ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 3 June 2009

hey..ko ingat aku gila?

hey uolsss..ape kabar semua..semua rindukan akak....

kerana kesentapan yang berlaku akak telah larikan diri di sebuah kepulauan yang terletak jauh di kepulauan tenggara angola...sepanjang akak dikepulauan itew akak hanya di temani oleh unggas pulau dan angis sepoi2 manja je...orang kata akak ni racist kan..sentap uolsss...mane ade..akak ni multi racial lah uolss...

akak di waktu membawa diri..di tepi pantai mengenang nasib...

yo yo oo je....ko ingat aku gila nak sentap-sentap...sorry kay.....akak begitu sibuk dengan kerja akak uolsss..ade job baru yang akak kena handle...yang kerjanya agak bayak dr biase..segala benda akak kena urus kan ..kira A-Z lah...sonok sangat dapat buat keje ni...makin banyak benda baru akak belajar...

hey xde maknenya akak nak sentap tentang " RACIST" tu..akak pedulik ape....akak sekadar meluahkan perasaan..eleh korang ni pandai2 je korang cakap ek..cuba lah benda tu jadi kat korang...korang nak diam je ker..tak pun nak belai2 or dodoi2 kan kelly tu ker...kalau ko sayang sangat ko pi sebelah dia ko cium ketiak dia sikit..pasti rasa kasih sayang korang akan lebih mendalam...itew cuma pendapat akak...x sangka pulak ramai yang x setuju bila akak cakap yang kelly tu buat bising dalam wayang......xpe..itew pendapat akak...korang x setuju itew hak korang...ade aku kesah...

hey kalau akak ni racist sangat akak tak duduk puchong lorong enam tu ok...satu lorong umah akak tu jiran2 akak kiri kanan kelly ok...kami idup aman damai je..siap buat kelas membuat capati dan tosei tau setiap ari minggu...pandai korang ek...sampaikan kadang2 akak sendiri ter feeling akak ni kelly...FAHAM...so jangan kata akak ni punca perpecahan kaum ek..awas lo...

dey sapa cakap itew kakak sunduk ada racist..tada juga..saya sama dia kawan baik juga...ari2 saya sama dia ada buat sarkis juga...dia belajar ini macam bikin kasi junjung ini periuk juga...lu ada paham ka apa saya cakap?

so akak x update sebab akak busy uolss.... esok kalau ade mase akak update ek..ni pun curi mase update waktu lunch ni...busy uolsssssss.......

kepada semua peminat akak...thanks sebab sedia menunggu akak hapdate...akak sayang uolss...


15 comments:

rizz said...

ngeh2 syg kak sendukk ekekee

Mummy ranger said...

kak senduk..nanti ajor pulak cara nak buat capati tosei bagai sume ek...
ngeah ngeah ngeah..

Roseriana CA said...

hahaha...kak senduk memang rocks!!!!i loikkeeeeee!!!

arep said...

sendok sendok.. hang memang sarkis..

kim salam kat boss hang tuh.. dah pandai pose2 cantik skrg.. terus lupa hem

mummYaeesh said...

wah ke pulau angola katanye..katne tu??dkt dgn picc tak??ahaks

uols skang da jd lecturer kekdahnye gitew..turunkan ilmu kat staff baru katanye!chayork2!

CapTaiN HooKeD said...

I love you kak senduk, you are the best, mak tak pernah kekeringan ovari bila membaca entry uols

lekat lekit gurl said...

dengan gaya selendang ct rogayah tu jelas terpancut ketabahan kak senduk.. akak senduk x kn sentap & sentip kan??

Hezesuze said...

waduh! kak senduk kesayangan ku bz tahap godzila ek...

alah pedehal..kan ke ni blog kak senduk..suka ati akak ler nak ckp ape ...yg penting idup kak senduk diredhai ALLAH swt...gtew...

p/s aritu xdan nak tgok drag kt cyberjaya...kalo idak dpt jumpa kak senduk kan..

p/s/s wah skrg boss kak senduk da pndai melaram bagai ek...terkesima jap...huhuhu

Hezesuze said...

oppsss trlupa sudah!

dgn ini saya HEZE SUZE BT HASAN mmg sgt syang sama itu kak senduk....

xkira la dia keje apa or nak jd apa...yg penting MERIAHUOL...

p/s ishh bleh ke camgitu perasaan ni...wlpon lom besua muka...

Anonymous said...

So kalau orang Cina buat bising dalam panggung wayang, orang Melayu tak boleh tegur? Sebab kalau tegur, orang Melayu itu akan dikira sebagai racist? Bagaimana kalau sebaliknya?

Sekarang ni dah lebih 50 tahun merdeka la. Kalau orang tegur kita buat bising dalam panggung, it is not because of race, bukan sebabnya you tu melayu, cina, ka india ka, tapi sebab mulut you buat bising dalam panggung.

PutraMalaya said...

u mmg rock laa..hohoho

PutraMalaya said...

u mmg rock laa..hohoho

afifisa said...

gitew uolls
ala2 cekal la kan~
sayang uolls
keep up ok

JuLie said...

korangajag la hang senduk...hahahaha..hang buat dialog hat yenna junjung ataih pala tu..aku gelak sungguh laa...tak tahan..beringgut bahu2 di opis ni..hahahaha..siot...
adoi la..aku maki sungguh baca...maki2 sayang gitu...siot la..buleh tanya tu.." lu ada paham ka apa saya cakap? "

izzu said...

kak senduk, jom makan capati. saya suka capati, sbb kurang minyak, so, mkn, leh kurus...plan diet, makan capati je setiap hari

Let's SHOPPING Uollss!