ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 6 May 2009

yer muka akak lonjong mirip itik!..ko mcm ape pulak?

hey uolsss...wat pe tu...ngah ber wirid ker uolss....lets kita berwirid bersama2 uolss...kita wirid berjamaah...ok bedah ...ko lead....

bukan ape akak ajak wirid sebab akak cuba menenangkan hati akak setelah membaca komen yang hampir membuatkan akak bertukar menjadi hanjeng yang ganas...tetiba akak trus ingat tuhan..tu akak ajak uolss berwirid untuk menenangkan hati tu....


bukan ape akak saje2 lah layan google..then akak taip lah name " kak senduk"...yer lah akak kan berangan yang akak ni glamour walaupun adooo kan...so kuar lah berkoyan2 entri yang berkaitan dengan " kak" mahupun "senduk".. so akak perhati lah satu persatu...tetiba akak berpandang satu entri kat google ni....


doremon Versi Akustika katanya...so macam menarik...so akak click le....


so kuar lah website ni...kelas gitew...siap daftar website ni...aidilx.com katanya...web dia simple je..so ok je..akak pun baca lah entry2 dia....tetiba akak terbaca komen dia....





mula2 baca tu mmg naik hantu di buatnya ade ke muka akak lonjong mirip itik...yer lonjong mirip itik...sentap uolsss...mesti orang yang tulis tu muka meletop bagai nak gila tiada tandingan kan...tapi di pikir2kan balik.." ade aku kesah!"....

trus akak terpikir...diorang jelous lah tu....dan bila orang dok mengata kita tu maknenya kita

popular lah uolssss....
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!
(matilah berangan....)

29 comments:

rizz said...

hahah setuju sgt ngn k senduk..dorg jeles tuu n then bile kte sering dperkatakan yee KITA POPOLAR.hahahhah

jiejah said...

itik pun lawo aper ??

cabuttttttttttttttttttttttttt kehhkehhkheeehhhh

hanis said...

chill....
jgn makan dalam bebeh

datin cik sal said...

katanya~~ motip senduk ttbe jadi itik... tgh kacau gulai itik ke haper tuh... oppss... xpa nok.. senduk ke itik ke..pedhulik haper.. gaji bulan2 masuk kannnn... ttbe tukar topik plak..**lariiii

NieZearm said...

Biasa la tu.. kalau dah jd public figure mmg la org akan bercerita. :)

Hezesuze said...

uik1 sape kate muka akak cam itik??? kompem muka akk cam dato CT kan...kan ke nama akak CT Senduliza...haaaa mane dpt nama itik tu...cuba jwab...wakakaka

alah pedulikan diorg kak snduk oiii...sah2 jeles tahap kingkong da tuuuu...coz kak snduk ramai peminat halimunan gtew...

afiq said...

harge yg perlu di bayar ble popular.. sekian time kasih..

imanshah said...

saya suka makan daging itik!!

b-boy said...

bese le kak senduk tangan orang xleh nak tutup.. mai ramai2 tutup lubang tutttttttt -siaran tergendala-.. tettttt.. hahahaha

||| PöJìé PööH ||| said...

nama Kak Senduk meninti dibibir peminat..
popular la tuh!!!

sHwEeT ByAtcH said...

kak senduk kan mmg bery da fofular...

Umie said...

itik glemer ape kan kak... jd icon DIGI tuh.. kalau dia kata muka akak cam itik means akak boleh apply kat DIGI jd diorang nye ambassador la kan kak??? amacam hotmama, bole rekemen tak kak senduk kite nie jd model DIGI??? kekekeke

larikssssssssss

Tijah said...

biasa la nok. org femes mmg ramai jer dengki....

jengae said...

akak mmg popular!! tanpa akak sunyi idup saya dan kengkawan..da rase cam akak kawan kitorg da...hahah..selebriti di mata kitorg tuh ..wahahahah

mummysya said...

apa-apa pon akak tetap mantop dihati kami...

dema tu semua jeles kak oi... orang popular mmg selalu kena keji kan....

mummYaeesh said...

tp klu baca betul2 rasanye lonjong dgn mirip itik tu dia tuju kat susan tu kot...

anyway..kak senduk mmg fofuler katanye..siap google nama sendirik ni!

rasmoissalle said...

adakah kak senduk kini meniti era kemahsyuran dunia selebriti???
Ada kah???he he..sabar je la kak siti senduliza....tiru cam kak siti..cool jer jawab gosip dam tohmohan org!!!kan!!kan!!! Atau adakah muka pengkritik tersebut macam ayam dan jeles kerana kak senduk dari muka spesies itek???
chaaaabbbbbbbbbbutttttttt!!!!!!!!!

marinahunny said...

wakakaka//kak ko mmg glamer dh..sbb tu diorang duk sebok nk citer psl ko kan..biarkan dia..

Roseriana CA said...

abaikan je kak sends..kak sends memang glemer so whatt??diorang dengki lah tu muka diowang tak lonjong mcm kak sends..itik pun itik lah..itik kan sedap??

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

depa jeles arr tue akak senduk oiiii tue maknanyer... akak dah popular sampaikan jadi topik bagai wakakak

ada laie yg dok suka mengutuk ciptaan Allah ni.... bawak2 lew mengucap weiiii

KV said...

a'a lah senduk. Mmg glemer la. Siap kaji secara terperinci tu. Takpe, ambik positif. Hihi

[-suziey-] said...

eh dorang xtau ke bentuk senduk tu tantek la..ala2 lonjong kan..sbb ianya di dapur maka ia dipandang hina..ouh no no no..cannot..kalu xde senduk org xleh masak lerrr....seeee betapa pentingnya senduk dlm kehidupan..erkk lari topik plak..

neway kak senduk..cayala..akk mmg glamours gituuu...siap org guna nama akk utk dpt publisiti murahan..yeeeehaaaaa:p

momguess said...

idoppppppppp
kak sendukkk

izal said...

awat depa jeles dgn kakak ku siti senduk ni...ishhh...tak abis2 org dengki khianat kat ko..takde keroje lain gamaknyer...

AzLaN MoHaMeD said...

ahaha.. sbr jer lah.. pondan tuh jeles kot...

i love ur blog.. :)

aidilx said...

salam

Minta maaf bebanyak pada kak senduk.bagi pihak Aidilx.com tak berniat pun nak mempersendakan mahupun mengata kak senduk.

Itu hanyalah gurauan kawan2 dan saya sendiri yang secara tak sengaja menaikkan perasaan marah kepada kak senduk.

dengan segala kerendahan dihati, dengan kemaafan dari hujung rambut hingga ke hujung kepala, saya selaku pemilik Aidilx.com ingin meminta maaf kepada kak senduk.

saya sama sekali tidak membenci golongan seperti kak senduk.semua yg terjadi di atas kekhilafan saya sendiri.

harap maklum.

Anonymous said...

ke hadapaan kak senduk...mintak maaf berbanyak dari hujung rambut ke hujung tapak kaki...itu semua kesilapan dan guruan saya...saya adalah silent reader kak senduk..maaflah kalau guruan saya terlalu kasar..sekali lagi minta maaf ...

sharil said...

Assalammualaikum.. kak senduk.. saya antara org yg bergurau sekali dlm blog aidilx tu...

Mula2 sekali nak minta maaf kalo akak senduk salah paham dgn komen2 tu, smmgnye aku ngn member aku sorg tu.. gurauan agak kasar dan x de niat. smmgnye itu cara kitorg berguarau.even dlm gurau kitorg tu termasuk gurau kait ngn kitorag sndiri (mcm itik, etc...)

x sangka lak jd isu besar.. aidilx tu xde kena mengena ngn benda ni sbnrnye.. kalo nak salahkan , salahkan aku..

mmg betol.. akak senduk ni popular, kalo x populr xde aku nak sebut nama ko.. dan blog ko mmg agak menarik minat utk dibaca...
dan aku x penah jeles pon.. itu hak ko..

k.. wassalam..peace..

Pontianak Degil said...

Dia orang gurau2 je kot kak. Bese ler, dak laki. Gurau kasor skit.

Let's SHOPPING Uollss!