ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 13 May 2009

tahniah ...kerana anda bangang

hey uolsss..akak dah ceria kembali uolss....so arini akak ade satu cerita lagi..lunch td akak pi kan kat umah kakak akak..biase lah save budget katanya...so lepas makan nak chow balik opis...sebelum balik opis kena anta anak raja pi sekolah agama jap...

then singgah isi minyak...sampai je kat esso akak pun park kete ..masuk dalam bayar n bejalan kuar ke arah kete..tetiba akak ter dengar sebuah lagu dendangan siti sarah dan zahid yang berbunyi..."auwww auwww auwww auwww"...di selangi pula dengan suara betina dalam kete tu " amboi lembutnya dia...pakai baju kuning gitew"....
trus akak toleh...ade sepasang kekasih naik satria neo baru sampai...awek dia dalam kete senyum je siap gelak2...siap ngan cermin mata besar..yang dia rasakan soooo fashionable itu...jantan anjing yang berbunyi tu leh tahan ensem..sambut stylo..ala2 emo gitew...elehhhhhhhh ape guna ensem tp mulut cam anjing....

naik antu akak di buatnya....tp akak buat bodo je...ngah akak isi minyak tetiba akak dengar sesuatu " uuuuuuuuu kenape u isi diesel kat kete ni?"...then akak tengok kalang kabut jantan anjing tu angkat nozel minyak tu..sampai tertumpah2....

tidakkkkkkk

haaaaaa padan muka ko ..rase kan kete ko jadi lori isi miyak diesel....hahaha..padan muka ko..rase kan..tepuk2 dahi dia..tu lah name pun jantan berangan..padan muka ko...sah ko ni sebenarnya keje bawak lori..sebab selalu dah terbiase isi diesel kat lori kan..tu feeling naik lori tu...

abang pemandu lori dik....amacam stylo x abang....

then akak naik kete n lalu tepi dia...dan benti kat tingkap makwe dia..." sian ko...tapi ape nak buat..orang bangang mmg selalu mendapat jodoh yang bangang jugak"....muka dia merah padam...sebelum pergi sempat akak cakap kat dia..." ape pun tahniahhhhh uolsss"....

puas ati aku kan...rase kan ko menolak kah nanti...padan muka ko...

lantas akak panggil anak2 kelly eng yang main tepi longkang untuk memberikan tumb up kat jantan and betina bangang tadi....


akak tertanya2 lah sebab x tau ape rasenya....ejek pondan ni best ker ha?...ape rasenya ek?..ape diorang fikir ek?...


30 comments:

annakaigo said...

ermmm
rasa bangga kot,
nak2 ejek pondan depan puk_,
menambahkan rasa macho hanjeng..
kalu puk_ tak de depan mate, layan
jugak pondan..hanjingkan
hmm aper nak buat kak senduk lumrah
alam...
annakaigo@akirapeblos

suezensuzanna said...

hahahhahaha.....bangang lah jugak

datin cik sal said...

hahaha.. mak takut la nak carut uols dah... uols punyai tulah yammatz luar biasa..laksana sultan muzaffar shah adonya..hahahhaha**matilamak!

Anonymous said...

kelesss ko nyah...

Hezesuze said...

kalo ze dlm situasi kak senduk tu pun harusss le wat camgitu...

pe dia ingat pondan bkn manusia ke or diorg tu hantu kot...wakaka

wakaka padan muke harusss le couple tu kene tolak kete...

Tijah said...

kau mmg berdaulat la sendokkk! tahniahhh mak ucapkannn...

nadia alias said...

bagus kak senduk. bagus. memang berdaulat kak senduk nie =)

dorang jeles.. sbb tu dorang kacau kot. plus, kak senduk kan yang paling vogue feeling women gitew..

sayang kak senduk!

||| PöJìé PööH ||| said...

Kak Senduk mmg cool!!
Cayalah..
Pondan² skrg pnuh bdaulat!!!
Btw ada award kat blog Pojie, amik la yer..

AfiQ said...

maybe derang rse syok tahap inzal tuh yg suker ejek pondan nih kak...*

izal said...

clustttt.....

Mamat tu mesti terpukau tgk kecantikan ko kan!! Tu yg meraban pakai diesel...

aerial said...

kak sendoqs, kalau akak cter kat kak azwana ali sure dia akan cakap..., 'Tuhan bayar cash' gitu... yg pasti, tabek spring kat akak yg berani sembor betina tu. mengikut firasatku, betina yg molot puaka camtu slalunya lobang dah besar. xper, lobang kak sendoq ketat lagi kan? virgin mary gitu... ;)

b-boy said...

melepsss kak sendukk... bayar cash depan2 lagi...

Anonymous said...

padan muka bajinga dua ekor tu kan nyahh ..kelass ko nokss very therrr kan ..padan muka betina ittew terkena daulat ko nokss...haill to the Queen...


~Kak Kertu~

linn said...

syabas kak! ko mmg berani. tp apa gaknye diorg dpt dari mengajuk2 org tah kan. rasain masuk diesel dlm keta.

Bryan Aldridge said...

seswai ngan muke dorunk ;D
muahahahahhaa !!!
join anak2x kelly ng bg thumbs up ;D

Pnut said...

selalu baca je tak pernah komen, ni nak komen sat naa...

bab ejek pondan tu, kawan akak sorang dulu masa belajar kat uitm (uitm kan ke banyak peponen ni..) dia sekali tu gelakkan sorang adik-adik ni, harus lps tu kena laserina.. terus sentap, dan tobat tak berani mengeji adik-adik dah...

akak pulak, pernah sekali, tader niatlah nak gelakkan pondan, tp mmg kelakar siot..

keluar makan ngan adik, pastu adalah satu couple pondan ni, diaorg tgh makan, dah setel makan, tetiba salah seorang pondan tu telah sendawa dengan suara amat jantan.. BUUUURRRPPP.. pastu dia punya Alhamdulillah tu lembut lemah gemalai very the lembut la kiranya, terus la kami bantai gelak, tapi pondan tu tak marah, sbb kawan pondan dia pun gelak, pastu pondan yang sendawa tu pun gelak, sempat ckp, mujur depan akak ek, kalau ada jantan, malu i kak...hahahahaha

i'll blog about it soon la

rizz said...

haha pdn muka kapel tuh bodoss kan rasainn isi diesel tuh wakakkakaa

sayalahfaizul said...
This comment has been removed by the author.
sayalahfaizul said...

akak senduk telah melakukan tugas murni dengan membela diri sndiri dan nasib2 hadek2 yang laen... stand tall kak!!!!

iols kagum ngan akak... kalau iols ade kat situ, nak g dekat janz tu dan tanye2, kete ko model ape? kellas uols tarok diesel pown volley... mek nak la satu...

rasain loe!!! bongok tahap vavi lah janz ittewww

haghuzzlah akak yang terrrbaa'eekkk

KAYANGAN said...

Bangga i kak senduk u ajar betina celaka n jantan sial 2..i pun pernah diejek masa i study kat terengganu dulu. sial sngat2, ingat kita ni dicipta untuk diejek2
ker?

darling8tabby said...

padan muka dorang..terus dapat balasan katanye..hehe

mummYaeesh said...

wah..'tulah' la kekdanye!

ejek tu idak la tp weols suka tgk pondan!kagum uols (opkos time diorang drag la kan)

fae said...

haha, suke ah tang anak keling bg thumbs up tu. kalau betul2 berlaku sure lepas ni couple tu naik beskal or public tansport je.insap nak pergi petrol pump lagi.

suhaila-ab said...

hehe..padan muka..tapi kak senduk...pondan ni aku kadang tu tabik spring gak pasalnya aku penah jumpa pondan yg mmg cantik giler...tang kulit tak tahan...kalau ngan kulit aku jauh skali..muka dia cun abih..putih melepak...tp jgn dia cakap..suara fail..tapi aku suke tgk muka dia..igt sampai skang muka dia..

LayarLara said...

Waaaa pujian beralun untuk kak senduk... padan muka mika berdua..

~Eila @ Along~ said...

kak senduk..kelasss bahsa ko kak!!! suke ti la pondan ke ape ke..diorg tak tau ke..darah same je merah pun..adoiii...berdaulat ko kak..ejek ko je..kete die rosak..kann..Tuhan tu byr cash...org tak usik die..die plak saje menyakat kan...

peej said...

entah la kak..kalau nampak pondan rasa la nak tgk..tp x berani jugak..tgk pun cover2..inikan pulak nak perli ke apa..orang cakap pondan garang..so takut lah..

baca lak blog kat senduk..lg takut..dah la garang..berdaulat lak tuh..silap2 kalau pija kena..diesel tu bukan isi kat kereta..terus terminum uolls.. ;p

AzLaN MoHaMeD said...

bgs! ahaha.. sokong sgt! padan muke puki tuh! lahanat.. ahaha

Anonymous said...

ehem,ehem.cumer menasihat.kalau kiter tak suker di cerca.tutup ruang kiter dari di cerca.jgn buka aib kiter.jager kemaluan kiter.bkan sayer cakap.nabi cakap..so,kalau la akak senduk tak suker di cerca begitu,haruskah akak menjadi pondan.ibarat kiter ni kalau pakai baju buruk,org akan kutuk.macam tu jugak la.kalau jd pondan,bkan nak kater pondan ni jahat,sayer ader gak kawan pondan n mengaku baik dorang ni..tp,it still melanggar hukum alam.haram.tuhan marah.jd orang akan memandang enteng org yg melanggar hukum alam ini.ape kiter buat,jadi la macam biase.tak lebih,tak kurang.nabi suruh kiter besederhana.so renung2kan n u olls pikir la sendiri MOTIFFF??

Anonymous said...

Hoi anon 12 May! Ade aku kesssss aku ni nouk ke takk..kau igt boleh pilih ke jadik jantan ke pondan...kau igt kitaorang suke nk menjadi wanita separa jadian! puki la kau!

Let's SHOPPING Uollss!