ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 10 February 2009

yer aku bapok..aku susahkan ko ker?

akak nak tanya uolss semua...akak jadi bapok ade habis kan duit korang x...akak jadi bapok ade tak susahkan mak bapak korang or akak donate dosa akak kat uolss....xde kan..so sape x suka bapok..u may leave this blog and buat je x tau..akak tau jaga diri akak and akak tau dosa akak..so perlu ke ko hanjengkan akak and ko nak publish dalam blog.....

kenape akak tiba2 naik hantu?...gini kesahnya..ade sorang mamat ni yang mengaku PERSATUAN BENCI MAKYAH yang masuk blog akak then nak hanjeng2kan akak...ko sape..ko kenal aku ke ha?..aku ade susahkan hidup kau ke..ade aku utang isap tetek mak ko dulu ker?..aku ade main ngan adik or abang ko ker?..xde kan..so jangan menyalak and please go away...

akak tau yang akak ni bukan sempurna..and akak ni x mintak ko hanjeng kan aku..kalau ko tu betul2 nak menasihati..kenape ko x letak muka ko sebesar2 alam kat blog ko yang adooo itew..bg semua orang tengok muka ko..alim ke tidak?..cantek ke tidak..hanjeng ke tidak..? ko boleh nasihatkan aku tapi dengan cara menghanjengkan aku ke...



yer aku macam lori balak terbalik...ko pulak lori ape..lori sampah terjunam ker?

kalau ko rase ko ni berani sangat kenape ko letak muka orang ber serban bagai tu..ko letaklah muka ko yang hensem sangat tu..ko letak besar2 gambar ko..jangan jadi pengecut..jangan lak ko "baling anjeng sembunyi batu uolls"...ko kata ko ade persatuan kan..ko senaraikan sekali sape bendahari ko, sape setiausaha ko...ajk ko...kenape ko nak popular sorang ke.....ko publish lah kat surat kabar...buat banner bagai semua.. so orang leh kenal ko..dr situ bila semua bapok macam aku jumpe ko mesti gentar dan mesti gerun...ke ko takut bila semua bapok dah kenal ko..then ko takut semua bapok akan bantai ko...

aku x pernah kata jadi bapok itew betul...dan aku x cakap pulak jadi bapok itew x dosa..aku tau hukum..dan kalau aku buat jugak dosa aku lah..kalau ko nak tegur..tegurlah...tp bukan macam tegur anjeng..bodoh....


sebelum di sendukkan

selepas di sendukkan

lagi satu ko jangan jadi bangang yer..ko tau tak ape itew PHOTOSHOP wahai makluk yang bangang...ko nampak tak yang badan mariah carey itew telah di photoshopkan ....sah ko ni bangang IT dan buta hati ni...ko jangan nak senang2 menghanjengkan diri orang lain sedangkan ko sendiri yang hanjeng...lepas ni sila lah belajar membaca dan meneliti riak laku orang lain sbelum ko bukak mulut...kalau aku x jentik telo ko ko jangan lah pulak nak menyalak lak yer..so kalau ko x suka ape aku tulis ko boleh tutup dan bukak laman web cara2 menjadi manusia dan WHAT IS PHOTOSHOP!!!....

aku malas nak layan ko..tp kalau ko buat majlis agama jangan lupa ko ajak aku yer..leh aku dengar ko berzikir and berdoa..betul ke tidak sebutan ko tu...ko jangan ingat aku bapok aku ni bodoh yer...

75 comments:

rosesrosz said...

..sabar akak. bialah org2 cmtu. dengki x sudah2.

:-) senyum sket

mayonnaise said...

sabar kak senduk.. sabar..
hehehe.. garang jugak kak senduk nie..

rizz said...

mak ai mulut jaat tol kan org tu kak sendok.saba la yer..isk3

Ruchiano said...

sabar kak sabar...org2 mcm tu tapayah layan.die tasuke tapayah baca.senang.

bila kau marah kak,terkeluar perangai lelaki kau...macho u ;p

xijie{a.k.a} summer said...

sabar kak senduk..
tp memg bangang la org 2..

ogy said...

cis poyo giler mamat tu... sabar kak senduk usah dipeduli dgn manusia mcm tu.... xsuka² pun tp dia follow gak blog akak senduk ni... sengal tul mamat tu...

LayarLara said...

sabar kak sabar... orang yang menghina insan lain adalah lebih hina dari segala mende yang ada dalam dunia ini..

w/apapun cercaan yang akak terima.. aku tetap undi ko kak!!

hezesuze said...

sabo ek kak senduk...suze ramai gak kwn cam kak senduk...best ape!!!

uncle suze pun tgolong dlm geng kak senduk...pandai carik duit...xmyusahkan org len..

just org len je xleh nengok org len senang...ade je yg x betol..

anw..nasihat dr suze...p lantak diorg tu..janji kita x mintak duit org kan...sayng kak senduk

do visit my blog hezesuze.blogspot.com.

nak kwn dgn kak senduk blehhhh???

ainn08 said...

Ermmmm Mak rasa kan noq..kalau dia jantan mesti di nie dah kena reject dek bapok2 mcm kite nie...sebab tu dendam x sudah smpi snggup plak tubuhkan persatuan anti bapok tpp dia plak pakai gambor org lain..x ker sekeji keji jantan namanya....x der telo....

Kalau dia pompuan..mesti bapok tu dah celah bedah laki or boypren dia..sebabnya hati betina nie mesti jenis HATI KAUDU....nyehh
jenis lahanat....

lidya said...

aku sokong ainn08.. cuba ko check balik notebook ko.. kot kot la ade ko rejct dia.. dia nak balas dendam

Tijah Lawa said...
This comment has been removed by the author.
Izo Candy said...

ape hal blog tu?
sume blog pondan/gay dia nk sibuk?


mesti kes rijek

koserrr!~

.AzFaRuL. said...

ala uols, org kena reject cmtu la. ;)

arep said...

ayooo blog mak kena tak u ols?? [terus meluru ke blog iteww]

blog LTS pun ada ..

ermmm tak payah ambik pot lah u ols.. set2 cam tu wujud sb dey ols tergugat ngan kecantikan u ols..

IBU KUMBANG said...

huh! orang tak sedar diri tu... lantakla dia kak senduk! dulik.. walau camne pun I LOVE YOU! terlesbo la pulaks...

@LiYaNNuaR said...

sengal nye mamat tuh... ceyyy... abaikan jerk nokkk... mcm bagosss!

Anonymous said...

alaaahhh sabar nokkk jantan macam tu sentap laki dia caras la tu sah2 vapok bisa memang prangai cam hanjjj mak sokong ko noxx dari jauhh pimanat blog uollsss!!!meriah uolsss!!!

Miss Reezberry said...

thanks uolss semua..akak cuba buat yang terbaik uolss..akak manusia..x leh puaskan hati semua orang...

**LoSt cHaRMeD AnGeL** said...

reez, apa link dia?

SAIFUL said...

syaitan memang xleh tengok orang gembira kan.. peduli jer

Anonymous said...

Aku rasalah..dia mesti ada scandal dgn mana2 maknyah, gay, atau lesbian sebelum ni..well..dia x bleh terima yg dia telah ditewaskan dalam percintaan..hahahhaa!!!

farah amoi said...

yg x tahan nye
dia siap jd follower lagi tuuuu

linn said...

mcm brengsek je kan manusia2 yg camtu. mcm takde life sendiri.

Anonymous said...

Aku syak yang buat taik tu kitun dan MKI.... ni blog dia www.kittun.blogspot.com

Nad Eusoff said...

g mapoh je org cam gitu kak
bo layan je
yg penting blog akak meriah kay..

Anonymous said...

wahh..siap buat blog anti mak nyah.. ada hati nak menghanjengkan org ek... konon2 nak cerca la tu.. sah2 la org yg buat blog tu hanjeng yg suka makan tulang babi.. tu yg perangai melampaui batas tu uoll... apa dia ingat dia baik ke nak mengutuk org tu... pas tu dah la bodoh piang... teknik PHOTOSHOP pun tak tahu kekdahnyer..hihihihi... hujung2 naik hantu pulak dia tengok kak senduk pose2 mariah carey.. walhal adooooo... bangan benar la org blog anti mak nyah tu.... bagus kak senduk siap tunjukkan gambar sebelum dah sesudah di photoshopkan... harus la teperanjat hanjeng org punya blog tu, sbb tak sangka dia bangang rupanyer...!

Aleeya said...

kak, sian ko kak, takpe la akak senduk ku yg cun, sabar yer, yg penting akak senduk maintain mantopppppppppp!!!!

Shumierain said...

Salam ziarah,
sebelum kita kutuk org, kita tengok diri dulu..sebelum kita hina org, tanya diri sendri dulu, dah bagus sangat ker diri kita..

Setiap org dilahirkan pelbagai n dilengkapi akal fikiran..kalu rasa nak buat ibadah, nasihat cara baik..ikut sunnah Rasulullah SAW..

Tepuk dada tanya selera..

Kittun said...

Kalau nak tahu dalang yang menghanjengkan kak senduk adalah http://www.kittun.blogspot.com dan http://www.juarakennel.blogspot.com

Mereka ni memang bukan berpelajaran tinggi. sebab tu akidah mereka tersesat dan terpesong amat amat dan amat jauh.....

mojoda said...

usah peduli tentang org bangang tu..saya suka akak punya blog..kreatif..selalunya..yang anti pondan/bapok atau gay tu lagi hina..lagi teruk perangai..cuba lagak alim..tah-tah hisap kote gak..ataupun dah tak saper yang nak kot..tu yang meroyan thap dewa tu...apapun..org tu memang bangang paling bangang..teruskan akak senduk..kalau jumpa org tu..ajar cukup-cukup..biar dia nyesal sepanjang hayat

Anonymous said...

alah kak send g mati la diorg tuh
manusia2 poyo yg bodoh
nk keji org,..bajet alim la tuh
mcm la diorg tu confirm msk syurga!!
huh

||| PöJìé PööH ||| said...

ala Kak Sendukku yg meletoppp bom3..
jgn kisah la depa..
gi mampus la..
org tuh bese dia lagi pondan dari pondan sbb tuh xde pic sndiri..
cuba reveal, ntah2 dia mmg ada sejarah silam ngan dunia kita, kene reject ker kan..
per pun idup Kak Senduk!!!!

Lee Novotny said...

You go gurl..mak sokong 2 juta peratos!!! Pi mampos hanjinnn ni hah...perluker ada persatuan anti maknyah??? meh kita buat persatuan anti lori sampah menjunam hahahahaha **high-5 jari kelingking!

p/s noks, mak skerr konsep blog uols..very der kelakar, sundelz!

tigrismalaya said...

eh eh org tue...tegar benar menhanjengkan orang..

menyibuk betoi dia...kalo x suka layan hal sendiri sudah, nie dok sebuk2 hal org...tah2 mamat hipokrit

Anonymous said...

Ala....
Org mcm tu, MENTAL DISORDER la..

Mak dia nak dia jadi bapok, tapi lahir2 jadi str8. Retarded puloks tu.

Tu yg dia jeles kat we alzz2 ni ha...

Anonymous said...

Memang anjing betul ler betina anjing tu...kalau dia anggap bela anjing halal bagai apa pun..namun budaya malaysia tetap memandang anjing itu jijik dan haram kalau di jadikan haiwan kesayangan serta haiwan utk tidur sebantal. Tak salah kalau dia bela anjing tapi utk jaga rumah dia atau jadi guard ke..tapi ni dah lebih2 sampaikan pandai2 nak mainkan hukum hatram dan halal pulak.

Harap2 minah anjing tu taubat ler segere

Persatuan Anti Mak Nyah/Anti Mak Nyah United said...
This comment has been removed by a blog administrator.
LayarLara said...

Haaa kauu

9.54..

9.55..

9.57..

setiap minit dia boh komen..

Tah tah dia ni ada hati ngan ko kak senduk.. cuba ko pk jantan mana yang telah ko tolak cintanya mentah2..

Tu pasal le dia meroyan tak hingat dunia ni... Dia tu ibarat nak jaga tepi kain orang, tapi kain sendiri di barik anjing..

Anonymous said...

Jantan tu saja je nak promote diri le kak senduk..
Bila org baca blog kak senduk mesti marah kat dia..mesti bukak blog dia..
wah x guna btol jantan ni..nak promosi diri kai blog org lain plak..kan blog kak senduk glamer..nak tumpang sekaki la tu..
Kengkonon kai serban tapi perangai cam setan je..memalukan org Islam aje..
Go kak senduk..kami sentiasa menyokongmu..

LayarLara said...

keep swimming kak senduk!!

Eii tak malunya pak serban tuu..

senduk said...

suka ati aku lah..ko tu yang anjeng..letak gambar bush pakai serban..ko dasar anak yang bila lahir pastu bapak ko x azan kan ko..sebab tu perangan macam gampang...malas nak layan ko..suka ati ko lah nak cap ape hajeng..hahahhahaah..

Kittun Anak Haram said...

Sendukk aku rasa BETINA/JANTAN yang tulis tu memang ada masalah MENTAL lah.. aku rasa kecik2 dia tak dapat nak isap batang bapak dia..sebab tu dia sanggup isap batang anjing bodoh lagi wurokk itu. kekekekekeke

Persatuan Anti Mak Nyah/Anti Mak Nyah United said...

AKU ADA HATI DGN SENDUK?
BAIK AKU ROMEN DGN AWEK AKU
DIA TU BOGEL PUN AKU TAK STIM
BODOH

Persatuan Anti Mak Nyah/Anti Mak Nyah United said...

TAPI KALAU SENDUK NAK HISAP AKU SATU ROUND AKU TAK KISAH.

SENDUK TU PELACUR BUKAN DIA KIRA PUN.

saat omar said...

kah kah kah...funny like hell!

Persatuan Anti Mak Nyah/Anti Mak Nyah United said...

APE YG KELAKAR SAAT OMAR? NAK HISAP KOTE AKU SEKALI KE?

SENDUK DAH TEMPAH AKU HA HA HA!

AUUUUUUUUUUUU

Persatuan Anti Mak Nyah/Anti Mak Nyah United said...

aku tau aku ni bangang...tapi aku heran kenape aku jadi blog reader dia...

aku lagi suka main ngan babi dr pondan..i love babi!!!!

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

woi jangan tunjuk alim lah woi..ko sedar lah diri..aku yakin ko ni gemok dan hodoh...ko buat bodoh je senduk..dia ni mmg bangang...aku rase mak dia ni dulu pernah kena rogol ngan bapok ni..sebab tu dia meroyan bila dapat tau bapak dia bapok gak...

Umi Mia said...

tak semua orang yg mcm org bodoh melampau tu..kami semua masih menyokong kak senduk...kalau satu hari kak senduk dan kawan2 kak senduk yang lain terbuka hati nak berubah..kami pun tetap menyokong....peace......

SendukFanClub said...

kak senduk!


i love you!

saya said...

ha.ahh la kak senduk..apsal le depa2 ni dok sebok beno hal orang. sukati la kita nk buat apa pon. dai tu yg loser merempat sebab tu dia iri hati dgn orang lain. kak senduk just keep on with yr life je.. bkn nyusahkan orang pon.. takde kene mengena lansong dgn org2 mcm tu. ehh.. perlu ke org2 tu dipanggil 'orang'?? benci ahhhh..

popo said...

apasal ngan dorang tue seme... sakit hati plak bca.. dorang tue sbnrnya yg dah kena rejek.. lepas 2 bukan blog mcm tue..kononnya nak hapuskan golongan akak... please lah... kita bagi dia duit ker kak...

sabar ye kak senduk ku...
jgn dipedulikan kta org...
masih ramai lgi yg sokong kat senduk...

makcik rokiah said...

cik reezbeery..
nak pie meroyan jgn luper ajak cik kiah eh..
biase lar celebrity orang dengki..
kekekkeke..

Izo Candy said...

meriah sgt! haha



tu pak lebai ajak isap btg katewwnyeww.. koser aku.


kutok2 pastu mintak isap! wtf?

LayarLara said...

jangan sedey ye kak senduk..

lebai bush tu adalah sangat desperate..

Anonymous said...

aku nak buat sumpah laknat boleh tak kak senduk?

untuk sesiapa yg mencerca kak senduk ketahuilah yang ko tu entah2 maknyah jugak...sebab ko tak cantik mcm senduk..sebab tu ko menghanjengkan diri sendiri.

Untuk Pengutuk kak senduk itu...ko sedar tak yg ko tu adalah bapak segala pondan? sebab apa? sebab ko tak punyai telur sebab baling anjing sembunyi batu. hahahahaha

Ada hati pulak nak buat sex dengan senduk...muka mcm anjing bull dog tak sedar diri. Aku rasa batang kucing pun lebih besar dr batang ko..

Ko ni tak ada kerja ke dok membuat hanjing2 kat blog semua org? apa ko pun kan kena saman malu gak ke?

Kalau ko betul2 jantan (Kalau jantanlah) ko tunjukkan muka ko yang bernanah tu.

Tak faham lah dengan umat manusia zaman sekarang yang tak ada kerja cari kerja...

MaS-HaNa said...

ala akak bese lah manusia.. tu bukan manusia tu hanjeng bertopengkan manusia... suka judge orang tanpa usul pekse.... akak gigit je kolopir eh kasi putus.... biar dia tak leh jadi jantan lagi auwww mak suker .....apa ap apon akak the best....

jee_ainn08 said...

Nyeh,,,,,,

Dia ckp dia lebih suke main BABI dari pondan noqq.....hape ker spesis manusia nie nokkk..

Kalau ler dia main ngan BABI sesungguhnya dia mmg BABI noq.....keturunan NAJIS MUQ'ALAZAH tu noq....sewuwai sgt jdi benteng kat palastine sana.....buat perisai halang ISRAEL LAHANAT...

LoserHaterPlz said...

To Anti Mak Nyah United:


Fuck off, breeder!
get a life.

*jari tengah untuk anda*

Anonymous said...

go go kak senduk

matila tetiba sengal kat sini..


:)

-joey-

Cik AniS GalaxY said...

amboi...PERSATUAN ANTI MAKNYAH SEDUNIA...

mengata org mengalahkan hanjeng yg menyalak. kalo betul ler ko nie anti mak nyah yg ko nak suh akk senduk ku nie issap K*T* ko 2 nk buat per
x laku wpn utk kaum wanita tulin...

sabar jer la kak...
buat x tau jer dgn mamat 2...alim konon

Anonymous said...

abaikan aje org itew akak...lantak ler dia meroyan sesorang..sy tak cakap dia salah...tp cara cercaan itew...bukan cara org bertamadun....yg pentig teruskan dgn ape yg akak rasa akak happy ok???~mangsa pernah menerima cercaan sebegitu~

sHwEeT ByAtcH said...

wah.. panas betul ni kak..

cool2.. rileks... mantain cun..

jemari-sepi said...

Huhh..sabar yang...biasalah org mmg sker sibuk hal org lain...

sker hati lah kan nak buat apa..pedulikan mereka k..yang pasti kita senang hati,sker hati dan tak kacau org...

org macam tu mental..sengal...sker hati lah kan..PEDULI KAN...

kami-kami tetap sokong akakkkkkkk...

Cikgu Fitrie said...

kak, uols tak perlu nak explain urself... u better than him.. kalau i kenal dia pasti i akan sendukkan dia...! ;P...

u go girl!

izal said...

wahhh hangat citer nih...aku ketinggalan bas...

gi mampos lah itu org...dia mati pun confirm masuk neraka tu... takde maknanyer syurga....

LaraHati said...

sabar kak senduk. org cam tu, berangan bagus jer... tp hampeh

run.rush said...

OMG...he's so monkey crap, kak senduk! We'll always with u, Kak Senduk!...

rezz said...

sabo2...
bia la diaorg..yg penting kiter tau saper kita k....

namakoo alee said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

wah!!!! mak oiii
laser nye mulut akak sen sen senduk,nyah...ko kan berapi tahap neraka la mulut ko... akak pown suke u...

Anonymous said...

Anti nyah:Fkuc off la jantan...ko jantan ke kutuk2 org x tgk cermin....islamic ke korg cerca org gitu?
K.senduk:like kak senduk....tumpang lalu....heheh

Anonymous said...

Best giler bce pistol laser lawan lastik haha XD

Anonymous said...

apa la nk jadi dgn dunia akhir zaman..aku x kisah kalau si tuan empunya blogger ni nak gelar diri dia sebagai "kak",tapi yang aku pelik dan x paham kenapa ramai plak yang seolah2 menggalakkan si blooger ni dengan memanggil dia kakak jugak..pdahal terang2 dia lelaki kan.x kisah la dia pondan ke,gay sekalipun,asalkan dia dilahirkan lelaki so korang jangan subahat menyeronokkan lagi hati dia dengan memanggil dia kakak.yang sokong sekali dapat dosa.dunia2..maksiat dah macam x da pa2 sedangkan terang2 salah..yang back up tu 2 kali lagi teruk.btw,ak girl bkan lelaki.sorry kalau kasar,tapi aku x setuju benda macam ni walau apa pun alasan korang.

Let's SHOPPING Uollss!