ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 11 November 2008

hey uolsss

ok ari ni kita belajar ini yer olss....let uolsss..

wah...penat sungguh akak dua ari ni..maklumlah kat tempat baru uollss..yer lah kena lah bekeja keras skit sebab banyak akak kena belajar kat tempat baru inew...dalam mase seminggu ini akak akan traning kat wangsa melawati uolss..kat wangsa maju gitew kan..jauh uolss..kul 7 pagi akak dah kuar umah..yer lah nak kejar masuk keje kul 8.30 katanya...


harus ke akak pakai cam ni ke office biar diorang notice akak bapok..hahahahahh

tak pe seminggu ni je..staff kat head office mmg baik..semua friendly..wah...banyak juga akak kena belajar ni..yer lah akak di amanahkan untuk buat keje ni semuakan..so x leh lah nak elak...anyway ape pun akak seronok sangat..dapat keje baru...dapat kawan baru..ade gak tectnition kat sini yang comel2 uolss..tp yer lah akak kan coverina skit kat sini..akak menyamar sebagai lelaki..so x lah leh menggatal kahn..be profesional ok....tp hati akak memberontak ngok jantan2 comel itew..sabar sabar...

walaupun kawan blog akak ni dah expose kan yang i ni kak nyah..tp kat tempat keje akak x pecah lobang uolss...akak perempuan tomboy ok...hahahah

atau haruskah akak letakkan tetek akak yang adoo ini disebalah muka jantan2 itew

tp ade gak terpecah lobang...lantak lah..dah mmg akak pondan nak wat cam ner....so pagi esok akak akan ke pulau besar melaka uolss..traning outdoor fields katanya..ikut je...yang penting uolss kena betolak kul 5 pagi...harus lah akak kena bangun kul 4 pagi..ya tuhan..yer lah selama ni kan akak bangun keje kul 9.30 pagi..sebab office lame akak kan sejengkat je ngan umah akak...so esok pi melaka naik kete ngan bos akak..so ape lagi buat le persiapan tido dalam kete uolss...hahahah..bos u drive...i tido ok..sampai kejut i..gitew kan..boleh?....

ape pun nanti akak update lagi yer uolss...tunggu tau ade banyak cerita menarik tunggu uolssss...

12 comments:

Monkey D Luffy said...

enjoy yer keje baru.

p/s: akak nyah sy dah add ko lama dah

cokolat said...

hoy senduk... seronok ko kat opis baru ko nampaknyerrrr??? tahniahhhh!!! nanti jumpa harus ko yang belanjer ok!! maklumlah.... ko skrgkan merangkap eksekutip seketeri yang meletop gitukannnnnn....

Miss Reezberry said...

monkey - thanks uolsss

cokelat - yer nok..doakan mak kaya cepat yer..moga2 lah uolss...nanti mak belanja ko..dengan syarat yeop mesti ade..hahahahhah

@k@kPOKPEK said...

kak senduk, opis baru ko ni dekat dgn rumah @pp. Jom lah kita gi medan selera ke, carefour ke, minum2 teh tarik. @pp tinggal 2 minggu jer lagi di Malaysia ni.. wuuuahh...
apa2pun, selamat menjlnkan tugas.. dan mengorat jantan2 ensem tu..

K.Jah said...

takkan blanja cok je nok. mak pun nak la join sekaki. nanti gaji jgn lupa rojer2 mak taw????

Cakap Kosong said...

sempat lagi ko scanner 2 jantan er kak senduk!

IBU KUMBANG said...

sabar nok, atur strategi bebaik! hehehe... teringin nak nengok kak senduk jadi jantan camno la rupanya!

sHwEeT ByAtcH said...

moga berjaya ngan keje baru

hanis said...

oh yeah...
baju seksi tu mmg da BOMM ah...

~Eila @ Along~ said...

eh kak senduk..dah tukar keje baru eh? tahniah..pehni leh banje ekk..hehe

Umi Mia said...

xsabar nak dengar citer kaber line u tu....berapalah agaknya leh kaber tu......excited nak tunggu nih...

izal said...

ko kalau pakai baju askar pun sebatu jauh nye org boleh tau ko nyah diknonnnzzz...

Let's SHOPPING Uollss!