ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 9 July 2008

Janji Mak Hayam

semalam akak telah janji nak post gambar child fish itewkan ..tp kawan akak x tau ni..kalau kawan akak tau ni..harus akak kena cerca..sebab dia ade kuasa besar...kepada kak bed yang nak tabur duit kat ruang tamu silakan..sebab akak baru deal ngan CEO maybank tadi ..dia bg akak candle light dinner dalam peti simpanan duit bank itew...so amacam kak bed...

akak tau ko mmg cantek dan memukau kak bed..wajah mu yang ayu mampu membuat semua child fish terbeliak tengok ko...figure ko yang macam gitar tu mmg membuatkan hati child fish cair..tapi ape nak buat..kita kena ber tarung..gitew....ops lupa lak kak bed..semalam kawan akak ade bg tau yang si child fish ini ade black belt karate...tu akak terkejut tu..takut dia kerajang kita berdua kak bed..harus terpelosok dalam dinding...tp akak rase ko xpe kot kak bed..kuasa duit berada dalam tangan mu..so karate semua ni pasti kalah kalau ko tunjuk berkepok-kepok note seratus dalam tangan ko..itew yang ko cakap kat akak kan...pasti berjaya...

p/s : gambar child fish hanya akan di letah di blog dalam masa 24 jam shaja..atas alasan keselamatan akak dan akak bed...takut ia akan membuatkan sesetengah pihak marah dan memcerca akak..selepas itew gambar ini akan di keluarkan dr blog...

kerana terlalu kemaruk sangat...akak telah mengedit gambar akak bersama dia...wah feel nya akak...saje je nak bg feel awal....


tengok body dia..ko x menagis ker....grrrrr

gambar atas ehsan kurmila kurmili production

15 comments:

Yuz @ Dikja @ Kak Jah said...

wahh kak!!! jgnkan mak hayam, nih akak hayam nih pun pun merembez tgk! ouwchhhh!!!!

Umi Mia said...

cute...mcm muka dafi..baik punyer....

ita.itu said...

kah.kah.kah...muka ko mcm org baru bangun tido jek kak..haha

IBU KUMBANG said...

Kalu macam ni hensem saya pun nak join tabur duit nih.. ngeh2..

sWeeT & siMPLe said...

sexy nya muka ko kak... and and anak ayam tu tersangat lah seksa dilihat... hehehehe

elmely said...

kak senduk dia punyer biodata ,apasal ko tak letak skali ?

darling8tabby said...

mcam muka dafi ler...

izal said...

mcm muka aku je child fish tu...kat mana ko curik haa gmbr aku tuuuu???

Izzu Izzuri said...

Terinzal mak!!-->>Ayat ko ni kak senduk..
Leh mintak petua nk six packkan perut cam perut child fish ko x kak?
Laki aku malu nk mintak.. (Hihihi..)

suw said...

pergh..
hensem2

unveiled evil plan to get famous && take over the world said...

wow. sgt kacak yea the 2nd pict. hot stuff tu~~ ;DD

veeda_areena said...

kak bed......

mak sanggup jual pulau mak area2 jawa tu.... mak nak longgok duit seluroh appment lily..... boley.....

bertambah la colection anak ikan makkk...... penuh da pinggang mak....

peej said...

macam ziffy..baik punyerrr..
jambu sangat nih..heheh...

Anonymous said...

tu hairul azreen kn?

eddyedwin said...

SAH2 HAIRUL AZREEN!!! KENAL SENYUMAN TU...

Let's SHOPPING Uollss!