ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 21 October 2008

Pesan Abah !

seminggu ni mulai semalam mak n abah akak xde kat sini..mereka pi round trip balik kampung selama seminggu uolsss..yer lah raya aritu x dapat balik kampung..so mak abah amik peluang seminggu ni balik kampung kat johor..n trus masuk singapore...thats mean.......

MERDEKA....MERDEKA...MERDEKA....

akak cadang nak buat wild partylah....hahahah..ajak semua pondan dan jantan datang pastu buat party bagai nak gila...jahatnya aku..harus lah kak bed dan diva2 harus di jemput...tp adik akak ade..xpe adik akak sporting..ape kata ajak adik akak join sekali..lets adik ku kita wild party bersama2..hahahah



lepas tu kumpulkan anak ikan ramai2 suruh dia buat tarian bogel di majlis wild party aidilfitri akak tu...kelas gak..hidangan nyer adalah lemang daging...uuuuu sedapppppp....


harus lah akak yang muslimah purdah bagai ni kena make-over baru kena ngan party akak tu...so dari berpurdah...

akak kena pakai tudung biase....je jagan pakai purdah lagi...

then bukak tudung..sundal2 sikit...then isap rokok.....pose jalang2 skit...


dan akhirnya berpakaian sexy maut bagai nak gila..tunjuk lurah semua..baru kena ngan tema wild party akak kan..so sape2 bloger yang agak ingin berwild party ngan akak lets join uolssss...yang dah kawin pun leh join kay.... tetapi kena ingat pesan abah!......



tp tetiba akak teringat kata2 abah akak 5 - 6 tahun yang lepas..dengan kata2nya pada akak..." abah x kisah senduk nakal macam mane pun..nak kawan dengan sape pun..nak bawak kawan datang rumah ker..tp satu senduk kena ingat pesan abah..jangan mudah nak bagi bontot kat orang..itew dosa besar"...pengsan uolsss..akak terkesima dengan kata2 tu..tp ape pun akak redho.....X SANGKA KATA2 TU KUAR DR MULUT ABAH AKAK.. nangis uolsss


thanks abah kerana memberi periktirafan kepada senduk....thanks abah kerana memahami anak abah yang agak jalang manja2 je ni abah..senduk ingat pesan abah..akak senduk simpan dalam hati..tp abah...abah x bagi senduk main bontot kan..tp yang lain boleh kan ..so boleh kan bah..thanks abahhhhhh..u are so understanding...hahahah...sayang abah....so sejak dr itew..akak mendapat periktirafan dr abah akak yang akak officialy adalah BAPOK!..TAHNIAH..

28 comments:

ita.itu said...

kah.kah.kah..kak napa nama ko kak senduk ek..buat la n3 khas psl senduk tu kak

suw said...

okla tuh dpt pengiktirafan. tp ingat..JGN MAIN BONTOT! keh keh keh

Umi Mia said...

wahhhh...bahagianya dapat bapak sporting....pinjam bapak kak senduk boleh......

psst..psst...jgn lupa panggil gue sekali yer wild party tu...yabedabeduuu....

~Eila @ Along~ said...

wah..wild party ye..kalo takleh main bontot..depan buleh ka? hihihi

@k@kPOKPEK said...

so happening bapak kak senduk tu..

izal said...

kalau tak leh main blkg, ko cik loy jelah ekkk...sedap jugak rasanye tuh...

Cakap Kosong said...

sporting gila ayahanda ko kak senduk nih..........

IBU KUMBANG said...

kata2 yg lembut itu lagi menusuk kalbu... huhuhu... wild party? i loike.. tolong reservekan satu ekor anak ikan

Anonymous said...

wahhhh..bestnya dpt abah yg sporting giler!!!
apa pun guna hari KEMERDEKAAN 2 dgn sepenuhnya kak senduk!!hehe

yatt said...

wahhhh..bestnya dpt abah yg sporting giler!!!
apa pun guna hari KEMERDEKAAN 2 dgn sepenuhnya kak senduk!!hehe

pearlEJ said...

wakakakakak... sempoi betul abah akak ekk... hahahahahaha.....

mrssham said...

wah.. bontut tu yang mahal tu..ala2 j-LO

Mrs Maznan said...

wah! best lar abah akak ek? sporting abis!

K.Jah said...

ko tang edit2 ni mmg teral senduk kan???

darling8tabby said...

kelas abah kak senduk yer..heheh

meenzuleyka said...

DAVID TEO BERLAPIK SIKIT LA YA...JGN MAIN BLKG...

p/s: yg muslimah berjubah tu bukan i ya?

sHwEeT ByAtcH said...

kak...

nk gak g wild party tu..

klu xleh pki tdg nnnti org pki shower cap...

tigrismalaya said...

kak, sporting abah lho..igt pesan abah..awasss..

cokolat said...

bagos nok... at least ko mendapat restu! barakattttt!!!!

orangrawa said...

KAK SENDUK.....maknaye ko dapat restu jadi tukang apom!!!

Cyberwira said...

Senduk..bestler korang nyanyi..first time aku terhibur mcm tu..

chronicles of angelzz said...

akak x dpat maen blkg maen dpan ckup daa... cikloi cikloi kew ckupla tue muahaha ;]

spoting ayah akak kan ;)

IRA said...

abis tu, ko ikut ke nasihat abah ko?

=)

Aleeya said...

haipppp jgn lwn ckp abah ye akakkkk

along said...

best nya dapat bapak macam tu an?kan senduk?bapak zaman cyber...pandai bapak kak senduk but pesanan....anak bapak...

ADEX KAWANBOXX said...

TERKESIMAAA sat baca ayat JANGAN main bontot...sungguh pengasih lagi penyayang ayah kak senduk...

sangat direk dia bagi..senang..tak payah kias teruk2...cayalah!!

kak senduk..kimsalam ur dad

AzFaRuL said...

keji.

:>>

eddyedwin said...

perghhhh, lintas hormat kat abah akak kerana sungguh memahami...sy pun nak jgk abah camtu...huhuhuuuuu...

Let's SHOPPING Uollss!