ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 February 2009

Bijik akak sakit !

sakitnya bijik akak uolsss..bukan bijik lain kay..bijik mate...entah kenape thah..dr malam td...elok duk pose kat kedai mamak ngan para2 kancil idol sambil minum teh o limau tanpa gula...tetiba mate akak rase sakit sangat..bebola mata tu rase perit je...nak kelip mata pun sakit...entah kenape thah..power cermin mata akak dah bertambah ke?...terus pening2 lalat gitew uolsss...

sakit sangat..nak kelip mata pun sakit cam ne ni..x kan nak tahan jagan kelip mata lak..dah rupa ikan lah pulak xde kelopak mata...bila pakai cermin mata sakit..bila bukak sakit..bila akak tekan2 bebola mata ni..sakit sangat...nak kata masuk habuk x jugak..kenape ek...bila akak tengok kat cermin x merah pun..masih lagi bersinar indah bak mata kartun2 jepun tu...gitew...

sampai ke hari ni sakit..harus kah akak kena tukar bebola mata yang baru...kalau nak akak nak bebola mata berwarna coklat cair...akak baru nak beli contact lence bulan ni..habis tu bijik mata sakit x kan aku nak pakaikan kontek lence tu kat kelopak mata lak kan...

adakah sebab diet yang terlampau sehingga bijik mata sakit...ape konsepnya x makan dengan bijik mata kan....ke ade orang mandremkan mata akak ni bg buta ni...ni mesti kes kena cerca ngan akak then mandremkan mate akak kan...awas lo....

baru ingat nak beli lence ni..nampak tu before and after..biji mata jadi besar macam patung2 jepun....x mahal pun uolss bawah seratus je harga dia...

nampak tak perbezaan dia..dr mata kecik dah jadi mata patung2 jepun..tp di sebabkan perempuan tu muka dia sedih dan bisa..so jadi lah ala2 patung jepun yang berwajah sedehhhhh!

canteknya aku bila pakai cam ni..terus akak rase nak tukar name ala2 korea gitew..tukar name kepasa Shen Duk Jiun..amacam boleh...(berangan name korea konon..kulit macam kuali hidung kembang..korea katanya..yer korea sangat..korea kacukan tongga...so jadi tongrea)

20 comments:

hanis said...

huyoh
huyoh
barang baik ini

Kak Senduk said...

kalau uolls nak beli akak bg laman webnya ok...

NieZearm said...

cuba tukar mata dgn kucing.. nk lebuh eropah cari kucing parsi... :p

KV said...

mata kak senduk kering kut. Cer taruk eye more moist.

mummYaeesh said...

tu tandanye mata nak kurus la kak senduk oiii...bagus2 mula2 mata kurus dulu pastu turun ke hidung pastu turun ke dagu pastu turun ke bdn..takyah gi cucuk2 segala ala2 artis tu...harus pegang title kancil idol..ape rahsia uolss??woohoo..

jee_ainn08 said...

Noq...
baek ko renti kan dulu diet ko noq..entah2 x cukup mkn...so bdn ko x cukup nak produce darah noq... lepas tu kan noq ssbb kurang dara ehhh darah kan noq so oksigen nak smpi kat BIJIK MATA kau pun x smpi..so tu sebab AGAKNYERLAH mata kau telah berkerja lebih masa dan lebih upaya dr kederat dia tu yg buat ko sakit....or mebi kau baru jew lepas ngendap org kot....

Kak Senduk said...

nizam - yer tukar mata kucing parsi uolss..nanti akak tukar yer abang nizam oi...

kv - xde lah pulak kering masah je..kuar air mate je ni...

mummyaeesh - yer nok kurus mata dulu..ape kata kita kuruskan mata sama2 nak ..mak tengok mata ko pu di kategorikan gemik jugak uolsss]

jee- yer nok semalam mak mengintai ko mandi..mak ingat lelaki rupanya terintai bapok tu sakit tu nok..opsss....larikkk

Anonymous said...

thanx for the impoo noxx

harus mak cari kat pasar malam

depan umah

matilaa kena carutzzz uollss

LayarLara said...

alar kak senduk kan dah sedia cantik n menawan...

tang mata tu kerling saja berderet yang jatuh terseret... tak perlu pakai2 c/lense

Tapi kalau kak senduk pakai c/lense yang jatuh terseret tu terus kene sawan..

rizz said...

haha lawa la contach lense tuh kak sendok..tp rizz x brani nk pkai geli gleman.. mata xleh kelip ade org minang kot hihiii

suw said...

wahhh..lepas pakai harusler feeling2 jadi model korea kan kak? cun melecun gittew

pepito mikoraso said...

shen duk...
best la nama 2 kak senduk..
hiks..

Tijah Lawa said...

sentap mak baca tajok tau? pandai senduk memancing skrg nih kan?? terus mak tak sabar2 nak baca n3. heheh.

AlexAlabasta said...

Takyah jauh la kak, Freshkon Alluring sudey~

Harge RM60 sekotak (sebulan), ade dua kaler, hitam dan coklat.

Siler dapatkan di pasaran~!

Izo Candy said...

tau xpe freshkon pongg ado!

shasha said...

hi kak senduk...i have been ur silent reader forever! ehhee ske blog akak senduk funny. anyways mata tu letak eyemo la....better off jmpe doc...sbb die buley bg eyedrop yg seswai org kate...:-)

hezesuze said...

iyolah...nengok tajuk je x sabo rasanya nak bace...

ze pun rasa kak senduk tlebih on diet kot...tu yg sakit tu..

BUT..1more thing ze rasa cuaca yg amat terik skrg ni coz ibu ze pun camtuh jgak...mata rasa perit tp xmerah plak...

aduyaiii...apapun just check ngan doc la ek...moga cpat smbuh...

linn said...

aku ske laa nama korea ko tu kak. rasa mcm sesuai jer.

~Eila @ Along~ said...

kak sendukk..bg laman webb itu..eila rase nak tukar bijik jugakkk..hiks..bijik mata loorrrr..huhuhu

jee_ainn08 said...

Hihihih..thanks...noq..
Ist time dlm idop mek bapok ngedap bapok..mek rasa dah ade can ler mek nak jadi lesbo...kannn.... mula2 lesbo lepas tu baru tuko jd jantan kan nak berubah kena sikit2 lepas dah jadi jantan baru leh kawen kan noqq

Terasa plak nak 'cat dinding'jea..n pasangan mek SURE ko noq...hihiiii larikkkkkk

Let's SHOPPING Uollss!