ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 4 August 2008

Name Omputeh katanya....


akak dah citer ker lom pasal ade satu custoner cina yang gak hanjing di opis akak...hanjing cam ner?...sebenarnya x lah hanjing sangat..kira anjing lite2 je...pompuan ni name dia Vicky katanya nya..yer lah ko vicky..sebenarnya name ko ape thah kong hing hong ker..yer lah cina ni kan berangan nak name omputeh lah..britney chia lah, pamela san lah..hanjeng x?..name bagai nak gila vogue ni..muka azab..macam tapak kaki kerbau...berangan ni nak name omputeh..bila akak tanya kenape u mesti ade english name kat depan..dia kata "senang mau panggil ma"... senang ma ape..kenape mesti ader ma ma ma ha?...."mak kau"... lantas akak cakap kat dia.."hey kadang2 x sesuai lah name yang uolls pakai tu...contohnya name jennifer lah, britney lah, rebecca lah tapi muka macam aso jual sayor saje..kelakar lah..pastu akak gelak bagai nak gila...."...muka cina tu merah je bengang...pastu akak cerca lagi..."sebut R pun tak betul...britney jadi blitney, rebeccca jadi lebecca..hahahahah"...pastu dia jawab...aiya lu banyak jahat la....akak menjawab..."ade aku kesah" dia jawab lagi...."ape itu"...akak jawab soalan penamat.."ko mmg sedih..ko x paham diam..ok"ahahahahahah"...terus dia senyum2 manja.....

My name is Clistina yap (Christina)..i am 25 lears old...i stay in kampung balu..(kg baru)...muka sedih adehati nak letak name omputeh...name ko sepatutnya Pe Nyap Poo..baru sesuai


dia sentap terus uolls..pastu dia kata ok lah xmau cakap pasal iniew...kita cakap pasal lain..cakap sama lu kan kasi hati sakit...nanti anak dalam perut saya keluar..(mengandung uolls...) pastu dia gelak bagai nak gila..motip gelak..akak x paham maksud ko lah nyonya......mmm bebas

12 comments:

izal said...

kahkahkah...ko mmg cam lahanad tawww wat aku gelak.....

kalau ko propar sekalipun, tetap aku gelak bagai nak giler....cam kesiallll tawww....teruskannnnn

hOtMaMa said...

hanjeng sangat ko kan...!hahahaha..

tigrismalaya said...

gittiewkann...aku ponn kenkadang nyampah cina bukit2 nie nak ader nama omputeh konon...kalo kena ngan muka tak per lar...sian clistina masuk blog ni hahahaha...

kak ayu said...

haha ....i bc kt opis nk tahan gelak beso spi kuar ayer mate.....mmg kaum ni cik ngan x hingat padehal ader tu ckp omputeh betabor....nk omputeh sgt ade ltk nama fish,jelly,starbuck......
kap lam ya nga pon ape kurang nama omputeh abis........siap 3 words...mcm emmanuel joseph frank...tgk org nyer terus larikkk

Izzu Izzuri said...

Wakakaka! Ahahaha! Adoiyaii.. Bestlah sggh blog kau ni.. Puaka beradat tul mulot kau nih.. Tak agak2 ko bg amoi nih sebijik..

Fifiey82 said...

wakakaaka lawak2 tak kering air liur gelak

darling8tabby said...

ayoo very der kejam..tapi dia cam tak kisah jer..siap senyum2 lite2 lagi kan

NieZearm said...

ko amik gmbr dia ni ade ko janjikan pujian ke? gumbira je aku tgk dia. klau dia tau ko mmg nk kutuk dia berbakul2, ade dia senyum cam tu...

NoRazUraShIma said...

iSh2...MAntaP SguH sUMer Komen...Hhehe...IduP akAk SendUk

atty's said...

wakakkaka..bagus..bos aku pun sama..ekekeekke

pearlEJ said...

wakakkakakakaka.... adoihhlaaa...

Anonymous said...

kadng2 org letak name english kat depan tuh sbb dier convert ke kristian...cina kan selalu agama budha,bila dah masuk kristian diorg tkr name letak name english

Let's SHOPPING Uollss!