ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 7 January 2009

hey hanjeng ko mmg berangan kan!

sakitnya ati aku...rase macam nak meletup rasenya kepala akak arini...geram tahap dewa murugan dah ni...

kesahnya gini..lunch td akak kena pi bank kat area puchong jaya untuk bank in company check..so merangkap pi lunch sekali lah kan...so dah lah matahari terik..aircond kete akak plak kuar macam angin ketut je..x sejuk2..akak dah naik antu je...awas ko kete....


pinknya aku...ko ingat ko cantek..kenape ko x color 7 warne ikut pelangi ...pastu ko letak bunga sikit2 then letak sepanduk..ini kereta berhias...

so dalam menuju ke bank banyak lak kete..manenya lori, mane kete lagi... geram betul akak...tiba2 akak dengar bunyi kereta yang ala2 kereta turbo ala2 kete racing...bila akak toleh ke kanan ade mamat yang mukanya lebih buruk dari kerak periuk ngah bukak tingkap.....dengan cermin mata warna silver...muka pori2 kawah manja...rambut ade 3 colour...benti kat trafik light sebelah kete akak...bawak kancil jugak macam akak uolss..tp yang penting colour pink terang siap ade stiker kartun2 kat pintu dia...patu dia punya ekzon bunyi macam kereta racing..ni mesti bajet2 masuk gear satu ni terus berdesup ni kan....

sebab kete ko tu lain dr yang lain...hanya hanjing2 je yang suka pakai so akak pandang lah...then dia leh bukak tingkap then cakap kat akak " hey bapok! ko ape hal pandang2...ko bajet ko lawa ker"...terperanjat akak tiba2 kena sangsang....


hey uolsss i love pink and hello kitty..pink x bermakne i bapok tau...walau pun muka i buruk i tetap suka pink...i'm so fahionable

ape lagi dengan x semena2 PERANGGGGGGGGG !!!....dengan x sabar2 mulut akak yang suci lagi berbau kasturi syurga ni terus mencerca kembali..."hey babi sape pandang ko...aku tengok kereta kete ko yang dah rupa kete mainan ni..ko jangan nak perasan muka ko tu yang buruk..kalau aku jadi jantan muka aku 1000 kali lebih ensem dr ko"....akak sangsang siap muka2 ngan tangan2 sekali bergerak..dah rupa mariah carey menyanyi dah akak rase...


lampu isyarat merah terus dia merempit..bunyi kete dia kuat macam rase duk sebelah jet pejuang dah...ujung2 bunyi je kuat macam kete racing....geraknya x laju pun...macam sial..akak bawak 80 je senang2 akak potong..sambil potong kete tu akak sampaikan jeritan ucapan penutup buat jantan muka kuali tu..." woi muka kuali... nenek aku jalan lagi laju dr kete mainan ko ni..ko campak je lombong sial"... lepas tu akak..gelak macam orang gila...mampus ko sane..puas hati aku...kete je nampak hebat tapi pemandu buruk n kete gerak macam siput babi...muka ko tu layak bawak lori tanah je hanjeng...nenek aku mengesot pun lagi laju...mmmmmm adakah nenek akak suster ngesot?..ujung2...

Bermaksud so long mother fucker!

22 comments:

kakpiah said...

suster ngensot? nih piah ngensot datang..
muakakaka.. giler klakar2 hangen entri nih..
bodoh ler jantan tu.. carik pasal tak tentu pasal..
asal akak tak ambik jer gambo muker kuali dia tu??
kasik tepek kat sini.. kita pakat cerca dia ramai2..
wakakaka..

hanis said...

warghahahahha...
padan muka dia...
you go girl!
weeeeeeeeeeeeeeeee

Tijah Lawa said...

wakakakaa!!! mak hengat kalu mak kayuh beskal pun lagi laju dr dia kan??

Miss Reezberry said...

kak piah - nyah mak hp baru lom sampai lagi..kalau ade hp canggih lame dah aku tangkap gambar dia..ni hp zaman nabi je ade..sedihlah kan...

hanis - amboi sukanya dia...

k.Jah - ko kan atlit lumba basikal kan dulu...ke atlit lumba beca?

Amy Maznan said...

huhuhu..kak senduk, aku pun baru jer mgalami kes yg lebih kurang mcm ni..keta kancil gak! adakah kancil yg sama???

Umi Mia said...

kahkahkahkah...I SOKONG U.......hahahahaha...

i rasa mcm pernah berselisih jer ngan kereta tu...ada rasanya kot...perasan lelaki yg bwk tapi tak perasan lak muka dia camner...hahaha...patut ah mekap kete kenmain lagi...ghope2nya muka burok yer..muahuahuahua....kalau I nampak scene ni..mesti I dah berguling2 dlm kereta gelak..wooppss...nehi nehi..accident nanti....

ita.itu said...

kah,kah.kah..kelako la ko..aku suka ko sound dia..haha..kelas ko nok..i likeeee

Umie said...

haku pun suke akak sekolahkan jantan tu... haku pun selalu jumpe kete yg bukan main lg bunyi ekzos letop2 tp kelajuannya alahai...usain bolt pun bole potong kete tu...huhuhu

hOtMaMa said...

hihihi...naik hantu ker uols!

cokolat said...

bagusnyer uol... kelasss!!!

fq said...

haha...
memg betl2 melmpaw eh mult dy?
ye pn xyah la sound cm 2..
pndng je sudh la...
tau la kte dy lg cntk kn..
xpe2..
sabr jer la..

Khairulius said...

bagus..org camtue mmg patut kena sound camtue..keji

peej said...

mmg gampang gile perangai..
mmg x lawa pun kereta mcm tu..perasan lebih..dah la lelaki..pakai pink..ingat sweet la tu..
ish tetibe pija lak yg emo..

tp mmg bagus pun akak sound balik..esp part.."kalau aku jadi jantan muka aku 1000 kali lebih ensem dr ko"
wah suke *sambil tepuk2 tgn*

arep said...

mak ai.. berani kau sendok.. tak takut road bully ke? kang x pasal2 dia langgar keter u ol..

muadzlife said...

rasakan jantan keparat itew....

aku.rase.kakSENDOK.claszz!! said...

wah3 kak sendok....kelasszz la ko ni...siap pakej cercaan lagik ko bagi kat jantan hangsuang tuh!! hahaha....
len kali tangkap ler gambo die bak datang tepek kat cni...kite cerca ramai2!! hahaha

p/s: kak sendok bwak kereta ape??

Ridpest - The Proven Termite Eliminator said...

aku.rase.kakSENDOK.claszz!! - akak bawak lori ayam 3 tan

aku.rase.kakSENDOK.claszz said...

lori ayam 3 tan?? waah...adekah sbab die ala2 mak hayam claszz....atopon sbab kelembuan-nya.....hehehe....k.sendokk jgn mara yerr..nnt bulu mate akak jatuh pulekk..hehehe....

Anonymous said...

best giler ko sound dia ....... sukA SGT2!!! geram aku ... sial babi nyer jntan buruk..

Anonymous said...

babi hanjing punyer jantan sial.. eee bencinyer aku org cm tu.. dah la buruk.. x sedar ke diri.. aku rasa babi lagi comel dr dia... setan iblis laknatullah.. eee geramnyer..... kalau jupe dia.. aku langgaar kereta ngesot dia tu... eeeee sakitnya hati aku.. to kak senduk ko mmg the vazzz puas hati aku ko buat dia cm tu......

rizz said...

hahahh bgus kak senduk sound die hahahah.. sial nye keta pink!:p

Antonia Velasquez said...

best giler ko sound dia ....... sukA SGT2!!! geram aku ... sial babi nyer jntan buruk..

Let's SHOPPING Uollss!