ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 14 March 2009

Bidadara dari kayangan!

indah sungguh hari jumaat lepas..akak amat lah gembira...udara nyaman..suasana menarik...kenape akak gembira?....

hihih..kisahnya begini..dia adalah suplier satu produk yang boss akak beli...so akak lah yang kena prepare cheq untuk dia..then bos akak cakap ari ni dia nak datang collect cheq..so akak biase je lah..x heran lah kan...then semalam bila akak tinggal kat opis sorang2 ..dia call " hello saya dr company bala bla bla..saya nak datang ni opis awak anta barang..cheq dah siap untuk saya collect ke"...so ape lagi akak roger n out...

then dia sampai..pintu opis kunci so akak nak bukak lah pintu opis..tetiba uolsss akak terdiam..tangan akak terketar2...bibir akak terkunci...akak gigil uolss..hampir2 ter kincit....akak terpandang bidadara dr kayangan di hadapan akak...

ur my angel Dhan....

lantas akak bukak pintu sambil tune kan suara akak..dengan suara kepit tahap maksima dan manja akak menjemput dia masuk..akak rase suara paling woman lah akak pernah kepit..walaupun kalau dengar balik suara akak macam suara mesin tebu rosak....lantas dia menghulur tangan untuk bersalaman..lantas memperkenalkan diri nya.."hai saya Dhan..u sapa nama?...amboi sejuknya tangan"....mane tak sejuk uolss...menggigil ni...so akak pun melayan lah dia dengan ramah mesra bagai nak gila...

ape abang?...u tak nampak ker i woman ni uolss...nampak cam lelaki sangat ke i?...

then dia berkata lagi " abang ni riz kan ..encik R**** dah keluar ker?...lantas dalam hati akak berkata..."apa dia..abang?"..sentap uolss....walaupun akak dalam keadaan jantan mase tu tp ketahuilah Dhan bahawasanya saya ini perempuan..hati saya ini luhur seorang wanita yang lemah lembut.... mungkin awak nampak saya dengan uniform ni macam seorang jantan yang bawak lori..tp kalau awak lihat dengan mata hati awak..awak akan lihat saya adalah seorang gadis yang jelita, dengan kebaya nyonya nan ayu, dengan rambut sanggul dengan bunga ala2 Salwa Abdul Rahman...penuh dengan kesopanan dan kesusilaan...pa diaaaaaa....berangan ni..tp sebab kan ko tu comel..akak maafkan dia sebab panggil akak abang..sebab akak yakin suatu hari nanti dia pasti akan panggil akak cik adik or sayang...giteww....

percayalah saya ini adalah seorang gadis dhan..walaupun luaran saya macam pemandu lori..tp hakikatnya saya adalah sorang gadis jelita..

abang pun abang lah yang penting i fall in love with u...bedal lah...akak ingat lagi dia pakai baju warna meroon dengan vase kelabu, jean biru, pakai poshbag, bercermin mata bingkai berwarna maroon, rambut sikat kebelakang, tinggi orangnya...putih melepak...yang penting minyak wangi dia harum bak haruman dr kayangan..dia masuk je opis akak satu opis bau wangi...ohhh sungguh indah sekali...akak yakin sape2 tengok pun pasti jatuh cinta...asyik senyum je..adakah dia senyum sebab dia tengok akak ni pondan tak siap or dia pun dah jatuh cinta ngan akak...mmm tuhan saja yang tahu...

lepas sain cheq semua dia mintak diri..sebelum beredar dia cakap " nombor hp i ade kat resit tu ade kat resit tu..ape2 call i yer..mane lah tau leh kuar2 minum"...akak hampir pitam...dia ajak akak kuar minum..adakah ini benar?...

ape pun ko mmg cute Dhan...akak yakin suatu hari nanti kita pasti kuar bersama...walaupun kan..walaupun akak tau yang akak x kan kuar ngan dia kerana akak ni warok..tp cukup lah akak dapat kawan baru...bukan senang nak dapat kawan sekarang..so mane yang offer nak jadi kawan baik kita terima je...hopefully...

16 comments:

rizz said...

wahahhah bidadara dri kayangan yerr kak senduk wahh tahniah2 ap elg tackle la uols!! hikss

Tijah said...

alahhhh!!! takde gambar ke nok???

arep said...

gambar tak penting kak jah... yang penting.......


bak sini no telepon tu... [matilah caras]*run*

jee_ainn08 said...

Wakakaka...Salwa abdul rahman..
tetiba mak teringat zaman MEKAR SEJAMBAK...aiyooo kertu dah mek...

chronicles of angelzz said...

erkkk lanie musim org jatuh chenta kew??
mekss pwon da jtuh chenta kt one dis beatipul stranger...
beautipul katanya... hahaha

Dhan said...

senduk ku syg,kenapa letak gambar abang tu..ish..panas line betul la ayang ni..malu abang tau..nanti habis anak dara nak tekel abang.menci..hmmph.

izal said...

nama betul dia ape...pondhannn kah??

mcm pekerja delivery mcD je nok pakai baju maroon dgn vest pakai pouchbag..

oyen said...

Wah!
Bunga-Bunga Riang.

XD

Anonymous said...

Ya betul...bak sini no tepon tu..heheh

Maya Qistina said...

tahniah aklak!!mek doakan u ols ader jodoh dgn die??u ols kan ala2 Salwa abd.rahman...haha =p

||| PöJìé PööH ||| said...

Hehehehe..
Mana pic dia Kak Senduk??
Mana tau my ex ker..
Gittew!

veeda_areena said...

letss nok 3some

Mr Chomel said...

Hoitt!! O0OO0OO..Bukan main korang sumer ek. Mintak no Tepon bagai!
Sian Kak Senduk tauuu..
Penat dia kepit suara & kepit bagai lagi!! Takkan ko nak amek bidaDhan dia nokss..???
Belass kasihan la skitt.. :P
" nombor hp i ade kat resit tu ade kat resit tu..ape2 call i yer..mane lah tau leh kuar2 minum"
Tgk tu, bukan cakap je leh gagap tau,
Taip pon, leh gagap gak!!
Kak Senduk2..
Sungguh pon hati u bedebar2,
Takyah lah teragak2!! Sambar jek nokk!!!

hezesuze said...

dpt ku bygkan da...suara kepit kak senduk bunyi nye camnoh...hehehe

mak aiii..apa laie kak senduk...dah bg hint da tu no tepon kat resit...alah just 2b friend ape slahnye kan..kan...

kawan biar seribu...mati sorang2 wakwakwakwa

Anonymous said...

go go go kak senduk..



-joey-

Anonymous said...

tayah bagi nombor tepon
just bagi resit tu utk saya simpankan
hahahaha

Let's SHOPPING Uollss!