ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 28 April 2009

Spender terkini...nak cuba?

hey uolsss....ape kabar sume...ari ni akak nak citer sikit pasal suar dalam wanita.. .kenape?..malu..x yah malu uolss ..sume orang pakai suar dalam..ker uolss x pakai?...mmmmm

korang pernah tahu ape itew G-String?..G string adalah suar dalam yang tutup depan je dan bahagian belakangnya cuma tali yang di selitkan kat bontot...lepas pakai cuba uolss cium tali tu..fuyooo stim bau dia...

sebut betul2..UUUUUUUUUU

ok sekarang ade satu ciptaan terbaru G string...di panggil U string...nape u string?..sebab dia berbentuk U ler uolss... kegunaanya hanya selit kan kat lekengkang dan siap...senangkan....
nak tau cam ne rupa dia..layan gambar ni kay...


sape nak kena angin pakai lah yang ade lobang2 ni...




amacam korang rase nak try pakai ker?...akak x leh pakai uolss almaklum ler ...mane akak nak simpan juntaian belian akak tu uolsss..dinch boleh uolsss

hey uolsss kalau i nak pakai cam ner leh tak....baby bee boleh x kan i x leh?...

so leh lah uolss pakai ngan baju sexy uolss tu...kalau nak pakai ler...tp x terasa terselit ler..selesa kah uolss?

so kalau boring pakai sebagai u string..ape lagi buat cekak le uolsss...kan bentuk cekak tu...amacam kretif tak?

16 comments:

nadia alias said...

macam senang je nak ditanggalkan. oppss..~ hahah =)

Hezesuze said...

uik! selesa ke pakai camtu kak senduk...tp ok gak kan..nak romen pun snang ditanggalkan..wakakak

kalo cmtuh baik xyah kai kan kak senduk????

jiejah said...

ya allah sendukkk oiiiii ..
sensored tul wakakakkaaaaaa.

||| PöJìé PööH ||| said...

hahahaah!!

btw Jay tu ingat akak lagi..
dia kem slm..

hanis said...

mampos den pensan melihatnya!

arep said...

sexy nyehhh... terkesima sat.. terus jadik str8

rizz said...

wakakkakaak sgt kejii taw kak senduk..tp bentuknya cntek gak hahhah..wat cekak ktnyaa clustttt

Tijah said...

kahkakhhhhh!!!
boleh jer kalu ko nak pakai nok. belian tu tarok tepi la...

sHwEeT ByAtcH said...

pki pad pon tak expert.. ni nak pakai mcm tu...

nnti ttba...

opppsss... di manakah spenderku tercicir..

@LiYaNNuaR said...

tolong belikan bleh??? bukan nak pakaiii... nak buat present gitu... sesuei ke???

mummYaeesh said...

berlian tu selit ke blkg la uols..whoops!

cuba byg hotmama yg pakai..wah terus sok shasha dpt adik kekdahnye...

matila weols direjam hotmama!haahah

Hezesuze said...

tantik3...header baru kak senduk...xkesah cam sape pon jnji meriahuoll...wah clust! i like it

p/s kak senduk xde YM ke..meh ler add kite...

Ridpest - The Proven Termite Eliminator said...

ym kak senduk adalah reez_berry@yahoo.co.uk

iLOVEspeed said...

Kiter pun ade dpt email neh. Mmg convenient klu nk quickie dlm kereta. Oops!!!

Anonymous said...

woit ape sensored ni?!! lucah

peej said...

x lawa la..rupa eve pakai daun2..haha..rasanya mcm g string lg lawa..u string ni nampak kelakar pulak..
akan lg kelakar bila org gendut2 mcm mak ni pakai..terus x nampak apa..haha

Let's SHOPPING Uollss!