ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 19 November 2008

Oh Sayang ku ko telah kembali...

Ya Allah kau telah memakbulkan doaku...segala kesedihan akak telah berakhir uolsss...terima kasih tuhan kerana semua dugaan mu...segala penantian dan harapan akak telah berakhir ok...



beg mekap akak telah di temui ok...



3 - 4 hari ini akak telah bersedih dan cuba melupakan barang2 mekap akak yang hilang itew...akhirnya akak bertemu kembali..pagi ni akak telah di datangi seorang lelaki yang akak taste gak lah ke opis akak...dia datang nak jumpe boss akak...sape lagi kalau abang adi yang keje kat main opis..kat ari tu akak ade citer yang akak p melaka ngan abang2 comel kan..so abang2 tu lah datang opis akak ....


dia kata kat akak yang ade barang tertinggal kat dalam kete dia..tentu akak yang punya.. rupa2nya beg mekap akak uolsss..walaupun beg tu kecik nilainya mau ratusan ringgit tu uolss...terima kasih abang adi..ko telah menyelamat kan akak dr terus berwajah binatang...dan akak leh humbankan guni beras yang 3 - 4 hari ni yang akak telah serkupkan ke kepala akak...lepas ni leh lah akak lawan ngan kak bed balik sape paling meletop.... walaupun akak tak akak akan di kalahkan oleh kak bed...yer lah kalau nak beli mekap baru maunya nak kena tunggu hujung bulan baru leh beli...dintis uolss


then kalau nak tunggu hujung bulan maunya akak terpakse melepaskan segala opointment2 yang mendatangkan hasil dan memberi segala mase depan yang cerah...so segala apointment akak yang akak tunda boleh akak atur balik...so sempena akak telah bertemu kembali ngan beg mekap akak yang ado tu..akak telah memasang niat untuk memekapkan diri akak seperti opera cina bukit malam ni..

so penduduk puchong prima nantikan kemunculan akak kembali uolss...jangan lari ok kerana Miss Senduk in back on track...hahahah

21 comments:

suw said...

wahhhhhh..byknyer koleksi mekap akak..kagum kagum

hOtMaMa said...

branded ke make up ko nok..awas..!

cokolat said...

tahniahhh... mesti ko kembali feeling2 womankannn?????

along said...

stakat beg make-up hilang x per,jangan kak senduk hilang senduk..he,..he..

Monkey D Luffy said...

lariiiiiiiiiii... penduduk puchong prima! cepat lariiiiiiiiii

tigrismalaya said...

ape upah ko bagi pada abg adi??

marinahunny said...

waaahh...dh jmpa dh...hepi lah ko ye kak...

yatt said...

seronok ler yea kak..dah jump semula "buah hati"..hehehe

IdaShah said...

wow! byk nya...

Nad Eusoff said...

ahaha senduk sudah bermaya semula...yeah rock it kak send

Cyberwira said...

Bolehlah pi Make up sempena dinner nanti..hehehe

arep said...

dah jumpa semula.. nampak nya dey ols baca blog kak sendok..

mrasaaa

izal said...

alhamdulillah...tamo sedih2 lagi pasni k...

pearlEJ said...

gila banyaknya barang2 mekap akak tu!!! kalau ej laaa, barang2 mcm tu ilang, mau meroyan okehhh... nak kumpul balik semua2 tu bukan senang woooo... ishhh... nasib baik abg tu pulangkan balik...

Miss Moon said...

aku pun bercita2 utk mempunyai koleksi make up cam K S ...mmg meriah u olsssssssss

kak senduk mana nak carik syeshadow langit ke 7 tuh ...ley bagitau beli mana . Ley la moon pegi angkat 1

NieZearm said...

tu nk pakai sendiri ke? macam nak jual je.. byk betul...

berrykisses said...

mak aiii ,
banyak nye make up .
best tu ! :DD

btw , salam ziarah . (:

hanis said...

nok... cek nak tompang sekaki...

~Eila @ Along~ said...

wahh..meriahnya brg mekap ko kak senduk..hehe..byknye berus...ngalahkan mekap org kawen..haha

~mista [s.h.a.n.d.y.e]~ said...

ayooo...
kak reez nk wat comeback ala britney la tuh...
tak sabar uols...
hiks..

AlexAlabasta said...

Pergh! Banyak sih! Maunye tak sedey kalo ilang~

Seb bek jumpe balik, syukran2~

Let's SHOPPING Uollss!