ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 30 July 2008

Diamond Are Bapok Best Friends Too!

wah inilah set barang kemas berlian dr karot club kak bed itew...sinaran berlian itew mampu membutakan mata uolss

semua orang kata diamond are girl best friend kan...sorry yer uolss its bapok best friend too..malah lebih best friend dr pompuan betul...gitu lah gamaknya

tadi kak bed datang opis akak..nak amik barang kat kedai pengantin katanya..akak tertanya-tanya apakah itew kan...nahhh gitew..satu set diamond ala2 karot club gitu...bersinar-sinar satu opis akak..siap silau bagai nak gila diamond itew...jiwa akak bergelora melihat diamond itew..


walaupun raut akak bisa dan senduk yang penting akak dapat rase satu set..siap crown lagi..ko dapat ker?


nampak tak kilauan nya..wah...feelnya ku...dah macam pemaisuri agong dah akak rase...akak rase kena pakai sunglasses ni



tanpa segan silu dan x reti malunya akak trus rampas diamond kak bed itew lantas memakainya..wah " i feel like natural woman"..alaaaaa feeling nya aku.....ape lagi kak bed trus amik gambar akak...walaupun susuk akak dah tumbuh..feeling bapok tetap dalam jiwa...ade aku kesah..yang penting akak lah bapok pertama yang dapat pakai set barang kemas kak bed itew..kak bed pun belum sempat rase uolss....

12 comments:

Kos Serani said...

Kak Bed tu memang org ada-ada, kamu yg ado-ado tu tumpang jer la glamer dan kekayaan KAK BED tu. Dia tu berkepuk-kepuk wang kat dlam bank, aku dengar sampai tilam tempat dia tido tu isinya bukan dunlop atau kapas, tapi diut RM100 berkepuk-kepuk kat dalam ganti kapas tau. dek kerana wangnya terlalu banyak, dia terpaksa simpat sebahagian kat atas siling rumahnya. Bayangkan betapa kayanya kak Bed tu, kalau dia jalan jer...berpusu-pusu org ikut dari belakang kerana dia tabur duit sepanjang jalan.Menurut khabar angin yg ku dengar, kak bed kalau nak keluar rumah, tak ada RM setengah juta, dia malas nak kuar uah keh keh keh

izal said...

hahaha susuk ijo ku tu dah kuar...

bwk2 lah shave dek nonnn....

mana gmbaran kak bed? rindulah kat dia...

ita.itu said...

aah lah kak..bulu atas dah kuar..camne tuh bulu bwh..leh ikat sanggul x..kah.kah.kah

arenaKu uKanera said...

tu lah, terkejut tgk misai kau, miss reezberry!

IBU KUMBANG said...

tak pe kak send, susuk dah kuar tu tak penting.. yang penting, kecantikan dalaman ko tetap keluar auranya.. hahaha

Anonymous said...

a'ah...cantik kan gambar u...ramai yg iri hati sebab ada dua tiara kat muka u...satu atas kepala satu kat dagu...lepas ni u jadi trend-setter la...

meenzuleyka said...

susuk tu tgh in skrg nih...

Anonymous said...

a'ah...tengah 'in'...kalau dibiarkan mesti lagi 'in'...

Miss Reezberry said...

x baik uolss...tu sentapan cara halus ni..akak nak bela sampai panjang pastu potong buat wig...

Anonymous said...

ok gak buat wig...nanti org tanya mana beli jawab sendiri punyer juga...kiranyer rambut betul gak la tapi versi lain...

Miss Reezberry said...

kalau uolls nak pinjam ok je

Anonymous said...

bahaya pinjam2...nanti last2 kena campak...

Let's SHOPPING Uollss!