ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 9 March 2009

Chantek ke tidak?

berangan adalah sikap yang ada setiap manusia..x kisah lah uolss jantan str8, pompuan betul, pondan mahupun pengkit...so ape lagi lepas ila reveal satu web ni leh mekap2 or tukar2 rambut akak segera buat uoll (thanks ila)..so cuti akak akak habiskan mengadap ni je uolss...

ini lah gambar lepas edit..agak2 rambut mane paling sesuai ngan akak..kalau sesuai akak nak tukar style cam tu..so ape lagi ini lah masenya uolss nak bg tau akak mane satu rambut yang paling sesuai ngan wajah senduk akak ni..dan yang mane paling hanjeng..cepat uolssss vote for senduk....

gambar 1

gambar 2

gambar 3

gambar 4

gambar 5

gambar 6

gambar 7

gambar 8

gambar 9

ala uolss saje2 ni...akak yakin akan ramai lah mencerca akak pas ni..tp x kisah ler..ini software je uolss...korang pun leh buat..thanks to ila http://zahiela.blogspot.com again..sonok sangat buat ni..ape lagi jagan lupa undi uolss...hahahaha
sape yang nak buat sila bukak ni... www.taaz.com

p/s: akak chantek ke tidak uolss?

53 comments:

Tijah said...

no 8 plis!!! nampak muda sket. maklum la ko makin kertu kan nok? larikkk!!!

afiq said...

ga,bo 3,8 n 9...cantek sgt!

cokolat said...

yer.. makpun ske yg no.8

ko tak baik tau tijah kata senduk kertu.. kecik ati dia tau...

~Eila @ Along~ said...

kak sendukk..eila dah agak sure akak sukeeee...eila vote no 7..suke nyer ade rambut gitu..ala2 erra fazira gituuu...

haneehunny said...

chantekkk..no 2,4 n 7 rsenyer it suits u better kak senduk (^___^)v..i loikkkee it..

suw said...

saya suke no 2 n 7 kak..cantekk! tp yg plg cun no7

tipahvogue said...

no 7 paling seswaiiiiiiiiiiiiiii!!!

lekat lekit gurl said...

akak.. bagi aku url web tu.. aku pun nak buat gak.. best lak tgk muka akak yg telah di conteng dgn makeup & rambut yg pelbagai tu..

mummYaeesh said...

plg sesuwei ~ pic 7 (haruslah rambut panjang berkepuk2 di bawah gitew!)

plg hanjeng ~ pic 6 (bapok sgt dilarang keras berambut pendek okeh!)

betul kan uols tanye plg sesuai dan plg hanjeng...so jgn marah!woohoo..

Anonymous said...

rambut skrg lagi sesuai...manis dan manjer...

ShirVen said...

kak senduk, no. 4 ah sesuai. lawa cam mem gitu tp tui ah, if make up tebal camtu, rambut kaler camtu sesuai ah.. :)

Rieta said...

kak senduk...no 7 is the best...no 6 terhangjeng..pengkid sgt u ols!

arep said...

ermm no7 paling natural.. lagipun tak photoshop over sangat..

tapi kalau ikutkan ke"cute"an.. i pilih no 8.. hype.. young and jovial..

meriah u olssss

farhan said...

oit!

muke kau mcm IFA RAZIAH pelakonsss tu laaa sendukkkkk!!!!

bravossssss okkk

Amour Rizan said...

hmm.. semua membuatkan nafsu i terangsang.. tk sabar nk balik puchong jumpa kak sendukk.. awaaakk...... sini la duduk dekat ngan kita.. syhh.. diam, diam.. jgn bagitau mak.. wakakaka

aerialviu said...

gambar no 3 paling seswei. nampak lain. comel pun iye. tapi kalu nak nampak cam erra fazira, amek gambar no 2. tapi naper ek.., gambar lain smerrrr nampak cam engok album ifa raziah jer.

linn said...

aku tgk no 1 ngan no 8 ok kot. apsal takde org pilih no 1 haaa? ok per.

Anonymous said...

kesian sangat kau kan, hanya dlm alam maya saja kau boleh nampak mcm tu, kat luar ko tetap hansuang hazab hitam paria!! cepat noks kumpul duit cucuk vit C, baru ler ko nampak puteh, ni mcm org asli Gombak sajork!

run.rush said...

Kak Senduk, you look great in 7 and 9.

Anonymous said...

Sokong akak buat no 8!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Wah Kak Senduk meletopsss!!!
Apa nama website tuh?
Nk jugak gedik² wat camtuh..

Gambar 1: Rambut bese² jer..
Gambar 2: Ala² Jasmine Hamid
Gambar 3: Cam pelek la uols..
Gambar 4: Wah cam Shakira. Whenever! Whatever!
Gambar 5: Ifa Raziah sgt..
Gambar 6: Amboi² dah macam Ning Baizura album Ke sayup Bintang..
Gambar 7: Rambut paling cantikkk!!
Gambar 8: Vogue la!!
Gambar 9: Wah, clust Kak Mah Gali masuk blog Kak Senduk.. Eh, bukan.. Kak Senduk la.. Hehehe..

Btw aku yakin Kak Senduk meletop menggegarkan Malaya ngan rambut 7 n 8!!

Anis Hartini Haron said...

Anis vote no 9..nampak sweet sgt....

Maya Qistina said...

STYLE NO.4,6 AND 8.....MELETOPSS!!

Anonymous said...

sokong no. 3 & 8..chanteq sgt...

no 1 tu dh mcm hantu...takut..

mimi's mayonnaise said...

kak senduk,

gambo muka tu.. gambar sendiri ke?

vote utk 9 kot..

rizz said...

kak sendukkk no 2,7,8,9 cntek plish2 hehehee

hanis said...

7 or 8..
yg lain cam PONTI.
hehehe

hanis said...
This comment has been removed by the author.
hanis said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

sya pilih 2 7 dan 8

ala2 america next top model gituh...

hehehe

-joey-

veeda_areena said...

nokk ko dlm apa jua rambutt.... mak akan tercampakkk no0kk... ko botak sekali ponnn wajah ko memukaww nok....

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

akak no 9 laie cantik wakakak

datin cik sal said...

hiks~! rambut fendek kao kene ban... motip nampak tali bra bagai... ayo ayo ayo.. mak terjun bangunan skarang~~**pp fasha sanda dlm anak halal... how???**larikkkkkksss

Anonymous said...

no 7 la nyah. baru ada gaya sundel sikit

jiejah d'blogger said...

nomot 8 paling seswaiii sbb ia berjaya melindungi kejendulan akak wakakakak cabutttttttttttttttt

hezesuze said...

no 8 lagi manis2 gule...

tpkan suze suke kak senduk seadanye...

Anonymous said...

no 2 , dapat menutup keluasan dahi and nampak lebar muka. hehehhe seryes no 2

miss huda said...

no.2 dh mcm abby abadi je..seyes.

atty's said...

yg rmbut keting..tu lawa..hehehhe

IBU KUMBANG said...

vote for no.8, tapi kak hanjeng sungguh no.6 ituuuuuuuuu... muahhhS

darling8tabby said...

7,8 & 9..cantik noks

leana said...

no 2....
nampak suci gittew..

Cakap Kosong said...

secara jujurnya aku rasa...ko yg biasa2 nih lagi cantik nok....ko tak payah nak ubah2 camtuh, sebab ko dah memang natural beauty!

speda said...

aku sukak yg no 8... hehehe... apsal aku dah miss entri yg ini haaaah?? bapak byk dah cercaan yg masukkkk... baru laaaa ni aku sempat mencerca ko, nokkkk... pelik di situ!

JC said...

I think you look gorgeous in any of them cause you are beautiful... :)

p/s - just found out about your site. Totally Hilarious. I appreciate your honesty and candidness and your absolutely wicked and deliciously sincere outlook towards life... I'm a fan :)

Anonymous said...

gambar 7 noxxxx meleretzzz sgtttt

Anonymous said...

taubat la

Esah said...

Kak send, weols ote no8...

i dun give a damn said...

3 and 7

sbb buat akak nmpk muda

~Heekmah!~ said...

no 7 cantik..sesuai bangettt!!

Cik Remyza said...

maaaa... pic number 9 mcm erra fazira maa.... grand..!!! lets ber wig kan rmbt ituh

Herrin said...

Sokong akak buat no 8!!!

Diaz said...

aku tgk no 1 ngan no 8 ok kot. apsal takde org pilih no 1 haaa? ok per.

Let's SHOPPING Uollss!