ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 4 June 2009

malu mak nyah!
























panas betul ari ni kan....merasalah uolss akak bersiaran dari dalam kolam renang sambil di perhati dan ditemani oleh laki akak yang tak seberapa itew....so dalam musim panas ni bagus juga kalau bermandi manda sambil pose2 pakai bikini ....bikini lah sangat..mane ko nak sorok cik nek yang nala itew....

ok..akak nak story skit pasal malam tadi...so seperti biase akak terpaksa turun ke airport untuk menjalan tugas....no..no..no... uolss..akak bukan stewardess ok...bukan...not my level ok...gitew...matilah akak kalau ade mane2 cabin crew yang bace blog akak ni....

so sebelum turun airport akak kena sediakan dokumen untuk dibawa ke airport..so akak pun pg opis malam2 buta ni kan..gigih ni...maklum lah kalau akak x buat sape lagi uolss...

lepas dah siap semua dokumen ..check mekap and touch up2 mekap skit..mane lah tau kat airport nanti ramai pulak abang pilot rebut2 nak b'kenalan ngan akak nanti..kan...baru nampak cantik memukau..matilah puji diri sendiri...

so tutup opis n turun ke kereta ferrari akak itew....adoooo....

simpan barang dalam kete...then pose jap duk kat tepi kete..duk kat divider parking tu isap rokok...maklum lah baru basuh kete tadi..so x nak lah kete bau puaka kan...so isap lah sebatang dua...orang pun x berapa ada..almaklum lah dah pukul 11..mane ade orang nak pose2 kat opis...

kat bawak opis akak tu ade kopitiam..so kopitiam tu lom tutup..tp x lah ramai...ade lah dalam 5-6 orang...

ok back to the story..lepas isap rokok..akak rase nak terkentut pulak...ape lagi 1 2 3 lepas kan kentut dengan selamba....


pooooootttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

fuh lega...opsss kejap kejap ade lagi.....

poooot pooooooottttttt phottttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

gitew 3 harkat gitew....siap ade bau macam telo skit..hihihih

so ape lagi let lah bangun..gerak ..sedia untuk bekerja katanya....tup tup...bila akak bangun je ...akak terpandang ade 4 orang lelaki yang elok2 dan seorang betina berdiri kat sebelah kete akak...

semua tengah pandang muka akak....siap kerut2 muka...then dia tengok sesama sendiri dan terus ketawa bagai nak gila..siap tercangkung cangkung....siap kuar2 air mata...setan kan...

oh tuhan.....rase nak pengsan akak rase ..malu bagi nak gila....tuhan aje yang tau...mane lak datang 5 orang setan ni....

salah sorang tu siap cakap...."apa da lu beb..kalau nak kentut pandang lah kiri kanan sikit..buat malu je"...

dengan rase malu bagi nak gila akak menjawab....walaupun kan .."yer ke...buat ape malu..u x kenut ker...i x kisah sebab Mariah Carey pun kentut"..walhal rase nak lari laju2 uolsss...then ape lagi tunggu

Chabotttttttttttt!!!!!!

27 comments:

AmyMizzunderstood said...

kak senduk nihhhh...hahaha cayok2!

hanis said...

ko nih hanjin tau..
buat aku gelak garau je pepagi bute nih

arep said...

miss alasan sangat.. mariah carey pun kentot kannn.. pandai jer ko sendok buat idea spontan..

kentot i wangi.. nak rasa???

rizz said...

muahaha kentot 3 harkat lg clustt!!!

Anonymous said...

hua2 mmg la ko ni kak senduk buat aku gelak sore jantan adeh!

AlexAlabasta said...

Pathetic~

Xleh nak selamatkan dah muker...

Memang sedih!!!

(Cuber menambah rasa kemalu-maluan pada muka akak)

Hezesuze said...

wakakakaka gelak tcangkung ni kak senduk oiiii....

malunye nyah! xpe..kentut is cara melepaskan angin jerk...

p/s kalo ze ade pun kompem gelak guling2 kt situ gak kak...wakakaka

ShirVen said...

ahahahaa!! aku gelak beso baca ni. best lah kau senduk siap bagi alasan yang cukup munasabah... :)

cUp!d said...

haha..boleh plak kak sendok kira brp harkat kentot tu..hahaha

atty's said...

adoi senduk ooi..terpaksa ku tahan tawa ..bos ado..putus urat kentut akak nie hah , tahan tawa..

Anonymous said...

serius shit memang kelakar.

suhaila-ab said...

kak woii...aku nak bg tips ni...kalau ko biasa kentut kat public kak oiii...ko pakai pad...beli la sebongkos..sekurang2nya..boleh merasa pakai pad...bila ko kentut sure tak dengor...dengor pun sipi2 jek...hehhehhahahaha

Mummy ranger said...

muahahah
penat mulut aku gelakkan kak senduk nih..adeh.

Anonymous said...

POWER! HAHAHAHAHAHAH
i baca blog ni ketawa pecah perut.

salam orang singapura. keep it up.

shaker hanafi said...

HAHHAAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA........!!!


malu nyeee. i know hoe you feel that time!

hahahhahahahahaa.

izzu said...

ahahah, kak senduk mmg kondifen

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakakaka lawak giler ang akak wakakakak kentut dah arr 3 harakat wkakakakak sekali ada org dengar rupanya wakakkaakaka

mati gelak aku cam nie wakakakaka

mummYaeesh said...

wah..nala ke uols??whoops

tp muka aweks yg kat kolam renang tu mmg ala2 uols katanye..

ye sume org kentut cuma cover dgn tak cover jerk..yg penting yaeesh klu kentut dgn sume org dia nak ckp!
"mummy..yaeesh fart" bleh??

hidayah said...

salam,kita perlu menjaga pandangan mata, dari mata turun ke hati, mata dan hati juga ada zinanya, moga diletakkan gmbr yg tak menjolok mata. tiada nilainya disisi Allah jika hanya bertudung ikut trend fesyen.bertudunglah berlandaskan syariat.moga Allah merahmati setiap usaha kita dalam memperbaiki diri.

Lee Novotny said...

Hahahahha sexplaination yang bernas! kalau amsuk final exam, harus dapat A+++ or First Class!!!! :)

AzLaN MoHaMeD said...

aduh! hahahaha... malulah.. tp, xper... :P biasa2 jer tuh!

Anonymous said...

yeah! kentut gas hangat yang indah bunyinya, kan?

linn said...

hahahah ko over laa kak. aku pun sakit perut nih gelak.

Tengku Anggerik said...

amboi..kak senduk ..kita bekas cabin crew taww...;;)

ahhahaha kentuttt.. sakit perut cheq baco ... hahahahah

Anonymous said...

mak pun selalu kentut dlm offcm meeting.. diaorg ok jer.. dpn bos..dl.. tp mak xleh buang tabiat kentut depan muka kucing mak.. kucing mak suka!! terus mulot dia ternganga2 !!! myb kekurangan oksigen!

anis said...

gilew..aku ketwa xhenti2 pas bce..hahhahaha

TheBentPencil said...

Pandang belakang ada orang gelakkan akak?

Nasib baik la diorang gelak.

kalau diorang tak gelak, mati keras je kat situ, tak memasal je akak didakwa membunuh dengan gas hidrogen sulfida beracun...LOLOLOLOL

Let's SHOPPING Uollss!