ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 28 August 2008

si dia datang lagi!

semalam pada pukul 2.30 pagi akak di kejutkan dengan satu panggilan yang akak x sangka2...akak mmg dah x save no dia tapi..tiba2 dia call dr klia...bila dia datang kl dia akan ade no hp malaysia...
bila akak angkat terus dia berkata...

orang itew :Hye baby (baby katanya)
akak: who is this
orang itew : its me dear , Ted macholey...
akak : haaaaaaaaaaaaaa its u?
orang itew : u still remember me dear?
akak : aaaaaaaaaa (suara tersekat2)...ofcourse i remember u...u are the one who make me cry..
orang itew : plz dont said like that...plz fogive me reez..i miss u alot..i just arrived in klia..and i will be in kl for a few days...may be till saturday...
orang itew : thats good...ok its already 2.30 in a morning ted...i need to work tomorrow..so call me tomorrow kay...
orang itew: ok my dear..sweet dream
akak : ya ya...

korang nak tau sape dia...dia x boyfriend akak yang dr perancis tu...harus kah akak jumpe dia uolss..dia telah membuat hati akak gundah gulana ni...mat saleh ni mmg x reti malu lepas dia keciwakan hati akak...ape ek...pagi tadi dalam kul 9 lebih dia call lagi and merayu akak jumpe dia malam ni kat kl..malasnya..dah lah dintis nak kuar kl ni...dia kata dia ada suprise untuk akak...lantak le ko..akak cakap akak akan conform ngan dia tengahari ni..cam ner ni..tulunnnn tulunnnn

20 comments:

Umi Mia said...

akak.........kalau dia HOT...just go for it...lagipun akak free kan skrang..tak terikat ngan sape2...so..just enjoy urself, but tis time...don't take it too serious...just for fun.....

from my experience...jgn serius sgt dgn org..biar org yg serius dgn kita..kalau dia main-main..kita main-main...tapi make sure that u know where is ur strength and hold on that.....kalau kita tau kelebihan kita dan yakin dgn diri kita...takder sape boleh jatuhkan kita..kecuali kalau kita sendiri tenggelam dalam perasaan...

Cakap Kosong said...

pegi lagh jumpa dier kak senduk , mana tau dier bwk present yg best2 dr prancis

marinahunny said...

g lah jmpa dia jap...kut2 dia nk bg hadiah yg best2...huhuhu..

Ainol Razman Ghazaly said...

Alaaa... dengan orang Melayu totok macam saya ni tak taste ka?

Ms_MER said...

p ja..kot2 ada present wahh tetiba..tp jgn bg hope kt dia. biaq dia yg mai kt kita..

Mrs Maznan said...

akak..g jer lar jumpa dia....mane tau dpt special present made in france ker? tapi jumper jer lar...lebih2 kang lain plak citenyer..cinta bertaut kembali! huhuhu

Miss Reezberry said...

umi mia - akk mmg confused giler..dia siap rayu2 nak jumpe akak..rindu tu ade gak..geram ade gak

cakap kosong - present tu x penting..yang penting kalau dia betul ikhlas

marina - kalau bg hadia...kalau sakitkan hati cam ner

ainol - ade mestilah ade..kalau kena gayanya

ms mer - mmg x hope ape2 pun...

mrs maznan - x lebih2 lah..dia ajak diner je...

pearlEJ said...

pegi jer jumpa dia akak.... mana tau kot2 betul ada sumthing yg dia nak kasi... ehehe.. alang2 dia dh kecewakan akak, time dia dok call2 nih laa mau 'ketuk' dia kaw2... hihihi...

hOtMaMa said...

ha'ah kalau dah gersang sangat, ko pegi la jumpa...tapi AWAS kalau ko pegi tak payah ikut mak mlm nih... harus mak merambu dengan kak orkid sajork! mana satu ko nak pilih harharharharhar...*gelak cetan..hiks!

tigrismalaya said...

baik ko pegi kak, wat2 ala takde pe2 yang berlaku gitiew...aku syak beberapa hari nie ko akan sibuk memanjang...

veeda_areena said...

Jubo ko kn da ketat balik. Ynot mlm ni kasi rabak.. Mak turut epy nok. Semoga ikatan yg terputus terjalin kembali.

veeda_areena said...

hotmama pecah lobang.........

orangrawa said...

pergi je kak senduk.....kasi loy dia satu kali!!

Miss Moon said...

wah pakwer darik perancis ...baru je moon tergeliat lidah baca menu darik perancis itew hari ...nih terus ada jejaka perancis ...waa.. wa...wa....ko mo tu tapel ...je' mapel reez....auuuw i like .

tetiba bila sebut perancis ...cam lomantik lomantik gitew kan .

miez said...

hahahaha gila selamba dokk jekk kak bed yerr...hahahahaha
kite poonnn selambe jerrr baca no hall...: )ye la nyahhh ko pegi jerr kalau dia buat hal lain2 ko tinggal kan dia jer..

darling8tabby said...

haha..pegi jer..enjoy urself gittew..kata ada sesuatuh..mesti ada ole2 dari perancis kan..

ita.itu said...

haha..sian kak senduk kena ngan geng2 ko..hehe..snap la pic bf ko kak

abanglong said...

slamat poser ! :)

NoRazUraShIma said...

i tHink U BettR Go R kak...KasiK gemPak saMA dier...hUhu

izal said...

jgn jumpa la kak senduk..

bulan puasa nih....tak pasal2 jer ko berzina...taulah tu feberet ko..

kene sula nanti diknonnn...AWASSS

Let's SHOPPING Uollss!