ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 16 October 2008

Sentap ngan makcik Tua!

akak pagi td sebelum pi keje akak ke bank nak bayar duit kete..pastu apehal thah..ramai bagai nak gila kat bank tu...hari ni semua orang nak bayar kete ker...heran heran...so akak amik no...no akak 1067..dan no mase tu adalah 1005..berape banyak tu...bila akak tanya guard kat situ apasal ramai sangat org ari ni..dia jawab..."line x bagus ari ni..server lambat...tunggu lah..u sabar ek..!"pantat tul..sempat dia menhanjengkan akak...

so ape lagi one two go pi minum dulu lah kat kedai dekat2...tp kedai yang ade kedai cina..so beli air tin je lah...then akak pose lah tepi bank tu..then ade makcik tua yang umur agak2 60 lebih cam tu lah..pakai tudung kaler biru dengan anak tudung kaler merah..makcik u are so fashionable...dia duk belek2 hp dia..akak x amik port lah kan..tetiba uolsssss........




akak ngok hp dia N95 uolssss....siap ade cover lather lagi..wah makcik u are so up to date...nangis akak..hp akak pun masih hp zaman nabi...lepas tu yang buat akak rase nak bantai makcik tu..dia siap 3G uolss ngan cucu dia...rase akak plak yang outdated...kerana terlalu sentap ngan makcik tu ..akak pindah duk tempat lain...tp ati masih panas...


sambil siang ikan ni leh lah makcik 3G jap ngan boyfriend makcik kat perancis ni...


then dah tunggu kat bank tu kedat 40 min..bank pulak off line..jahanam betull....tension akak...mmg hanjeng..so kenalah pi lagi waktu lunch...so ambank...ko awas yer..kalau ko offline lagi tengahari ni...aku bakar bank ko...

17 comments:

NieZearm said...

dari ko tabur2 duit tu kat anak ikan, ko simpan la sikit buat beli tipon baru. lepas tu sambung tabur balik duit tu...

ita.itu said...

kah.kah.kah..gelak beso aku ko ni tau..hehe..jgn ko bakar bank aku dah..haha

Miss Reezberry said...

nizarm - abang sayang..mane ade sayang tabur duit kat anak ikan..duit yang abang bg kat sayang tu sayang simpan buat kita pi haji nanti lah..x baik abang tuduk isteri abang cam ni.. x baik tau...

ita - hey ita jom join aku bakar bank tu..mak tau tau ko mesti nak ikut...

cokolat said...

hahaha... kelakar ok! ko sgt out of date kini... makcik tuapon pandai gadget2 ni... ko bila lagi?????

Mrs Maznan said...

kak senduk, nape x guna cash deposit machine aje? kan senang..x yah nak tunggu sampai 40 minit!

K.Jah said...

ambank eh?? mak baru cadang nak bakar hong leong. apa kata ko teman mak bakar bank sama2?

Umi Mia said...

daripada u bakar bank tu kak senduk...baiklah u pergi rompak..dapat gak beli hp 3g mcm makcik tua tu...lagipun dosa crime dan hukumannya pun dah lebih kurang sama...kurang2 kalau rompak dan lari sebelum dpt tangkap..dapat gak ko joli katak...

IBU KUMBANG said...

kak senduk, kita senasib... Indon kat tempat keje aku handphone canggih... aritu aku tangkap gambar guna camera.. cantik woo.. dia nak bluetooth kan aku, apakan daya telepon aku zaman nabi gak..

@k@kPOKPEK said...

isk... cam tipon @pp ler.. x berani aku dok sebelah ko, kak senduk.. x pasal2 aku kena bakar lak kang.. tapi sebenornya hp aku, laki aku yg bagi,kira2 hand me down.. dah x dara dah...
apa2pun, ko pakai lah online,pakai ceknet jer.. ker pakai cek, post dateed, ko campak jer kat hanjeng2 di bank tew.. legaa x payah tgk muka deyol. Tapi kalau ko pilih nak g beratur gak kat bank tu, make sure ko pakai glam2, ala2 ratu diva gitu, aku gerenti, ko dapat layanan istimewa..

hehehe..stay cool ya...

Cakap Kosong said...

ko kena mandi bunga kak senduk....kalau tak nasib ko akan malang memanjang....lariksssssssssssss

darling8tabby said...

laaa..penat2 tunggu offline lak..sabar je ler kan..

kelas makcik tu kan...

izal said...

sian ko nox...

aku simpati...meh sini buat loan dgn rhb....servisss baik punyerr wa kasik luuuuu

arep said...

ada lagi ke zaman2 beratur d bank ni??? On9 sajork u ols..

HP i pun nokia 1110 sajo.. Sedih...

chronicles of angelzz said...

alala kak senduk wat malu ngan org tua jer uollsss itewla lama sngat bertapa kekdahnya, x sdar zman da maju opsss....

farah amoi said...

henset x canggih xpe
asal leh wat called...pakai line...stiap bulan bayaq bill

pakai henset canggih tp xdak kredit buat hape..?


enjoice masuk ur blog...
i'll link urs at mine !
:)

Nad Eusoff said...

aiseh makcik!
kejamb betul makcik!
sy pun duk pakai hp zaman denosor dulu..
ish kejam! kejam!

kak senduk, sy turut tersentap!

Dawn said...

ambank eh?? mak baru cadang nak bakar hong leong. apa kata ko teman mak bakar bank sama2?

Let's SHOPPING Uollss!