ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 24 February 2009

korang kenal ker ape itew pondan?

pernah x korang bergaul mesra ngan pondan, bapok or nyah?..ni akak nak tanya uolss...akak mmg ramai kawan lelaki n perempuan..tapi x sure lah korang kan...kalau korang pernah ape perasaan korang?...sonok?...geli?...teragak2? or x pernah rase cam tu?

bukan ape sebenarnya ramai yang tau ape itue bapok pondan or nyah ni...tp x tau siapa mereka dan x pernah bergaul ngan diorang...kalau akak suruh angkat kaki sape yang tau 100% tentang pondan ni..akak rase i leh tengok beberapa kaki je yang terangkat..yang lain x angkat kan..sebab?...sebab dia golongan cacat xde kaki or golongan yang x leh ekrobatik..hihih...

uolss akak x kisah sape nak kawan ngan akak..sebab akak lebih woman dr uolss..x semua pndan sundal yer..kami pondan baik2...sambil mata tertumpu pada ciknek penemuramah itew...

akak ade banyak kawan perempuan dan lelaki (lelaki ker) yang paham ape itu pondan...contoh macam hotmama, tigrismalaya, hafiz, haizat dll....diorang ni mula2 kawan ngan akak pun macam teragak2 setelah berpuluh tahun mereka dah kenal sape kawan akak...setakat bahasa pondan or cercaan pondan tu diaorang dah paham sangat dah..mane yang harus di sentap dan mane yang harus di pekakan telinga....

ape..ko kata akak pondan mulut sial dan hanjeng..ni akak nak naik hantu ni....awas ko

mungkin mulut kami leser or jahat di dengar..tp sekadar gurauan..paham2 lah yer...banyak di antara kami mmg kelakar...joker..tp susah nak sentap..tp sekali sentap..jangan meyesal kalau kena cerca sampai korang kejong nanti..luar dalam semua terkeluar...tp akak x cam tu lah (bercakap sambil tengok cermin)...

percaya lah i ni perempuan..i bukan pondan uolss....sambil pose dengan lampu dr arah belakang..ape yang terjuntai tu uolsss

pondan2 ni kalau bergurau mmg bunyinya kasar dan ganas..yer lah pondan lah katanya..asalnya kan lelaki...ganasss..rupa perempuan..tp bila suruh kangkang terjuntai keropok lekor celah kelengkang...tp x semua pondan begitu..ade pondan suka bergurau , ade pondan pendiam, ade pondan kuat sentap, ade pondan kalis sentap...macam2...ade jugak yang sopan santun uolss...tp x kiralah pondan tu muslimah ke..pendiam ker..kalau di sua cik nek tepi bibir isap gak...itew lah pondan...

sape kata semua pondan sundal..akak muslimah ok...

x semua pondan nampak jantan terus nak menggatal...kami juga ade maruah..tp di sebab kan segolongan pondan buat taik..semua pondan mendapat taiknya..gitew...ape pun akak x kisah..pendapat orang kan...bak kata pepatah "lain bapok lain sundalnya"..eh betul ke pepatah ni?...bebas...

ade bapok nampak jantan je...x sabar2 nak terkam..muka yang ayu trus jadi macam harimau kumbang..ade gak yang trus pose ayu feeling woman..dan ade gak yang buat x tau...cam tu gak kerja...x semua pondan ni suka kerja seks...tp itewlah tanggapan orang...bila pondan je harus pandai isap konek...kenape tanggapan cam sial tu yang kuar dr kepala otak orang....sebabnya banyak pondan dah buat praktikal..so itu lah keputusannya...jangan kerana sorang pondan suka menyundal..habis semua pondan mendapat tempias...pepatah berbunyi " jangan kerana air puki setitik habis susu tetek sebelanga"..akak ade ramai kawan2 pondan yang berjawatan tinggi...ketua dalam satu agency...business meletup2...x perlu melacur untuk famous or kaya..tp bila orang sebut pondan je...mesti perkara pertama yang terpancul dr otak ade lah cik cur di belakang lorong gelap...x semua uolss...tp itew lah yang di fokuskan...

what the fuck...ko x suka pondan or geli ko pegi mampus le...

bukan semua cam tu...banyak pondan yang berpelaran tinggi..tp sebab mereka pondan mereka x diberi peluang...tu yang mencari jalan mudah tu...ape lagi cik cur le... "u nak pi lorong gelap dan sempit x bang..tp jangan lupa bawak torchligh"...(pahamkan maksud dia)

ape pun terpulang pada individu nak adili orang cam akak..selagi akak ganggu jentik puting tetek korang, korang x yah lah gatal2 kelentit or telor nak ganggu akak...akak suka ade ramai kawan..akak harap uolss semua paham ape yang akak cuba sampaikan...bukan perli or kutuk mane2 pihak..nanti ade lak cakap akak perli lak..yer lah "cubit telo kanan , tetek kiri terasa"...gitew lah..ape pun akak suka uolss semua suka baca blog akak..akak pun suka baca blog korang..cuma akak ni x sempat nak letak komen ..korang jagan risau akak baca blog korang semua ari2 tau..sumpah...

akak sayang korang semua..muah muah...sambil pose bibir yang baru di botoq kan..ala2 di sengat tebuan gitew...

tip untuk akak selalu ke blog korang : letak lah gambar laki korang banyak2..pasti akak selalu bukak blog korang..kalau blum kawen letak lah gambar boyfriend...(sempat nak menggatal..itew lah pondan)

33 comments:

cHaDacHaDa said...

pondan kah.
geiboi kah.
pengkid kah.
lessyrina kah.

kita kan rakyat malaysia.....

=)

jee_ainn08 said...

Ermmm mek suke noq...entry kau kali nie...kau mmg benar semata-mata...

NOQ...
Mek pun x kisah ape org nak kata....kan bukan diaorg bagi kte makan yang penting mak x susahkan idop diorng..
Lagi pun kalau kena cerca pun x luak duit gaji mek 1 sen pun....

Tapi sebenarnya kan noq... dia org sume jeles ngan kite....kan..
sbb kite sume ade ape dia org x der..kite 2 dalam satu...untung kan...kalau dpt kite....

run.rush said...

We don't have problems and we don't discriminate anyone for being oneself..right kak senduk?

NuaK said...

hehehe ...
ape2 pun 1stly nuak nak gelak ....
hwkahwkahahahahahahahah ...
best dow bace post neh ...
even kak senduk guna kata2 yg agak kasar but its ok ...
pondan la katakan opsss.... telebih suda .....

yups btl 2 cHaDacHaDa ...
ape2 kita ni rakyat Malaysia ...
so kena la respect org lain ...
kalo nak org respect kita gak ....

Lastly 4 me rating 4 this post
4.5 over 5 ....
keep on going ....

IBU KUMBANG said...

Betul tu kak, semua manusia. semua buat salah, semua kejadian tuhan. Janganla cecuba nak judge org, kengkonon diri tu bagus. Selalu aku baca komen kat blog ko orang berlagak bagussss. aku lak yang sakit ati. hopefully pas ni jgnla ade yang buat taik. suka baca, tak suka jangan baca. senang! OOOOOOh! sok2 la aku tempek gmbr laki aku, kalu ko x jenguk aku, aku tembak ko ngan lastik "BIRD

rosesrosz said...

tumpang lalu..

ala akak, rakyat malaysia memang selalu bfikiran cmtu. sy pon ade je kwn ngn pondan gay peng n seangkatannye. spt yg akak ckp, x sume dorg tak bjaya... cume x diberi peluang aje...
ape2 pon kak, gud luck ngn ape yg akak buat ek..

**akak sy xde bf, cmne nk suh akak singgah2 blog sy?
:-)

Anonymous said...

jangan gila2 uolsss mek suka nox post uolls ala2 children education getuzz...tahniah la noxx

pepito mikoraso said...

wah kak..
nie peminat setia akk..
ha3

@LiYaNNuaR said...

alohh... ape nak sentap lak nokkk... takda makna, okeh... sepupu aku sendirik pon bapok nokkk... ade aku kesah kah??? bapok2 pon makhluk Allah jugak kan... dah lah tuh... ayuh kita bgumbiraaaa... dulik kan ajo... lalalallaa...

farah amoi said...

kalau letak gambar anak jantan?

Tijah said...

laharnyer n3 ko nok. mak dah la baru mkn kepok lekor dgn laki mak tadi...

apa2 pun...lebiu senduk!!!
*merasa lesbo lite2...

@t00neY r00neY® said...

akak..saye xpenah ade kawan pondan...
tp saye xkisah pon siapa orang tuh..sy ade ramai kawan tomboi..

hezesuze said...

oiii mak aiiii...ze suke lah n3 kali ni...meletop gitew..auwww...

kan ke kita ciptaan ALLAH ni telah diberi perasaan & nafsu so apalagi LAYANNNNNNNNN je la kan...

E2kan satu excesice (ek betul ke ejaannye) yg patut dibuat...hehehe

sape yg menci sgt kat pondan ke, maknyah ke...depa tu sumenya xde otak...bleh statement gitew...kikiki

yg penting sayang kak senduk
HIDUP KAK SENDUK...

Lidya said...

ade ke ko dtg blog aku.. aku ade je letak gambo laki aku..

rizz said...

hahahhaha...persetankan je sape yg xpuas ati ngn kak senduk tu hohoo

rizz said...

idup kak senduk muah2

Cakap Kosong said...

aku tau ko very the muslimah nok! jgn risau tak de nyer org pandang serong kat ko!

Anonymous said...

it's actually ironic bila actually kat sini ramai yang kata tak kisah


tapi bila jumpa jer kat luar sana secara real....terasa tak suka


hahaha...maaf ek kak senduk...bukan apa..selalu baca komen2 orang pasal benda2 lebih kurang macam ni...beri sokongan la...kami tak kisah la..

tapi sebenarnya......in reality...paham2 sendirilaaa

AlexAlabasta said...

Thanx for shading teh light. Keep up the good work!

Meen Zuleyka said...

hahahahha i suka pepatah2 yg digunakan...kreatif sgt

mummYaeesh said...

weols dr zaman sekolah da berkawan dgn bapok hatta cousin weols pun ada yg bapok katanye..byk benda weols belajar dari diorang ni..dari recipe kueh mueh segala kepada gubahan kepada solekan sehingga ke pil duramine katanye...psl pil hormon nak kasi kulit cantik pun ada..woohoo..tp pilih2 gak sbb tak sume bapok suka kawan dgn pompuan..
bestfren weols & ms tigris malaya masa kat upm dulu pun bapok tegar lagi tu..ala2 alanis morisette okey..tp skang da takde da blk sabah bah!

hOtMaMa said...

nok, agak2 antara ko dng mak, mulut sapa yg paling puaka...harharhar!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Hidup Kak Senduk..
Thanks bg pengajaran dan pelajaran yg kelak membuka mata umat² di luar sana..
Btw nnti bahasa² carutan n peribahasa yg dialih bahasa ke bhasa nox tuh bakal sy compile utk buat kamu NOXFORD..
boleh??

Amy Maznan said...

apa2 pun..blog akak tetap menjadi pujaan hatiku! nice n3 kak! keep it up! :D

cokolat said...

lebiu... lebiu...
tu je nak komen!

l0ti f00l garden said...

janji rawks.....warrr.....

darling8tabby said...

i lebiu..keep on blogging!

Invisible_authoR said...

janji hati mau baikkk..

suw said...

gittew..keh keh keh

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

lantak ler saper nak cakap kak... yg penting akak, kawan terapat, keluarga taw saper akak dah.. yg lain g mampus... aku berkawn ngan saper sajer yang nak berkawan ... kalau nak bermusuh ngan aku ... ada aku kisah??? wakakak yang penting kita happy dengan kehidupan kita ... okey akak...

Roseriana CA said...

tyme belajar2 dulu ramai je kawan pondan...best ape...sama je macam kwn2 lain gak..ada sorg tu i lagi close dgn dia...i memang respect dia..semua jenis bau losyen, minyak wangi semua dia ingat..tapi paling respect dia stady pun pandai..tapi now dah lama tak contact, tak tau lah dia masih memondan lagi ke tak??dgr nye dah ada mekwe..agak2nye dia dah tak memondanlah tu kot..

Cik Ki Selendang said...

anon,
mmg byk tak kisah sebenarnya.including me.aku ada jugak kawan pondan tapi dia siap nasihat jgn cerca bapok kang esok ko kawin dapat anak bapok!

jaga korang yang maki kaum2 kak senduk ni bapok.esok Allah balas,merasa!

bapok lah pandai buat lawak.
bapok lah pandai buat kita happy.
bapok lah pandai buat kita cantik.
bapok lah pandai buat kita tersenyum

dan bapok lah juga kuat propa.
kuat mengenyit mata kat laki kita!

walaupun begitu,bapok adalah makhluk yang juga memegang kad pengenalan dan usus serta sistem badan yang sama dengan kita.

ayuh,cerca kak sendu uols!

Anonymous said...

Macam mana nak join kelab pondan? Dan siapakah president nya sekarang?
Adakah lelaki biasa macam aku layak menyertainya?

Let's SHOPPING Uollss!