ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 18 December 2008

spender jantan (18SX)

korang suka x ngok jantan pakai spender..ker korang prefer jantan x pakai spender..i mmg turn on kalau nampak jantan pakai boxer..wah menitik2 peluh jantina (jantan dan betina) akak...bukan ape...akak yakin yang lelaki ni leh kita kategorikan persenolitinya melalui spender diorang..ape kata uolss?...

tp sebenarnya akak x kisah lah spender ape jantan pakai..maknenya kalau dah sampai tujuk spender kat akak tu maknenya paham2 je lah..berzina lah uols...astagfirullah hal azim...
kadang2 tu bila pi shopping2 tu akak ade lah lalu kat tempat jual spender tu..ter ghairah akak bila ngok kotak2 spender jantan yang sexy2 ite..rase nak je masuk kat dalam kotak spender tu...gitew kan...tp akak ngok ade gak pompuan yang terbeliak ngok kotak2 spender tu..bila akak pandang buat2 benda lain..keji tau pompuan tu..mesti desperate tu..kannnnn


akak paling suka nganjantan pakai spender cam ni..so fungky and style..lagi satu harus lah lemang lebih menonjol..


wah sape nak pakai ni..ni namenya spender kantong sakti...

akak ngok jantan2 ramai pakai boxer cam ni je...harus lah terkontang kanting benda tu..masuk angin katanya..kelas....


wah macam tarzan...



meriah...semagkuk ko...



oh sayang armando..i love u



ni pun akak suka..sexy..kemas


ni lagi lah akak suka..sanggup berbunuh ni kalau berebut ngan kak bed...




ni bg yang ade bontot mantap je ok..bontot x cantek lupakan je lah


sape nak pakai ni..sapa pakai akak bg hadiah..tp kena tunjuk depan akak je...di ingat kan lelaki straight sahaja..pondan n gayboy harap maaf yer..tp ade ke jantan straight nak apaki ni...



mesti korang nak tanya akak pakai yang mane satu kan..akak mesti lah pakai panty ok..ropol2 ade reben..kata pompauan kan...


16 comments:

hanis said...

aku suka nyah!
time ko sebut sal ropol2
superb...
wakakaka~

Kak Piah said...

wakaka.. best la blog ko nih..
tak sesia tijah pomot kat aku nok...
gelak guling2 aku sensorang..

cokolat said...

aku tambah lagi... ko mesti yang g-string pehtu leh ikat riben kiri kanan... kannn???

pearlEJ said...

yang last sekali tu kelakar lak.. hehehe....

Amy Maznan said...

aku yg ngantuk..tetiba cargas..huhuhu

Umi Mia said...

I like entry nih...teruja tengok..ahahahha...

betul..betul..personaliti lelaki boleh ditentukan dgn spender apa yg dia pakai....nak pilih partner pastikan dia tunjuk spender dia dulu..kalau spender berkarah baik lupakan jer.....muahuahuahua

Tijah Lawa said...

nokkkkk!!!! mak ske jantz bugil jer. tapi jgn la bugil setiap masa. tu gilo namo eh! hahha

IRA said...

wah, indahnya pemandangan dalam entri ko kali ni.

= P

Miss Reezberry said...

hanis- nyah mak tau ko suka kan..ke ko terinzal ngok gambar tu

kak piah - ape kata kita guling secara regu..bersama2

cokelat - cam ner ko tau nok..mak pakai yang reben depan belakang

pearlEJ - kelakar ke ko suka noks?

umu mia - x jugak nok..kalau jantan yang tunjuk spender berkerah tu elok, meletop kaya..harus kita yang bersihkan..x pun didik dia jadi pembersih..yang elok x baik reject rugi uolssss

amy maznan - wah bila tengok sup bunjut adabi kat blog akak ni segar terus ko kan...

tijah lawa - nyah mesti carlos x pakai spender ni..tidak syak lagi..akak yakin...

ira - indah ke nok..kalau indah komen2 lah selalu ek...

Baby Fifiana Layola said...

Mak rasa gambar spender yang last tu mesti kat bahagian belakang tu bau busuk sebab kena taik palat!

Baby Fifiana Layola said...

Tijah, Carlos tak pakai spender ker? Mak sker mak sker!

Monkey D Luffy said...

tak kuasa nak pakai!

@LiYaNNuaR said...

wahhh... mcm2 ado niih... ngeh ngeh ngeh...

Cyberwira said...

Soalan mcm nak kenakan aku je!. Sah sah ler aku ceret beret sebab makan seafood black paper yg ko dgn hotmama buat tu.. sebab tu aku cuci underwear aku kat toilet..Akan ku mencapap di dalam blog aku nanti pasal undel itu. Siap ada kesan taik ceretan yer.

farah amoi said...

mmm...akak haru spakai G-String la..kan!?

izal said...

seksi koleksi spende ngan boxer nihhhhh.....tp yg pakai tu kene bdn meletop kan? kalau bdn jenis gajah, hampehhh..

Let's SHOPPING Uollss!