ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 15 December 2008

Sah Akak Adalah Gajah!

sah dan amat sahih uolsss....akak rase ari tu akak timbang akak dah turun 5 kg..so akak lompat2 manja lah..gembira siap celeburit makan aiskrim bagai nak gila kan..ujung2... nampaknya timbang yang akak timbang tu adalah timbang yang hanjeng ok..timbang yang menjaga hati lah kiranya...timbang penipu...hanjeng punya timbang...sentap akak..br akak pasti yang akak ni dah gemok macam lembu...ujung2 ianya di sahkan dengan jelas uolss...

tengah hari td mase kat opis..akak nak kuar lunch n bos akak cakap ade kawan dia nak datang opis..so dia suruh akak tunggu jap..takut orang xde kat opis..then tunggu punya tunggu datang lah nyonya ni...umur dalam 40 plus lah...dia jual barang kesihatan katanya...ape that dia borak ngan bos akak dalam meeting room...entah ape dia sok seok sok sek kak bedah dalam meeting room tu......ujung2 bos akak bg tau nyonya ni umur 6o+ ..wah hebat...siap bos akak kata pompuan tu macam madonna...yer modonna sangat...madonna bukit (adaptasi dr cina bukit)
tup tup dia kuar n bawak timbang yang leh kesan lemak lah ape lah segala..canggih timbang tu uolss...so bos akak pun cuba lah benda tu..so blood presure lah ape lah...then giliran akak lah uolss...berdebar akak..harus lah roboh timbang tu nanti...
belum naik timbang tu lagi si nyonya ni dah complain kata akak ni gemok uolss...sentap akak...awas ko nyonya...ape pun nak gak tau pe jadi kan...then timbang lah...lepas tu ape jadi...??..nak tau..x yah lah...lupakan jelah...







nak tau ker?..menyebok lah korang.....








x yah lah.... lain kali lah.....








segan lah uolsss.... mmmmm nak citer ke tak ek...












jangan ketawa tau...










nak menghanjeng kan aku lah tu kan....akak tau korang ni mmg lahar tau...







berat akak 73.2 kg (sah akak adalah gajah)- tahun lepas akak 59kg ok...naik 14.2 kg
tinggi 174 cm
alah susah2 ngok lah gambar kat atas tu....siap tulis berat ideal semua ok..siap ade borang ok...

yang sentap tu berat n kandungan akak di tafsirkan kepada Biologi age akak adalah 37 tahun... kiranya cam ni lah..berat akak sekarang sebenarnya adalah berat orang umur 37 tahun... ...sentapppppppppppppppppppppppppp..i 19 ok..i yang chantek jelita ini dikatakan mempunyai berat orang umur 37...itew hotmama ok....

tp dia bg tau akak yang akak punya metabolisma akak sangat bagus..lagi sajtu akak tinggi...kalau akak bersenam sikit je pun akak mudah shape up body akak..makan jaga..minum kena banyak..and tido cukup...itew kata nyonya tu...tp orang lain kata ape?.....nangessss!!!

mulai esok akak nak puase....diet ..n bersenam bagai nak gila...

so mulai sekarang makanan adalah musuh ketat akak dan bersenam adalah rakan sejati ku....



tengok ni gambar akak tahun lepas..runcing..cengkong...kurus...berat 59 kg..kira ok lah sebab akak tinggi kan...

ni gambar terbaru...muka besar dulang..badan macam lembu...pipi macam kueh pau...perut buntal macam gajah..opsss sorry kak bed...

14 comments:

Jeffy said...

pipi macam char siew pau punn tapi tetaplah meletopps uolllss! heheh =)

nangess kak bed! :)

Tijah Lawa said...

tetap vogue nok! centu la best...huggable cam beyonce gittew.

Aleeya said...

hahahahah kak bed sila bagi flying kick sekalik...kahkahkah...

uiksss tapik apsai tak nampak cam 73.2 pong???cam kurus jekkkkkk!!pepon vouge da vasssss la gambo kak senduk yg 1st tu..shape muka akak le yg ai jelesssssss sgt2 nehhh

Mrs Maznan said...

ye ke 73.2??? aku tgk ko maintan jer kak..aku ingat dia silap bagi result tu kat ko ler..tgk lar part sex tu, dah tentu salah nok! huhuhuhu

marinahunny said...

alahai kak, dh comei dh tu aku tengok...kalu kurus sgt nanti x sdp nk peluk...kuikuikui..apa cite dgn abg peranchis tu..??

hanis said...

tak kisah... yg penting malatopppss!

nanonano said...

hihihi..
lebey kurang je kite akak..
body fat saje dah 22%..
tp kak senduk kire ok la neh..
tggi dah 174, [tinggi tuhh]
xla nmpak gajah mane, cume kene rajen senam je bg fit blk,
huhuhu

Niyang Rapik said...

kena rajin bersenam nampaknyaaa. esok jalan kaki pegi keje

izal said...

sian ko nok....dia tick jantina ko dkt male.....padahal shemale kannn....

Miss Moon said...

cantik nyer nko KS oooi tahun lepas mmg runcing wooooooooooo tak sangka nko seslim tew ....

tapi skrg pun comey n sangat cute

tak pa chaiyyooookkkkkk. slamat berdiet

:: AYU AYUMiE :: said...

iskkk gajah comei aper nyahhhh!

Eetee said...

kak senduk, hari nih aku terasa nak komen. aku tgk ko ok jerk. saja jek nyonya tu nak melaku-kan barang dia . ko bawak istighfar bebanyak.. ko tetap ayu gitu.. huhuhuhu.. apa lagik celeburit ngan aiskrim...hehe

@LiYaNNuaR said...

alohaiii... jgn le bsedih... kire meriah la jugak tuh... hohoho...

Lieder Blumen said...

hahah haduhla kak senduk ni.. naseb baek nyonya tu puji akak make harusla die slamt dri sebrang hanjengan akak... klau dri awal smpi akhir die hanjeng akak make menyantap petir lahanat mulut akak la jwbnye kan haha..

Let's SHOPPING Uollss!