ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 30 January 2009

kawan lama yang sungguh hanjeng!

td akak pi lah bank nak pi bank in cheq company...then mase akak kat counter nak amik nombor tu ngah tulis2 akak tengok ade lah sorang pompuan ni...pakai baju warna merah hati...pakai baju mengandung..besar dah perut dia...bila akak amati macam kenal je

then akak rase dia macam kawan sekolah akak dulu...akak tanya lah staff kat situ.." excuse me' tumpang tanya perempuan tu name dia MUHAINI ker?"...pompuan tu jawab..."yer cik..kenape kenal ker?...mmg le kenal..kawan akak kan...then perempuan tu datang kat counter amik no tu...akak pun excited lah kan....

so akak pun tegur lah " hye u muhaini kan...kenal i tak?..saya S........L lah...."..and then dia pandang akak semacam je..then siap jeling n cebik bibir ..then buat muka sombong macam pukimak....wah terus akak sakit ati..akak cuma bersikap mesra..ape lah salahnya senyum ke..or cakap hye ke..tu pun dah cukup..ni siap buat muka, jeling n cebik bibir...hanjeng punya pompuan mengandong...awas ko aku pijak perut ko mau kau terberanak kat bank ni nanti...

ala bukan dia x kenal akak..laki dia pun kawan akak gak..sebaya akak gak..laki dia mmg cukup baik ngan akak n kak cam ....kenape kiranya dah keje kat counter tukang bagi nombor kat maybank tu..kasta ko dah jadi tinggi ker?...awas ko...sakit nor ati akak...

then lepas akak berurusan kat counter tu..akak turun lah bawah balik then terserempak lagi dengan dia...then dia senyum ..then akak pandan dia atas bawah atas bawah and cebik bibir pulak kat dia...and trus blah dengan kekwatnya sambil catwalk ala2 supermodel...

hey perempuan ko ingat ko jaga kounter tiket tu ko hebat...ko ingat ko cantek..to tu dah lah buncit..awas ko...aku lagi cantek ok...

nah rasekan...ape persaan ko bila orang buat ko cam tu..best kan..aku tau ko tu megandung n org mengandung ni kan kadang2 moody..tp ade aku kesah..ko cuba buat muka cam hajeng..ko ingat aku x leh balas..awas ko...ari tu kak cam dah bg tau akak yang perempuan tu dia jumpe kat bank...kak cam dah bg tau yang dia sombong cam sial..akak x caya lah kan...yer lah mane lah tau mase tu dia ade masalah ker ape kan...rupanya mmg hanjeng...

sayang jangan ler...i kan ngan buncit ni..kalau main kang terberanak pulak i nanti..abang pi lah cari pondan mane2 puaskan nafsu abang tu..sayang relakan...pi lah chatting ker, blind date ker...


hey pompuan awas ko..laki ko tu mmg baik gila ngan aku...aku goda laki ko pasni n main dengan dia baru ko tau nasib ko...dah le laki ko tu jelas2 ngah gersang bape bulan dah kan..awas...ko tunggu yer ..tunggu...dont mess with senduk ok..gitewww

19 comments:

ULTRAMAN said...

waduh2.kitak patient keyh...orang mengandung bah..kesian anak lam ya sik salah apa2....hehe.,..suka maca hasil nukilan kitak tok...hehe..

LayarLara Legendary Of Journey said...

heheheheheh... bebetul marah le gamaknye ni... tengah uzur ke??

hasifdanish said...

Eh..eh.. hampir tersama entry lu ngan entry gua ari nih.. ala reez itu ler klasfikasi kengkawan yang hengat dier baguzzz... dah tak yah layan dier... yakin yang lu lagi baguz...!

my pink diary says... said...

saba kak saba...alaa..abaikan ajork...munkin dia tensi jaga kaunter kot? sabaq naaa...heheh...eh lupa nk intro..me silent reader akak...happy always eh? take care

AlexAlabasta said...

Goda kak, jangan tak goda~!!!

(Sambil makan coklat Goda)

Umi Mia said...

ceh....kalau jumpa lagi pasni..hang langgar jer dia bg terjelepuk sambil catwalk tu...

ahahaha...mana u tau laki dia ngah gersang...tak sumer mak buyung ada curfew....woopsss...

Yatt said...

sabor kak..sabor..
mayb dia tensen kira nombor giliran 2 kot!! kahkahkah
atau pun dia terkezut seorg diva tegur dia kot 2 yg muncung sedepa..hehe

monas2petronas said...

sah sah dia taknak muka anak dia nanti muka cam ko....tp cam rugi la kan...hehehhee..aku penah ok cemtu...bila aku ckp kenal tak..dia ckp tak kenal padahal dulu skolah dok seblah aku

hanis said...

sabar nok!
ko emo pun apa ko dapat?

HAIZAT said...

sendukkk kenduri mengamuk!!!!

CaBaiKeRinG said...

janji jangan amik laki aku sudah!

www.juaimurah.blogspot.com

Cakap Kosong said...

jgnlah marah wahai mariah carey ku!

cokolat said...

settled dah yer chq juta2 tu? tahniah...

pasni ko akan pergi lagikan bank tu? tetiap bulankan nanti? apa lagi nyahh... kasilah dia sentap sket... esok2 anak dia laher, muka mcm ko, harus dia meroyan, fadan muker dia! sombong tak bertempatlah plak!

arep said...

kakak... jgn mirih2 k.. orang bawak budak memang cam tu..[mostly]

IRA said...

rasanya laki dia minat kat ko. malam tido sebut nama ko.tu sebab bini dia hangin

jemari-sepi said...

sengal tau...jgn lh cam tu...pembawa budak lh yang...hihihihi

tak pun badan tgh sengal2...kita mn th kn..hihihi

Miss Reezberry said...

eleh waktu aku megandung dulu ok je siap leh pi disko lagi..gitew..berangan ni

hOtMaMa said...

hiks... takott mak dng statement kak senduk tew...! ha'ah.. mak pun tak setuju sangat la bab pembawakan budak tu... mak dulu pun pernah mengandung gak... ok jerk... tetappp bergebang kehulu kehilir.. aiyoo..matilah mak takbur neh...!
ala nok... laki dia pun hanjeng gak... cam sial.. sombong giler.. mcm la org tak kenal dia... babi kan..!

ika said...

testing2

Let's SHOPPING Uollss!