ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 28 May 2008

Bila akak dah meroyan....

akak suka bila anak ikan melakukan perkara2 romantik kat akak..gitew kan...opsss...tp awas akak x suka menyepedo anak ikan uolss...akak suka lihat je..gitewww

akak kadang2 ade lah mase datang gila..mcm2 benda pelik akak nak buat..kadang2 tu kawan akak tarik2 rambut sendiri ngan perangai akak..kalau bosan akak mekap lah..walau pun hanya duk umah je...kadang2 tu akak dress up bagai nak gila pastu akak membuta..konon bila dreesup dapat lah mimpi indah..tup tup mimpi kena siksa dalam kubur...kerkencing akak..tp akak ni suka masak banyak2 pastu aku x makan..biarkan jadi tatapan je.. pastu kawan2 akak yang bernafsu binatang datang serbu cam ayam..gitew..ermmm siapa mereka tu ek....

bila akak boring akak berangan akak lah yang paling cantek, paling memukau, paling jelita..tp hakikatnya muka akak macam senduk..gitew...cantek ker akak? x memukau ker?

pastu akak suka shopping sorang2..best gila..bila shopping ngan kawan2 ni kurang best skit..bukan x best tp kalau kita nak jalan lamae2 karang..diorang sibuk nak balik cepat lah, nak itew lah ini lah..sentap akak nanti..so pi jalan shopping sorang2 lagi best...lagi satu akak ni shopping bukan lah kat tempat yang klass2 cam hotmama kan..gitew...akak tempat2 biase je..mydin pun akak layan gak...best tu..murah murah...jenama x kisah asal murah menarik n boleh di gunakan...ape guna kalau beli beg harga 7 - 8 ratus pastu letak botol susu anak kan....
ops sape lak tu ek...

kekadang tu akak suka berangan nak jadi itew lah ini lah..kalau akak dapat lelaki idaman akak ape akak nak buat lah..macam2 lah...best gila...n akalu akak borong sangat akak pi lah umah hotmama..sebab pompuan ni selalu kesepian...sedih akak ngok dia..so akak melawat lah dia sambil membedal semua makanan kat umah dia...


ade mase lapang akak ngan kak bee akan mengambil gambar erotik..bukan untuk tatapan umum yer tapi untuk tatapan sendiri..untuk melihat betapa hanjengnya rupa akak bila akak buat aksi terlampau..motip akak post gambar ni kat sini?

bila kegersangan akak membenarkan jantan2 meramas tetek akak yang adooo itew..ape mereka dapat? dapat pelempang..dapat secubit daging yang adoooo..padam muka korang


kekadang tu akak akan berlatih gimnastik ngan kak nita..cuba ngok skit mase akak join sarkas kat rusia tu masih ingat lagi ker tak? kekadang tu aksi2 merbahaya tu akak kenalah ajak kak cam sebagai penyelamat...gambar ni akak kat atas..kekadang tu kak nita lak pose kat atas sambil pakai baju bulu2....cam ner ek ?

cantek x akak?.....ade mase gak akak ambik gambar sambil pose cam binatang tepi kak cam..yang akak pelik tu kenape mesti kak cam...mmmm mushkil akak kan...

14 comments:

Aleeya said...

akak shape muka akak cantek tawww
sgt suka nengok he he
lebih2 lagi gambo bau itam kat tepi yg tajoknye 'akak waktu new year' tu..adehhh mcm erra fazira youuuu

btw, gambo akak pakai crown tu..akak pakai liptick jenis ape tu...pinknye sgt menawan kalbu ku...

TauruzMama said...

akak nih bes la..statement akak memg bes tau!
seksi u gambo b2 atas katil iteww!
'mydin pun akak layan gak...best tu..murah murah...jenama x kisah asal murah menarik!syabas akak...soka statement iteww!melanja ikut kmampuan bukan tuk me nunjuk..kan akak!

Umi Mia said...

ekekeke...tak tahan saya gelak guling2 baca blog akak ni tau (bos jeling2...tapi aku pedulikhaper...)...anyway..I baru jer add akak...konfem I jadik daily reader pasni...ciao...

ita.itu said...

kah.kah.kah.siot je ko ngata hotmama letak botol lam tuh..haha..setan tau ko ni wat lawak..aduh letak tgn kat tut tuh..stim x kak? haha

Miss Reezberry said...

balasan akak :
Aleya - akak tau akak mmg cantek ramai orang cakap..lebih2 orang2 kat pusat orang buta cheras tu..mereka puji akak lagi melambung2 uollss

Tauruzmama - wah gitew... uolls pun layan mydin gak ker?..tahniah...kalau uolls nak join ambik gambar atas katil tu jemputlah datang ke umah..pasni akak nak buat aksi kuda padi lak...

umi mia - name ko ni sesuatuh lah..mmm thanks sebab sudi lawat blog akak yang x seberape ni..lain kali kalau bos tanya kenape..ko suruh dia baca blog akak yer...ahaks..muah muah

Miss Reezberry said...

to ita - kalau ko nak tau ita bukan botol anak je dia letak siap kain baju pun dia sumbat same...laki ko selalu buat tak..opss terover soalan akak...

izal said...

bagus ko kak...suka tgk gmbr 18sx ko ngan kak bee tu....very the destiny's child...

@in said...

kak tolong make-up kan saya jugaks...kak, gambar kedua atas tu..akak pinjam rantai orang iban ek....err...er...err....

hOtMaMa said...

ko mmg babiii..tetap nak mengeji mak kan... walaupun mak tengah bizi bagai nak gila neh....utk blog ko mak tetap kena tinggalkan komen utk pembetulan katanyer... nyahhh..ko jerk yg kata mak suka shopping2 kat tempat branded...motiippp?? ko ingat mak tak der ke pegi tesco ke giant ke mahupun mydin...kejiii okeh... nak speku mak mcm tu...! ko ingat mak tak pernah beli baju kat tesco ke bongok... mula la mak nak naik hantu neh...
hanjeng tul gambar ko dng hafiz tu... matilah kalau hafiz ada nengok blog ko....harus dia pengsang 7,8 kalai kot....hihihihi.. ai tak sangka okeh hafiz boleh wat aksi terlampau mcm tu... lain la kak bee.. kalau aksi2 terlampau dia mak tak heran dahhhh... sbb dia mmg wanita ekzotik...hiks...matilah makkkkk!!

Anonymous said...

acntek ya amatttt........ ikuti kesah pengembaraan kak bed di bumi anbia dan para syuhadah.......

Kos Serani said...

Adoi...tu ker "kak Nita"? selama ini aku rasa kak Nita tu seorang yg misteri dan ada ciri2 kewanitaan.Aksi apa ker hel tu yob? adoi...pening aku nengok...sapa yg nak tonggang sapa tu keh keh keh

Heartless Devilish said...

hahahaha...kelakar..atoi...
gambo2 tuh...aiyak..
sgt menarek!

mrssham said...

ada2 je la akak ni..mcm2 pose nak ditontonkan.. best...

Mieza said...

hai kak senduk...

lawaklah aksi2 tu...yg x thn tu ada tgn merayap...hampeh je kan...mesti lps tu kena sekeh...:p

Let's SHOPPING Uollss!