ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 20 October 2008

Jameela Dato Yasin

yer uolss..bila kita mengaku yang kita anak dato mesti ramai nak kenalngan kita..bagaimane...kalau akak bgtau akak ni anak bekas tukang gunting rambut..diorang x nak kenal ker..yer la semua tu materialistik kan...hanjs tul...

dulu dalam myspace akak letak name...berrylicous lah...reezberry lah..susah tul orang nak coment and anta message..tp sejak akak tukar name jameela Dato Yasin...berpusu2 orang nak add..sentap x?...ape pun sebab Dato yasin tu kan...


Jameela dato yasin uolss..walhal adooooo..saje je suka2...korang dengki?..ade aku kesah


pastu ade lak yang tanya akak ni akak ni anak dato ker..then dia tanya lagi..father u dapat dato dr mane?..then dengan spontan akak menjawan..."Bapak i dapat dato dr abang i"..then jantan tu pelik..."father u dapat pangkat dato dr abang u..cam ner tu..."....jawapan penutup akak
"abang i dapat anak trus pangkat dato dapat kat bapak i..so puas hati"..trus senyap jantan tu...nampakkan..nak kawan akak demi kerana konon2 akak ni anak dato..dan anak orang kaya lah konon..sudah lah ko jantan ko lupakan je lah niat suci murni ko tu...lepas tu uolss nan ado call akak lagi..then dia sms akak "sampai ati u tipu i u kata i ni anak dato..." ko pehal?...cam sial kan


tengok je name akak jameela anak dato yasin semua dok nak no phone akak..kalau nak leh..sorang kena topup 30 henggit then i reply ur sms..hahahahah..

ape pun name saje dah leh buat jantan tergila2 kan akak...pas ni akak nak buat experiment lagi lah..best gak..hihihi

17 comments:

Umi Mia said...

ermmm.....pasni try letak anak Tan Sri plak..tengok beratur himpit2 camner....

Umie said...

Tak pun, letak tengku pulak atau pengiran ke...klass ko kak!!!

suw said...

uih..konpom jantan pengikis tuh! pantang nmpak pangkat..keh keh keh

izal said...

itu semua palsu kak senduk..

aku saja yg rela terima ko seadanyer!!!

walaupownnn...

chronicles of angelzz said...

wahhh melertss sngat kn nma jameela dato yasin tue...

aka y dun lpas nie akak ltak gmbar2 akak yang dosi photoshop hybridkan akak ngan body j.lo ka pasti kebaboomm...

yerla body akak skrang kan gjah lite2 gtew,.. jngan mare hiksss ;]

ADEX kawanBoxx said...

yes yes yes....adex pun nak tukaq nama perempuan kalis dato' la plak pasni....biaq meletop macam akak senduk jugak....

cayalah akak..

akak senduk, nie nak bg invitation khas..jemput datang beramai2 ke majlis perasmian kelab TOMOI / MUAY THAI adex..ajak kak jah dll..jemputan khas nie..nak dtg bgtau na...

cokolat said...

wah ko.... kelassssss!!! kuang ajarkan jantan2 skrg? sgt2 mata RM!

Mrs Maznan said...

lepas ni...akak buh lar Pengiran ke, Cik Pn Muda ke,Tengku ke, Syarifah Al Azhar ke, confirm pas ni jammed ko nyer my space kak..

IBU KUMBANG said...

kak lepas ni ko editkan gambar ko tgh pose kat kete mewah... hehehe

~Eila @ Along~ said...

kak senduk..
pehal plak buh nama jameela ni..nak wat panggilan nama eila ke?? huhuhu...sabar je la kak senduk..
sama cam eila ni ha...buh pic posing depan kete baru eila- bmw..ramai tul nak jadi kenalan rapat..hai..manusia..manusia..

@k@kPOKPEK said...

jantan !@#$% sumer tu kan... zaman now ni, pantang nmpak dahi licin, anak datok, berlari dtg.. keji sungguh.. isk3..

ayah @pp pun datok gak, dianugerahi oleh cucu2nyer.. x payah jadi Shah Rukh Khan tu.

Nad Eusoff said...

ceh..memang pandang harta tol dorunk..
laki skunk..ske cari org kaye jeh..
huhu

pasni kak senduk wat experiment agik taw

Cakap Kosong said...

aku ske sangat experiment ko tu kak senduk......kreatif.

linn said...

jantan2 keberet tu mengejo anak2 dato je yea.

teruskan eksperimen mu itu kak!

yatt said...

eeee..2 semua jantan xboleh pakai!!! nampak sgt mata RM nya!!!
kak senduk dharuskan akak "kenakan" jantan2 cam gini!!!!

pearlEJ said...

depa ingat semua dato/datuk tu berduit ker?? hahahaha... bodow betul laa kannn... berlambak dato2/datuk2 yg tak der duit, asyik nak pow org jerkk kengkonon leh tolong itu ini... pastu ada jugak yg nak buat kenduri kahwin anak, merata-rata call org minta pinjam duit, nak buat grand2, tapi duit takder... hishhh... ni kisah benar tau akak, bukan rekaan...

ada lak yg nk hantar anak pi belajar oversea, kengkonon nk jaga status, pun sama jugak, merata call minta pinjam duit.. gilo apo...

NieZearm said...

aku x nk la title Dato' lg skang ni. shahrukh khan pun bole dpt.. nk Tan Sri la.. klau dpt JP pun dh ok pe...

Let's SHOPPING Uollss!