ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 7 March 2009

soalan yang sering ditanya kepada bapok

x salah uolss kalau bertanya..akak rase ni kali ke berapa pun akak x tau akak nak reveal pasal ni...mungkin ke 100 kali..tp ape pun setiap kali orang nak kenal akak semua tanya soalan ni..dah letih dah akak nak jawab..sape kat sini nak jadi PR akak sila isi borang....tolong jawabkan solan ini uolsss....x kira lah anak ikan , bapak ikan, mak ikan, semua keturunan ikan lah gamaknya yang tanya ni...jagan lupa betina berangan pun ade bertanya ok..awas....

soalannya berbunyi....

1) Awak ni pondan yer?...kenape jadi pondan ?...best ker?
- ko rase suka2 je ke nak jadi pondan ni...ko rase semalam akak lelaki sebenar yang ade makwe...kaki main bola atau pun mat rempit ker...ko rase akak bangun2 td tidur je tetiba menjadi pondan ke..ko rase semalam akak kening tebal dengan jalan keras siap ade janggut tup tup bangun pagi tetiba bangun esok kening dan tercukur janggut dah hilang, tetiba rambut ko yang botak semalam dah mengurai panjang siap kepok2 kat bawah ker... tiba2 jalan catwalk ala2 supermodel ker...ko rase semalam aku ade banyak baju jantan dalam almari tup tup bukak esok dah ade bra , skirt pendek n dress ke?...soklan ni mmg hanjeng...

ok uolsss..this is the last day i be a man..esok i nak jadi pondan ok..jumpe esok uolsss..x sabar mak nak jadi pondan ni...

wahai cik abang yang agak dungu...ko rase semalam aku lelaki str8 then membuat keputusan menjadi bapok dengan sekelip mata..ko ingat akak ni buat magic ker..ingat senang2 ke dr mencintai karipap titiba berubah mencintai keropok lekor lak...ia x di minta ok..ianya naluri ok...tolong buat kajian yer uollss...

tetiba je mak bangun pagi mak dah ade puki uolss...mak x operate ok..buki semulajadi ni uolssss..nak kata ape? walaupun mak berjambang bagai tapi mak berpuki uolss..korang ade ker?

2) kenapa awak x operate..kata nak jadi pondan!
- ko ingat senang2 ke nak buat keputusan nak operate..kalau ko rase dengan operate dr keropok lekor menjadi karipap ko leh jadi pondan hebat ko buat le uolss...cuba ko senaraikan 5 je pondan yang ko kenal yang telah operate...entah2 pondan2 tu semua propa..cuba ko selok sikit kat celah kelengkang dia...ko rase longkang kecil ke ko rase batang pinang....ko nak rase sangat cipap pondan ke..baik ko rase cipap perempuan yang leh dapat free sekarang ni..opssss...ko grooming je elok2 bg hensem sikit..mengesot bohsia kejar n tayang karipap daging diorang kat ko supaya korang leh terokai...siap bohsia yang tempang, yang buta, yang tua semua berebut tengok ko...

kejar uolss sampai dapat..ini lah peluang kita bohsia2 ni nak tunjuk karipap pada mamat ni..cepat bang selonggok 2 ringgit je... kejar uolss..

hey uolss tunggu mak..mak nak jugak..walaupun mak buta mak tau ape itu konek dan kegunaannya uolss....tunggu uolsss..

3) awak x kerja malam ker?
- ewah2 ....soaklan membunuh ni..ape kata ko cadangkan kat mak or kakak ko buat keje malam...sah sah ko ni pelanggan tetap para pekerja malam ni kan..sebab tu ko tanya kan...itu hak individu lah uolss...kalau ko rase pondan yang buat kerja malam ni hebat..ko pi je cari diorang...ko x layak kawan ngan aku kay..giteww...lagi satu ko tanya cam tu..ko ade niat nak join venture ke..so ape lagi pi beli bra , mekap n dress..akak yakin berebut siap jjem jalan nak tengok ko tepi jalan tu...

let lah langgan i bang ..RM 50 je...macam 2 pakej bang..pakej main, siap jadi pembantu rumah, siap jadi balaci pun ade..kalau abang langgan sekarang abang berpeluang menang set tv plasma 42 inci..x pun menang pakej pelancongan ke negeri arab...cepat bang sebelum tarikh tutup...

4) i nak kawan ngan u tp i takut lah..nanti u rogol i...pondan ni kan ganas kan?
- jawapan dr akak adalah " MAK KAU"...hanjenggggg sangat kan...ko ingat pondan ni harimau ker...ko rase pondan ni perogol ke?..,kalau ko rase nak kena rogol ko pose2 lah kat tepi pagar penjara..sure semua dalam tu teruja n horny bila tengok ko..semua nak rogol ko..almaklum lah lama x dapat tu....kalau ko nak gak rase gak akak rogol ko..meh sini..aku rodok ko pakai kayu burti..meh le kalau nak try...baru ko tau sedap ke tidak kena rogol...kimak tul...

ko nak tau ape itw rogol kan..meh aku rogol ko hanjeng....

x pun nanti akak buat satu kaunter pertanyaan ko leh datang tanya yer..x pun akak buat talk show ko leh jadi tetamu undangan akak...kepada sesiapa yang di luar sana yang nak tanya soklan macam ni kat bapok..korang lupakan je lah..sbelum korang kena hempok ngan penyapu..baik korang tanya diri sendiri dulu..cantikkah aku nak tanya soalan cam tu kat bapok...wasalam..

tetiba senduk naik hantu pagi2 buta ni..adakah senduk period...mmmm..berpuki kah senduk uolsss?

30 comments:

run.rush said...

Kak senduk,

what a brilliant answers..yeah...serve them right :)

IBU KUMBANG said...

kak, sebagai seorang pondan educated memang tugas ko untuk mengajar kami2 ni untuk mengetahui apa itu lelaki bernaluri wanita ni. lepas2 ni semoga orang lebih terbuka.

cokolat said...

nok... kellasssss!!!!

mimi's mayonnaise said...

Kak senduk.. tanyer skit..

kat mana kak senduk dapat gambo aksi2 muka org tu yerk? saya tak tau nak carik kat mane...

hezesuze said...

fuyoooo...very the kelasss n3 kali ni...i like it...

btw, bak kata mimi tu...camnoh ek kak senduk amik gambo aksi2 sumenya kt n3 kak senduk ni???

wey uolls...zmn skrg bapok ke, maknyak ke, pondan ke depa sume ade blog sndiri tau...kelasss

korang ape ade???? wakwakwakwak

Mak Sial said...

motiff senduk tuh pondan educated? lulusan uitm kerja cap ayam sajor... muka pon muka pondan felda....

Madu Beracun said...

jawapan2 yang tepat dan mengena.

1000% markah untuk akak senduk.

Anonymous said...

mimi ko nih bodoh ke apa, berlambak dlm internet gambo tu semua, senduk tak tido mlm agaknya dok copy paste gambo semua tu

Anonymous said...

motiff senduk padam komen mak, nih mak nak ulang suara ya !!

kenapa senduk muka hansuang badan cam gajah? ko diet pon tak menjadi, ko gi lah cucuk vit c, kasik cerah sikit muka tu, hazab sangat mak tengok, mcm orang asli!

oh lupa noks, ko ni pondan longkang takda duit!!

tulis bukan main hebat, tapi x dapek nak jawap soklan mak, terus ko padam kan.

memang ko pondan longkang !

Mek La Sundal

Anonymous said...

uish sapa anonymous yg kat bawah comment dia tu tulis 'mek la sundal' tu...punyala keji kutuk senduk camtu...please look before u leap 'dear'!!!!

AkU said...

korang cerca ke maki ke hamun ker ko pk akak senduk kisah.. akak tak kisah kan just kalau korang panaskan dia sure amukkan puaka bertopik dlm blog dia tu..
p/s : tetiba teringat cerita SAMBAL.. lagu amelian jd lagu senduk.. bunyinya camni.. ku ku ku punya senduk.. ku ketuk jadi beruk... (cerita ni takde kena mengena dengan topik akak senduk k)

jengae said...

sape yg kutuk kak senduk saje la tu jeles blog kak senduk femes...
kak senduk be cool..kalau org kutuk kita maksudnya mereka jeles yg amatlah tu...
kutukan tak berasas plak tu..org yg kutuk tu mmg lg super low education kut...poorah.

yg pasal soalan2 ni aku pon tak paham la manusia2 mulut longkang yg suka tanya soalan tak berasas mcm tu...seriusly..kau nak apa tanya soalan2 camtu?

siti senduk said...

pedulik ape mak..ko nak cerca ko puny pasal..ade aku kesah...

hey nape x letak no tel n gambar..leh mak jumpe ko..teringin mak nak ngok ijazah2 uolss...

ko rase ko hebat ko leh pi mati lah..i x heran..nak cerca ko yer pasal lah uolss...bebas...

sHwEeT ByAtcH said...

kdg2 org tnya ni xamek kesah hati org.. ingt diorg pandai sgt.. kata nk tunjuk jln yg benar.. tp silap.. ade step2 dia nk tnjuk jln benar ni...
sabarlah kak senduk...

xceritax said...

hhehehe...suke ngn entry akak kali ni... :D ..meletop gitteeww...thx kak menghiburkan saya.. :D

mummYaeesh said...

ala uols..diorang tu saje jek cari alasan nak berkenalan dgn uols la tu...tu yg kuar soalan basi lagi bodoh!layan kan aje..

Anonymous said...

jengae - betul org yg mengutuk tu super low education punya mentaliti, apa kurangnya dgn Kak Senduk, yg dia dok carut orang dgn bahasa longkang nya ittew... dia pon jelas nampak pendidikan taraf longkang!!

Anonymous said...

muahahha....lawak betul entry ni..

jawapannya sungguh tepat untuk manusia2 bodo kat luar sana..gud job kak senduk...!!

@LiYaNNuaR said...

kelassss nokkk... aku sukak jawapan2 begini... dema mmg dengkik dgn ko, nokkk... abaikan jerkkk... jgn naik antu keh... naik bas takpa... keh keh keh...

Nad Eusoff said...

yeahs
brilliant answers
g mamfus je dowang tu kak

||| PöJìé PööH ||| said...

Sabor la yer Kak Senduk ku yg vasss..
Bese la uols ramai jntn² luar sana yg baru kuor dari ceruk hulu kg uols..
Tuh yg xkenal apa itu PONDAN..
Pasnih Kak Senduk buat press conference yer.. Sy offer diri jad PA..
Gittew!!

Btw bior la Kak Senduk..
Aku tau ko hebat xlayan sumer kutukan depa..
Mereka nih kdg² ckp xpndg cermin, kan!!
Jeles la tuH!
Idoppp Kak Senduk!!!

Invisible_authoR said...

senduk rules !!

Maya Qistina said...

SYABAS AKAK!!!SOKLAN NIE I RSE SESUAI GAK KLO KITE WAT SOKLAN pEPERIKSAAN kHAS tAHAP SATU...HEHE

rizz said...

haha takutnye jawapan kak senduk..btw syabas! hehee

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wkakakak ada gak mangkuk2 yg suka dok mengutuk ciptaan Allah adoaiiii saper ler koran nak kutuk org nie? wakakaka hebat tul korang nak mengutuk dan memperikaikan kejadian Allah subhanallah... yang nak mengata org tue ngapa? korg ingat mereka nak ker jadi cam tue? susah sangt ker terima mereka seadanya? ada mereka kacau korang ker? pelik aku ngan perangai sesetengah org nie nak kata tak der akal Allah dah bgi sebaik2nya... pikir lah sendiri key... apa pun jadilah diri sendiri...

leana said...

aku kan kak ade mende nak tanyer & aku betul2 takut nak tanyer pondan face to face sebab taakut kene pelempang...
aku pun berangan la last week nak tanyer kat blog akak ni....
tetibe tengok akak sudah menyumpah bagai, maka-nya terpaksa la aku lupakan soklan ittew sebab tak sanggup kena sumpah seranah dek akak...
pape pun, aku tetap respek korang..

Anonymous said...

moga2 korang dpt hidayah dan kembali ke jln benar

Anonymous said...

pondann gileee!
normal la kalau setakat jadi lembut je,bkn kau yg mintak. dah mmg kejadian tuhan.
ni memandai mandai pegi jadi pondan plak. tak sedar diri halkum besa lengan tough badan besa mcm seladang,alih2 jadi mat kepit. mati sok mayat tak diterima bumi.

Anonymous said...

ahaha..ntah la..kat mlaka ni bersepah bapok dan pondan..suma body beso2 tough tinggi lak tu..pastu sibok pkai bra besar konon2 tetek besar..yg aku bengang,diorg cri makan kat port pelacur..hilang slera aku tgk puak2 pondan ni..muka dah orait tapi suara mcm meriam buluh haha

Anonymous said...

Golongan pondan mestilah berusaha sedaya upaya meninggalkan naluri mereka. kesannya sangat dahsyat kalau diikutkan perasaan..

Let's SHOPPING Uollss!