ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 23 May 2009

kanak-kanak Drag!

Drag - atau name lainnya memondan / memakai baju wanita /

korang pernah tengok kanak2 drag?...

ok akak dah lama x jalan2 blog kawan2 akak..selalu tengok sekali lalu jer....then akak termasuk lah dalam blog kawan akak ni si watie...akak terkesima uolss lalu pengsan serta sentap...

sebab ape..akak tengok watie telah mendragkan anak lelakinya...ayoooooo.... kelas ko yaeesh...makan ati akak tau...so kita layan je ok gambarnya...

sebelum di makeoverkan

tadaaaaaa.....comel tak?...cute sangat

ape pun watie just suka2 je...bukan betul2 kay...bukan seperti yang korang pikirkan ok..watie bukan nak memondankan anak dia..tapi ade kesahnya...kalau nak tau kisah sebenarnya ape yang berlaku..sila lah layari blog watie (http://mummyaeesh.blogspot.com)...mmg meriah dengan cerita nya...ape pun watie...kalau si yaeesh ni dah besar mintak2 jangan lah dia teringin nak berpersonalitikan kak senduk yer....

ape pun yaeesh akak ade sesuatu nak cakap kat ko...

akak sentap sebab ko lebih woman dr akak.....

15 comments:

mrsmummy said...

hahaaa....aku bru je bce blog si watie ni..sgt cute okeh anak dia.....mati la ko kak menghanjing kn nye plak.....hahahahaha....oit kak senduk,cpt2 la update blog ko stiap saat dgn citer22 best lg melucukan....

@LiYaNNuaR said...

serius cute!!

pEts LovEr.. said...

hahhaaa.. kak sendukk tersentap...
abis la kak senduk pasnih.. saham jatuh..

Hezesuze said...

wakaka kak senduk bleh sentap ngan bdk kocik cam yaeesh tu...ermm..

tp mmg realy cam ggirl kan bila si wtie pakaikan yaeesh cam gitu...

ooooo...jgn diamalkan watie oiiii..takottttt...hehe

p/s sebenonya si watie tu kepinging nak bb girl tu yg dok inteprem yaeesh camgitu...betul tak watie..

mummYaeesh said...

wah...anak weols di blogkan di sini kekdahnye...hadoyaiiii!
tqla kak senduk pomot anak weols kekdahnye nnt bila da stat undian tu bleh la pomot soh vote lak yerk..hiks

wlupun yaeesh lebih woman katanye kujuga berharap da besar nnt idakler dia drag sentiasa..tp klu da takdir nak wat camne?redha jek la...(percaya ke??petirrr!)

[z@ck] said...

so cutee..
=)

izal said...

sooooo cute...

gmbr drag tu mmg sebijik pompuan lahhhh....

iena said...

hamboi...yaeesh dah mcm artis samp kak senduk wat blog utk dak cute nih... ala, nk sentap watpe kak senduk anda punya kelebihan sendiri...huhuhu....

Signorina Syima said...

kak senduk.... awat dia comei sgt??

dia ada nama women tersendiri tak?? contoh, nama sebenar amir shafik, nama woman dia... amirah shafikah...

hehehehe saja merapu di sini..

Anonymous said...

yer...sekarang korang seronoklah yer..mendragkan anak konon...besar2 nanti..haaaaaaaa menangis if anak continue jadi cam gitu. Sebagai ibu..dlm apa cara sekalipun..sepatutnya tak buat anak lelaki dia mcm tu ok..pas tu bangga letak gambar di blog...ibu apakah ini???

b-boy said...

wah.. very the cute... hiksss..

rizz said...

wahh tomey...

mummYaeesh said...

wah terkesima weols membaca komen anonymous katanye (ala2 blg batu sembunyi tangan gitew tak tunjuk id kekdahnye)

da dia tinggalkan soklan berbunyi "ibu apakah ini?"so weols kena la jawab ye tak??

spjg weols kenal dan berkawan dgn bapuk tak pernah lak weols dgr dorang jd bapuk sbb masa kecik2 dulu mak bpk diorang pakaikan bju pompuan!jd bapuk adalah kerana naluri diorang macam tu..klu dipakaikan bju yg plg jantan sekalipun klu naluri yg tuhan cipta begitu..begitu la jdnye!
takde mak bapak nak anak dia jd bapuk dan rasanye takde bapuk nak dia dilahirkan begitu!so don't simply judge me by tis picture faham?!

hOtMaMa said...

yesssssss..mak sokong ko watie... kita tahu lah kan, anak kita.... suka suki jerk si anon tu ckp ibu apakah ini?? hanjeng sngt statement ko anon... yg ko tuh..plak manusia jenis hapa.. suka2 ati ko jerk nak menilai org mcm tuh...ko kenal ke dng weols?? kalau takat ko tgk gambar mcm tu trus ko rasa diri ko bagus nak cerca org per hal plak... so HANJENG!!!

Anonymous said...

boleh blah laa Hotmama...

Let's SHOPPING Uollss!