ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 11 March 2009

Dia "gemok", Dia "mak orang" dan dia Chantek "walaupun"

hey uolsss senduk is back..amacam rindu ngan ngan kak senduk..amacam seronok menerajang akak di entry di bawah?..(harus terajang yer - sila tengok di entry selepas entry ini)..

so ari ni akak nak bertanya kan pendapat korang tentang "TEMA HARIJADI UNTUK PEREMPUAN YANG SUDAH KERTU USIANYA"....its a belated birthday party sebenarnya...sape lagi...lain x bukan Puan PANAS yang x lah hot mane..opsssss...sorry noks...ko hot sangat..sampai panas hati je setiap kali mak cakap ngan ko...giteww...

gini kesahnya..dia nak buat bithday party yang ade tema..Puan PANAS n CW telah mencadangkan birthday nanti nak buat tema " gila-gila remaja" or "retro"...di sebab kan Puan PANAS dah kertu dan umurnya pun telah menjangkau 37 tahun...hahahah.....so ingin lah dia memeriahkan majlis harijadinya itew dengan tema berikut...nak ingat zaman2 kebohsiaannya dulu katanya...


tu lah tema dia " gila-gila remaja or retro"...alaaaa rimas nyer akak nak cari baju lama2 ni..akak mane ade baju lama2..akak kan lahir pada era tahun mellenium..umur akak baru 17 tahun (umur sepanjang tahun)..so baju akak semua baru2 lah uollsss "walaupun"...


so Puan PANAS nak pendapat uolsss...apakah makanan yang sesuai untuk tema itew..air yang sesuai, decoration...or any pendapat tentang tema yang adooo dia tu..akak tahu uolss semua bernas bagai nak gila..mesti banyak idea..kalau ade tema yang lain pun ok gak...tema tu badget jangan lah yang kena kuar duit melampaui batas...Puan PANAS tu bukan banyak2 duit sangat..kira sederhana je lah...so tu nak buat light2 je tp meriah...

tp akak lupa nak tanya Puan PANAS....ko nak buat birthday bertema-tema bagai ni..ko ade duit ke noks?...mentang2 lah tema retro takkan ko nak bg orang makan ubi rebus n kopi panas....so retro uolsss....


so jasa uolss sangat lah akak hargai..sian dia..pening dia memikir tentang tema n kelengkapan ape yang dia nak sediakan...kejap tertonggeng...kejap telangkup...dah macam gajah mabok dah rupa Puan PANAS runsing..tolong yer uolsss... akak sayang uolsss....bagi idea tau...

lagi satu..korang nak bg idea ni..pastu korang tanya lah Puan PANAS x jemput ke mase ari jadi tu?..ape2 sila lah ke blog dia yang berbunga2 itew..rimas akak..so village....

15 comments:

hOtMaMa said...

nok.......mak hargai jasa baik ko wat entry khas utk mak neh... walaupun tetap ko nak menghanjeng kan mak kan... uols... idea tu CW aka bos kak senduk yg bagi okeh...jng gila2 kata mak nak cut cost plak... tp ok gaks.. tak baik membazir di zaman kegawatan ekonomi katanyer uols... lg pun membazir amalan syaiton..hihihi... apa lg let's bg pendapat...mak nak update kt blog mak yg ado tuh tah bila2 tahun...

Anonymous said...

dah gambar gajah terjelepuk bagi je la makan tebu...abis citer...sooo retro mcm org dulu2...

||| PöJìé PööH ||| said...

Wat la konsep Ali Setan.. Nak Kak Senduk n HotMama bgaya ala² Kak Ogy gittew!

rizz said...

HAHA NK JOIN LAH!! KEKEEE

MaS-HaNa said...

hot mama orang nogori mesti tak lupo rondang ngan lomaang.... nasi impit... tu kan mmmmmmmmmmmmmmmmmmm dap=P~ betul tak hot mama.... buek kek pilah ko hot mama.... jangan lupo kuah lodeh eh...sambal ikan bilis... kuah kacang... baru retro.... lepastu letak kat kad jemputan tu... jangan lupa pakai rambut afro ala ala alleycats.. wakkakakkakak

p/s hot mama tak ajak ke worih ni :(

PATI said...

Hot MAMA! Kalau ko buat party Saturday nie, merasa la dapat besday present! Kalau ko buat hari ahad, hang tunggu jer la next year naa....I'm away to seberang!

hezesuze said...

wah nak sambut besday party rupenye...emmm tema tu da kira OK da..

apakata pilih warne tema...tema hitam putih ke, tema merah ke...haaa lagi meriahuolsss...

bab mknan plak...kalo dinner buatlah BBQ + kentang goreng + hotdog + nasi goreng pun dah cukup

kalo lunch just buat nasi ayam ke...nasi putih + lauk kg ke...

kalo petang plak buat lah meehoon goreng singapore + 2 jenis kuih udahla..

ataupun sape2 yg dijemput blehla bawak mknan ckit...ape org kata petlock (betul ke ejaan ni)...haaa kan senang..

lagi meriahuolls...kan da gawat ni...apakata susah senang same2...hihihihi

Maya Qistina said...

EHM...MEK RSE LAGI SESUWEI KLO WAT TEME PURBA KALA...THEN HIDANGAN UTAMANYE SOP BIAWAK AND SETIAP TETAMU DIBENARKAN UNTUK SOP2 LEDAH TIME PARTY TU NNT...OR BLEH JUGAK KLO U OLS SUMER BERPAKAIAN ALA2 SAHARA YAACOB,PENYANYI ERA 80 AN....EHM...MESTI MELETOPS!!!HAHA

datin cik sal said...

kao buat kat tlk kemang uols.. sabtu mlm ahad... hahaha pokol 12 mlm sampai pagi...**matila mak convert besday party uols jadi party cikcuranz... hiks~! *larikkssss

Chem Chem! said...

petlock?
hehehe.potluck cukup!

masak byk2 takpa,janji jgn lupe bwk sendok.nnt kak sendok yg kena cedok!

Anonymous said...

apa kata suruh hotmama buat BBQ.. dia kan selalu buat dng kak senduk & rakan2... tu pun kira retro juga.. kalau tak pun buat meehoon goreng ke, sebab meehoon goreng adalah menu utama di parti harijadi.. saya ingat lagi dulu kalau mak saya buat birthday saya, mesti ada meehoon goreng.. ok apa kak senduk... lepas tu air plak air kelapa ke... air sirap pun boleh.. atau pun sirap bandung.. walla, sedap kak senduk! ohh.. takkan meehoon goreng je, selit kan la satu dua jenis kuih muih tradisi... tu je pendapat dari saya.. ehhhh... hotmama tak nak jemput saya ke?

Amour Rizan said...

tetiba mak tingat bday party masa kat shah alam dulu.. costume party uols.. Kak Senduk siap wat show taw!! (sumer bapok yg ada di situ wat show pd mlm itu- Kak Senduk sorang je perempuan betul) haa.. y not HotMama punya bday kali ni dia wat show lak!! Go HotMama!! ajak laki ko skali wat show ek?? eh.. ngeh3

Invisible_authoR said...

hahahaa..
moto scrambler kena ada kalau nak kembali ke zaman Azroy. kak senduk kna rajin survey la kat mana bleh dapat lelaki2 scrambler utk memeriahkan majlis. karang kusam pulak majlis tu..

sHwEeT ByAtcH said...

jln lupa lakinya kena gantang2 k!!
ala-ala kurus nmpk segala halkum bagai... pastu meruncing.. jadik rebutan uollss...

Pastu kale2 tu biar naek seri... kuning, merah, ijo, biru semua kona ade..

Moga selamat dirahmati majlis ituw...Slamat belated burfday hotmama.. *muuuuahh*

mummYaeesh said...

klu da retro...harusla berheadband dan baju polkadot gitew!

bile nak wat ni??haruslah weols dijemput kan...awas lho hotmama!

bleh la mak sponsor karipap sedas dua...very retro uols!

Let's SHOPPING Uollss!