ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 5 March 2009

bila uolss?

mmm korang pernah tak tanya pada mane2 bapok..soalan ni " Sejak bila u ni jadi bapok?"..mesti ade kan...mmg sukar akak nak bg tau uolss..sebab benda tu datang buat di buat2 uolss..tetapi lahir dr jiwa ..katanyaaaaa....korang ingat suka2 ke nak jadi bapok ni..korang ingat ooooo nak jadi bapok lah esok..trus jadi bapok pas tu..tidak uolss..ianya nurani uolss....buat buat2 tp ade sendiri dalam jiwa...akak punbukan mintak ade perasasan cam ni...

cuma pengawalan nafsu dan jiwa je uolss..nak berubah atau tidak...akak pun cuba kearah yang lebih baik uolss..harap uolss paham..sikit2 lah uolss...ke arah menjadi ustazah lah uolss...

so back to the question...." sejak bila awak jadi bapok?"... so jawapan akak sejak azali uolss...

korang tengok ni..mase ni umur akak 5 tahun..korang ingat saje2 ke akak pose macam ni..feeling tul waktu tu..seingat akak bunga tepi akak yang suruh letak..wah kecik2 lagi dah pandai posing..nak kata ape? naluri model dah tersemat dalam diri uolss...yang penting kepit...bila tengok gambar ni rase nak nangis rasanya..kecik2 dah berwajah bisa...x comel langsung...patut lah besar makin bisa wajah ini...

korang ade ker anak patong?..akak ade ok....

ujung bila besar jadi bapok warok..aduhhhh..ni pun baru belajar mekap..tengok lah mekap ala2 opera cina..aduhhh buruk tul...bisa bangat....ni gambar 5 or 6 tahun lepas..bersama diva terkemuka kak bed..kurus kan kak bed...slimuolsss..tapi sekarang kus semangat...dulu kak bed botak lagi uolss..G.I Jane katanya...sekarang tidak lagi..kak bed telah mempunyai rambut ala2 zainab zain lembah asmara ok...awas...

yang penting walaupun mekap opera cina..tapi confident tul akak n kak bed waktu tu...hahahaha.. rase dah cantek sangat lah time tu..woman sangat lah tu....

24 comments:

suw said...

gmbar nostalgia gitu.. :)

Tijah said...

hahahaha. mak ada 1 gamba mcm ko duduk kat atas dgn bunga2 tu...bahan nih! bahannn!!!!

run.rush said...

Kak Senduk, wish u can update ur blog everyday :) Can't wait to see ur new post. U left for Wednesday :(

Madu Beracun said...

comelnyer akak senduk :P

IBU KUMBANG said...

kelako ko ngan kak bed bergambor.. hik hik.. dulu aku kureng cayo bila ko kata ko ni kancil, tapi bila ko letak gambar ni baru ku percaya... ker ko photoshopkan gambar tu kak, baik ko ngaku....

arep said...

tudiah,... 5 tahun dah pose persis model... vast

Anonymous said...

kak senduk.. i pun ada anak patung yg sama.. hehe kelllasss gitu

LayarLara said...

gambo ko ngan kak bed tu cam ganteng! gituuu...

cokolat said...

nokkk... comelnyer ko nok!!!!!
tang idong sama nok dari kecik sampai skrg... comelnyer ko!!!!!!

Maya Qistina said...

mek ske tgk pic akak yg posing kt tepi bunga tue...chumell sgt...=)
teringat plak mek zaman mek kecik2 dlu...

agung touch said...

cam hanjenggg gambo tu.......................... berani mati ko ehhh letak pic mak... mak punya tah kemana dah pic tu...

Miss Moon said...

kak senduk oooiiii tak brani la aku nak nanya soklan cepu mas itew . Cam nko baik hati la jugers nak menjawab ...kalau tanya kat org lain mau la kena baling ngan seliipar n tong gas.....aiii takutsss

comeynya kak senduk masa kecikkkkkkkkkkkkk

kak senduk ...apa nama lelaki kak senduk ya ...if u dont mind .

AiZoUL..sEdEtiK rAsA sEuNgKaP kAtA... said...

akak kecik2 dah women kan..
adek still tomboy dr dulu lagi

CaBaiKeRinG said...

patung tu ada lagi senduk?
antik tuh! aku nak beli!

wakakak

cabaikering

rizz said...

tomeynyee kak senduk mse tecik ehhehehh...xpe la kak enduk sabarla k..suatu mase mne taw sume ni leh berubah..? insyaALLAH:)

@LiYaNNuaR said...

comel je aku nengok... huhuhu...

peej said...

comel ok zaman kecik2..apalak bisa..
tapi pose sangat best..siap ada bunga..haha..

mummYaeesh said...

wah..sangat gagah katanye...wtpe pegang perut kak bed tu??woohoo..

neezareef said...

sy pn ade tau anak patung sebijik cam kak senduk pgg tuh..huhu

Anonymous said...

gitu....gambar2 gonjeng semua keluar katenyer...ahahaha

-joey-

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo
kecik2 lagi dah tserlah aura supermodel kakak..
clust tau!!

Anonymous said...

rasa2 cam kenal lah..kawan yus ek? kim salam kat dia yer..wah2 dh jd pelakon dh pondan tu kan..mak suker!..rindu ar kat uolls semua..

░♥si lampu neon♥░ said...

hahah tak tahan =)

misz eyeliner said...

kak senduk, lawa la kening ko masa kecik2..

Let's SHOPPING Uollss!