ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 8 November 2008

Hari Terakhir Akak Di MAXIDEA

akak memberi lambaian miss universe kepada maxidea

sedih rasenya uolsss...hari ni hari terakhir akak di MAXIDE PRINTING HOUSE...then isnin ni akak dah mula keje kat tempat baru..alhamdulilah....

dah lama akak cuba cari keje yang lebih baik...office work..yer lah tukar angin katanya...kepada suhaimi n suhaila...akak doakan business uolss akan lebih maju dan sentiase menjadi sebutan uolll...selama akak keje ngan uolss ni akak mintak maaf segala salah silap akak yer...halal kan makan minum, cikcur, pengular-an, pencercaan dll...

yer yer2 je aku ni..walhal ari2 akak lepak kedai lontong mak dia..sudah tentu akan jumpe ..dan suhaimi n suhaila dah tentu adalah kawan akak sendiri..

akak harap tempat baru ini akan lebih baik dr sekarang..akak harap ape yang akak ingin kan akan termakbul...so by monday ni akak akan traning kat wangsa melawati uolsss...jauh tu uolss..terpakse lah akak bangun kul 4 pagi uolss...nak siap the best katanya..hahahh..tp traning sekejap je kat situ uolss..then akak akan post kat bandar puteri puchong je uolss....yer lah waktu akak keje kat maxidea..perjalanan 2 minit dr umah akak..n kat tempat baru ni jauh sikit ..ambil mase 10 min dr umah akak..alhamdulilah dapat keje dekat ngan umah akak...

ape pun uolsss...doakan akak bahagia kat tempat baru yer uolssss....


x cukup ngan lambaian miss universe ...akak memberi lambaian ratu sebenar...

20 comments:

hanis said...

all the best bebeh

Monkey D Luffy said...

wah mcm2 lambaian ada

tigrismalaya said...

nanti aku akan kerap menerjah ko ngan mamat tu sambil ajak korang berpot di oldboy kopitam...atas tue kan ader spa ikan...lariksss bos ko dah jeling...

Hafez Zahruddin said...

Ala kak... baru je nak oder stcker label dari kau...

arep said...

sukses selalu ya kakak.

Miss Reezberry said...

sape nak order email kat maxieaprinting@gmail.com

Miss Reezberry said...

sape nak order email kat maxieaprinting@gmail.com

IBU KUMBANG said...

tahniah nok, moga ko sukses kat sana!

izal said...

all the best kak senduk in watever decision u'd make...

pena menari said...

Reez tahniah...

cokolat said...

nyahh.. mak doakan ko nanti tabah mengharungi liku2 kehidupan di opid baru ok! jgn lupa... gaji pertama... harus di simpan sedikit utk belanjer aku, kak bed dan kak jah nanti... hahah!!

gud luck nyahhh!!!

**tak dapat ym dengan ko lagi sensiang buta ekkkk!!!**

chronicles of angelzz said...

wish uollss best of luck...

gambate kak :P

veeda_areena said...

eemmmmm....
kak bed ucapkan tahniahhh.... kak bed hormat segala keputusan yg ko lakukan...... setiap insan pasti mau kan kemajuan dlm hidupppp.... awas ehhh ko tak maju... mak cincang ko.... kalo bos ko yg baru ni buat perangai pelik2 ko reportt sama kak bed.... taw le aku nak ngajor mcm mana

K.Jah said...

congrates nok!! nanti open table yer? baru berkat gittew! :P

Cakap Kosong said...

Tahniah nok!semoga kau sukses kt tempat baru.

@k@kPOKPEK said...

berjaya dan terus berjaya..

Nad Eusoff said...

moga lebih sukses kak senduk

Umi Mia said...

Congratulation on ur new challenge Ms Reez....semoga sukses.....:-)

; Rara wanna get famous and take over the world said...

goodluck di tempat baru sis! =)

darling8tabby said...

all the best kat tempat baru nanti yer

Let's SHOPPING Uollss!