ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 3 April 2009

cerita pagi...

hey uolsss... miss me?...sorry lah beberapa hari x hapdet..almaklum lah akak ni busy wonyah..mmg awal2 bulan ni mmg busy uolss...xde ape2 akak nak cerita arini cuma akak nak cerita sikit pasal sekolah anak buah akak...

pagi tdi akak di call oleh kakak akak dan suruh akak anta anak dia pi sekolah..sebab abang ipar akak ada kerja luar ..so x leh anta anak dia ke sekolah...so siap2 dengan baju keje amik anak buah akak and then rempit ke sekolah dia...

bila sampai je kat sekolah tu akak tengok ramai anak2 ikan ke sekolah...elok2 ikan kat sini..ikan emas, ikan lumba2..kira ikan2 perhiasan yang lawa2 lah...ini sekolah ikan ke ape ni..comel..so akak turun kan dia then akak bg lah dia tambahan duit belanja kan..almaklum lah makcik dia ni kan baik..makcik katanya...

mase anak buah akak tu turun je kereta..kawan2 dia dah ade kat depan sekolah tu..lepak2..biase lah budak lelaki tingkatan 5..feeling2 dewasa kan...akak siap dengar budak2 tu cakap .." eiii tengok tu Zar**f naik kete ngansape tu..lain macam je aku ngok yang bawak kete tu..macam auww je.."...terkesima akak...nak akak cercakan ..budak2 pulak..tp comel budak tu..xpe akak maafkan...akak yakin bila dia dah abis SPM dan dah abis sekolah nanti ko mesti cari akak kan...awas...

yang akak pelik tu semua orang duk pandang akak?..kenape uolss...muka akak ni nampak bapok sangat ke?...akak pecah lobang ker uolss?...ke muka akak warok sangat?...masih2 terpikir ni..mmmm..akak dah pakai sarong lelaki pun orang masih dapat cam akak ni wanita istimewa...mmmm

bukan takat gadget yang canggih budak sekarang..perangai pun dah canggih...

dek ok jangan kan laptop canggih..zaman akak dulu kalau sape mampu beli komputer tu kira dah kaya sangat lah tu..komputer pun x tau guna zaman tu...

akak tengok budak2 sekarang pi sekolah bergaya dan stylo tul..zaman akak dulu semua skema je..sekarang ni semua dok bergaya dengan beg mahal..fashion2, kasut, gaya rambut, dengan sorang satu ade handphone...siap tu ade bawak laptop pi sekolah...hebat tul...zaman akak sekolah dulu skema je...almaklum lah akak kan belajar kat korea..lain le budaya kat malaysia ni...gitew...korea nya aku....

ini lah uniform sekolah akak dulu..bayangkan akak tengah pakai..santek kan...

12 comments:

suw said...

hui..santek kak uniform sekolah akak

hezesuze said...

wanita istimewa kekdahnye ek kak senduk...hehehe

pepun syg kak senduk...uik! skola kt korea...korea utara ke korea slatan???? wakwakwakwak

atty's said...

tengah byg ko pakai baju tu..mesti yg palin vogue..

tu ler budak sekolah sekrg..semua canggih..baju sekolah canggih..perangai pun canggih

IBU KUMBANG said...

iskhh. kena hati2 ni, dibuatkan mak pak kena buang keje, baru tau..

arep said...

tinted paling gelap nok keter tuh. baru bebudak skolah tu tak nampak kepecahlobangan lenkali.. opsss

Ma'am_Chelsea said...

Yuhuuuuuu Kak Senduk...

Of kos lar miss u =)

A'ah, stuju ngan arep... Kak Senduk pasang jek tinted yg tgelap lg kalis bunyik kat kete Kak Senduk tu...

Selain dpt sorok identiti, dpt gak mnangkis suara2 sumbang tuh.. Ye x?

.AzFaRuL. said...

yg skirt itukah? ;)

rizz said...

hahaha mmg advance skang bdk skolah kan kak senduk..kemen korea g hahahh

b-boy said...

hahaha.. anak ikan yg dijengahnya.. ekekeke

Anonymous said...

btul ke blajar kat korea dulu?? huuh tae sonbae nie..kekeke

Erik said...

wanita istimewa kekdahnye ek kak senduk...hehehe pepun syg kak senduk...uik! skola kt korea...korea utara ke korea slatan???? wakwakwakwak

Cruz said...

Add accessories for the Sony NWZ-A828. In the recent times, modern elliptical machines are even cheaper when compared to the 1280 version. product reviews and ratings about longest battery life mp3 player in MP3 Players, Digital Cameras, DVD Players. Headphone output on wired remote controller.

Let's SHOPPING Uollss!