ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 October 2008

I'm Back uolllsssss!

ya tuhan malasnya nak update blog musim raye2 ni...para peminat akak duk kol, email, hantar surat, fax, anta burung merpati dok tanya kenape x apdate..suka ati akak ler...malass le ngok..dalam duk malas ni akak terbaca lah satu blog wanita yang umurnya agak senja nan merah gak lah...name dia singkatan dari perkataan gajah..cuba teka..wah dia cuba buat spekulasi tentang akak ngan kak bed bergaduh nak beranak le bagai... awas yer kak jah..nantikan serangan balas dr akak..

gambar mmg banyak tp malas nyer nak upload....para peminat akak bagai nak gila call..datang umah..anta surat suruh akak undate blog..walaupun kan....mane lagi jemputan ke majlis rumah terbuka lagi...majlis pertunangan kekanda kak bed lagi..sibuk2...dah macam isteri perdana menteri dah akak rase...

tu belum kira permintaan dr jantan2 yang akak terima..mane yang nak belanja makan..belanja lemang raya lagi..mmmmm busy busy...lain lah macam kak jah and cokelatkan..dia duk mengangkang kat umah layan lemang nansatu je..x le sibuk mane...akak ni permintaan mmg melampaui batas kemanusiaan akak.......

so untuk menghilangkan kerinduan korang pade akak yang agak comel2 manja ni..akak paparkan gambar akak waktu akak jd model seluar dalam victoria secret untuk uollsss..untuk sape yang dah kawin..plz print ..laminate kan gambar tu..dan letakkan dalam wallet laki masing2 ok..untuk pelepas gian laki2 korang di kala korang xde..jangan lupa letakkan no telefon akak di belakang gambar senang dia orang nak kontek akak...wahhhh gitew......ingat tu...terutama kak jah and cokelat....


akak suka gambar ni..sebab kueh karipap akak ngan kueh pau akak nampak lemak dan berkrim..pasti disukai ramai....

20 comments:

IBU KUMBANG said...

Wah... ingat jugak ko jalan pulang ye kak, aku dah nak buat police report atas kehilangan ko... tengah tunggu time je..

Mrs Maznan said...

akak..aku merindui mu...hapdet2 ler cite raya kak..

@k@kPOKPEK said...

wah.. @pp tunggu gitu lama untuk entry ni.. ingatkan dah tercekek lomang kau....

Miss Reezberry said...

ibu kumbang - wah nak report polis katanya..nak ekan cili ni

Mrs maznan - sabar 14 roll gambar aku nak kena hapdate ni...

app - akak tercekik lomang daging je...

K.Jah said...

akhirnyer ko muncul jugak nok! dengar citer demam aritu. overdose lemang per? mak tak kisah la walupun cuma ada lemang nan satu. janji pohati! wakakakak!!!

Miss Reezberry said...

kak jah - mak demam bagai nak gila..ni pun masih demam nok..rase macam nak pengsan..bagai nak gila ni

ita.itu said...

kah..kah.kah..karipap mcm kuih pau..hantu ko tau..gelak mcm setan aku

izal said...

chanteque body ko nok...rasa nak cik chap je tgk kuih pau ko tuh...

walhal nan ado....hehehe

update cepat gmbr2...rindu kat ko sgt2 ni...

cokolat said...

dah sehat ko nok??? menghilangkan diri bagai g bertapa gitu!
ko harus cuba collagen kak jah itu nok.. nanti mencanak naik lagi karipap dengan pau ko tu nanti...
jangan kata lemang nok... belalai gajahpon ko bleh tadah je nanti...
hahahaha!!!

orangrawa said...

wah....abis posa...seksi terus kak senduk!! Nasik lemak 10 hengget tuh!!

darling8tabby said...

waaa meletups skrang ...

selamat hari raya

Umi Mia said...

huh..ada pun hapdet...sikit lagi kalau takder jugak..kami dah nak buat team pencarian anggota2 badan secara besar-besaran dah.....

welcome back.....

Cakap Kosong said...

timbul gak akhirnyer kak senduk ku sayang......ko puasa ke tem raya nih....kurus semacam jer!

veeda_areena said...

ok nok... skrang ko take over eh... mak nak rest dulu buat dosa kat blog.... agak2 ko dah takder idea... mak buat comeback plakkkk....

NieZearm said...

gmbr mmg mantap.. mampu mengurangkan pahala puasa6..

~Eila @ Along~ said...

yuhuuu..adoi..lama ilang..ni haa nak jemput mai umah 19/10 ni..kul 12- 4 ptg..kata nak dtg makan kueh kan..baik dtg ilangkan kempunan tu..ajak kak khem, hotmama, kak bed dan sumer2 la ye...

IRA said...

lama menghilang... tetiba bertambah jelita. apa rahsianya?

huhuhu

Miss Moon said...

windu nyer kat k senduk ...
rupanya pegi bercuti ..berbikini bagai ...harus la pasnih lagi ramai peminat nko weiii

:: AYU AYUMiE :: said...

perghhh! aku rasa cam nk bunun diri ajer tgk gambar nie....hahaahhaha

pearlEJ said...

nasib baik akak kembali ke pangkal jalan.. kalau tak, tak der laa tempat i nak boleh gelak mengekek-ngekek lagi bila baca blog...

Let's SHOPPING Uollss!