FROM"....as simple as that..if u looking for georgeous, pretty, sexy, big boobs, sex etc...u are not that type that i want to be friend...no matter where u are..who u are ..how rich u are..how sexy u are..remember that... "
ha tu yang aku tulis..ke ko tak paham bahasa ingeris sundel...dulu suruh sekolah ko main2..sekarang bila suruh baca inggeris ko terkebil2..ko mmg hanjeng kurap......

34 comments:

pearlEJ said...

bodow punya jantan...

ita.itu said...

kah.kah.kah..sek smpi form 3 je kot..tuh yg x paham..haha

saya said...

hehehhe... mamat tu nak try test market le tu konon.. mujur gak u bahasakan dia..bagi sedor sikit.

linn said...

komfem laa kak dia tak reti bahase omputih ni. maklum laa anak petani hehe.

Monkey D Luffy said...

relax... jgn emosi... nanti cepat menopaus

sparkystar said...

erkk..adoiyaii.no kumen!

azila said...

yeksss! muka mamat tu x bole blah kak senduk oiii,u deserved only for those yg lagik ensem,ekekekeke
sabo yer kak senduk,ko tetap world w'pon trans gitu!!

nur nilam sari kesuma puki berdarah said...

Mamat muka mcm tu bersepah ler..ko boleh carik yg lebih ensem lg dr mamat berangan tu..!!!

NoRazUraShIma said...

HAkHAk...SamPAh Pyer MAmat Itew...BUAng jek KAk

AlexAlabasta said...

Haha! Serve him good posted kat sini, baghu dia sedaq siket.

Giler kentang nak pancing anak dato', sememeh je pon orangnye~

Tapi kan, da good side is U know ur beautiful~ Msti die tgk akak cun sebab tu die add, hehe...

Senyum sikit~ =)

afiq said...

strategi berjaye la tuh kak.. hihihihihih ayat x vuley than...tuko2 la nme bapak sure.. lgi gempak..hehehehe

meenzuleyka said...

dahla anak petani...pgikis lak tuh...sesuai ko hanjingkan dia nok..

suw said...

keh keh keh..dh tulis terang2 pon tak paham lagi..haru tol..mmg sah stok mengikis!

chronicles of angelzz said...

ala kak kata anak petani tue yang bengap semcam... ha3

izal said...

sian ko sundellll...dpt jantan malang camni....takpe, ramai lagi kat luar sana yg tak pilih paras rupa...hehehe

AzFaRuL said...

layan je patutnya dulu...

pastu dh ayat2, br ckp dia b***********g.

pdn muka.

hanis said...

sabaq no

mardotti zaaba said...

wahahahahaha tak tahan ny msg dia. bantai dia lg kak senduk! bantai2! sendukkan saje dia tu. klaka ni klaka2

chics said...

Memng keji punya jantan. Gila tak boleh blah ayat. Mungkin dia menantikan kata-kata peransang atau supaya uols tulis "I tak kesah kawan dengan siapa pon" Hah!

Izzu Izzuri said...

Hahaha.. Adoiyai.. Rindunye ngn cerita2 kau kak senduk.. Lama dah aku tak baca/update blog.. Bukak2 je blog terus gelak goling2..

NieZearm said...

ape la sedih kehidupan mamat tu... tak pasal2 je jd bahan blog..

Izo Candy said...

tapikan nok..


mekz sangsi mood jejanz itew CURIOUS.



sesuatuuu...

Umi Mia said...

kahkahkah...kena lagi camni yer kak senduk...dulu dah kena gak camni...memang tak sekolah punya mamat tuh...hahahaha

Cyberwira said...

Susahkan nak cari org yg betul2 ikhlas berkawan dgn kita..dengar je anak dato..berduyun2 nak kawan..sama lah mcm artis ker..dengar je artis (Walaupun dramanyer mcm tak pernah wujud)..semua nak kawan walaupun tak fofular. kekeke.

Signorina Syima said...

eh eh... aku teruja tgk muka ko... meletop. kalau aku jadi laki pun aku tak hagak2 nak add ko..

itu lah masalah lelaki... pantang nampak wajah licin cun tak berjerawat. sialkan?? dh tu tgk anak dato' trus nak add.. babi sangat..

jd aku nak link ko, boleh tak?

Mama_Nofal said...

sah2 x pandai english la tu..mengong pya jantan..

VersedAnggerik said...

wayyy to go girl!

I like you attitude! U rock!

ADEX KAWANBOXX said...

padan muka hanjeng tue..padan muka...

apa malang la jadi bahan blog...
memang meletop la kak senduk
adex sokong gila!!!

Ted Baker said...

Apa pun dagu uals mmg cantek.

~LIZA~ said...

ni mesti jenis yg tgk gambar profile aje.. tak guna!! chill ok kak senduk?? ;)

@LiYaNNuaR said...

mmg patut pun ko wat camtu... baru btemu buku dgn ruasss... sengalll... hangin di situ...

shinodeamore said...

haha..
mmg padan pun jantan haram laknat cmtu...
anyway..salut sama kamu..
bapok yg very der vangga~

kurosaki-san said...

~jantanzz ituzz tersangatzz lazz babishzzz nyerzzz!!!!!

eddyedwin said...

muka cam babi, lahanat tul, ada hati nak add akak...perghhh, dia ingat akak kaya lah tu...dasar jantan babi anjeng merangkap pisau cukur tak mempunyai harga diri...

Let's SHOPPING Uollss!