ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 11 June 2009

PETIR !!!!!! Akak Termengurat Pondan !

hey uolsss...amacam ari ni..u olss rase uolss chantek ke tidak?....ari ni akak rase akak akak suwei skit..sebab ape..sebab ake kisah yang berlaku kat TM Point...

tengahari tadi mase akak lunch..akak pi lah bayar duit telephone company kat TM Point kat depan ioi mall puchong... then macam biase lah..kuar kete..sarung speck besar bagai nak gila2..angkat handbag trus catwalk...trus akak berangan victoria beckham...

amacam akak?..mirip victoria bekam tak?

sampai je kat TM Point tu...akak masuk...so nak kena amik no kan kena beratur kat kaunter kecik katanya kan..so mase akak beratur kat dalam tu..akak terpandang satu bintang yang bergemerlapan di siang hari..ya tuhan..ade anak ikan comel gila kat kaunter amik ni..dan dia staff TM Point tu...

trus akak terbayang mamat ensem tu x pakai baju..pose pulak cam ni atas kuanter tu..ohhhh pengsan...

ape lagi akak tekan suis kebohsiaan akak lah...akak senyum kat dia dengan suara paling halus dan paling perempuan akak berkata " i nak bayar bill leh i dapatkan no giliran"..saje akak feeling buat tanya..walhal selalu amik trus duduk je...

akak rase dia ni staff baru lah..sebab x pernah nampak...tp mmg comel...

sedang akak duduk tunggu giliran ..sempat juga mata akak melirik manja kat dia...walaupun pakai uniform jantan ni kan...tp dia buat2 x nampak..n senyum2 kecil je kat akak...gigi dia tersusun je..comel betul..berair akak...

tiba- tiba akak ternampak sesuatu yang mengemparkan...akak trus nak pengsan..

akak nampak tangan dia macam ni uols....banyak kali...bukan buat2 tapi natural

akak nampak tangan dia cam ni....adakah dia adik2? (pondan jugak)....akak dah rase lain macam je..adakah akak termengurat pondan uolsss....

akak cuba perhati dengan teliti..tetiba akak ternampak dia bergurau2 ngan kawan sekerja dia..dan terkeluar pose ni....

amacam...sekarang u konform kan i ni pondan jugak...terima lah pose paling model i leh buat kat u...

sudahhhhhhhhh!!..conform adik2..conform specis sama ngan akak...sebelum akak di sumpah menjadi batu..baik akak bayar bill dan trus berambus...

sebelum kuar dengan tergesa2 tu sempat akak memandang kat mamat hensem @ pondan adik2 itew...


dia lambai akak macam budak perempuan tadika lambai tangan.....

tidakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!


25 comments:

Diyanazman said...

oh tuhanku! kenapalah kak senduk ini dilahirkan sebegini kelakor (dan cantik)???

kak senduk, just to let you know that I AM YOUR BIGGEST FAN! muahhh!

ps- kim salam kat your friend Aizat yg jugak merangkap kawan I kat UM dulu...
adakah beliau juga adik2????

**lariiiiiiiiiiiiii

Anonymous said...

nasib tak di sambar petir kalo x kak senduk menjadi rentung uols..choyyy!!

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyooo..
mesti masa gi bayor bil tuh ada bderam bderum atas langit mau petir tuh kan...
tggu masa jer ble pondan blessy kan...
hah, nasib baik!!
wakakaka!!

* p l i n k ! said...

Kan? Padahal korang berdua entah entah pernah terserempak kat LaQueen.

annakaigo said...

ayooo matila lesbo!

~Eila @ Along~ said...

hahahahaha..kak sendukkkk..lenkali kena pakai spek yg leh scan gituuuuu..seb baik awal2 dah tunjuk tgn..kalo dah ajak p dating...abisllaaaaa ko kak..kekekkee

arep said...

lets mengorat i ols nok.. opsss. terpecah lobang lakk.. hehehehe

Anonymous said...

huhu
that was me

i lambai sbb i kenal kak senduk
slalu bc blog

cayank kak senduk!

@LiYaNNuaR said...

ngorat... jgn x ngorats...

NenekPenne said...

ha ha ha
kelakar.....
len kali berhati2 di jalan raya ya.....

QieFLy si Dolce said...

hahahah.....
klakar lah....
skang ni kan mmg adik2 hebat mcm chameleon boleh cover baiknyer jadi jantan....
teruskan usaha kak senduk mencari....

b-boy said...

mesti dah terserempak kat LQ ni kannn.. hek3..

JuLie said...

ha..ambik ko senduk! tu la...garit sangat nak mengorat anak ikan ...last2 termengorat pondan gitu...wakkakaakkaka..gelak aku baca entry ni

linn said...

aku saspek hadek2 tu dah taste kt ko laa kak. hahaha.

i'm shin... i'm inesen said...

patut la aura gempa bumi sampai kat sini.. ropa ropanya.. angkara akak senduk eh... hm.. ala jaman sekarang kann lelaki gagah perkosa makin pupus... sebat jer la.. kalo hati dah suka.. apa nak kesah.. banyak alat bantuan di jual kat kedai.. pilih jer yg mana sesuai hahahahaha.. larik..

kak senduk... kim adjustkan budak tu utk shin ek...

suezensuzanna said...

aiyak.....kantoiiiiiiiiiii

rizz said...

kaah3 abis laa kak senduk kna ngorat ngn dak tu wakakakaa

wawa said...

just started read ur blog.....i liokeeeeee.......hehehehhe kelako ok 'disambar petir' hahahahahaha......kantoi ler pulekkkkk.....camne laa bleh terbabas gitu kak senduk hehehehheh.....anyway i velii2 likeeyyy ur blog tau....keep on blogging and i will keep on reading hehehehehhe......chow chin choww....

sweethOneY said...

HAHA
camne ko leh tersalah pancing kak oiii

i.am.belle said...

xD makin seronok pulak aku baca blog hakak senduk ni

Tijah said...

senduk sayang...
mak pinjam gamba ko taw. lebiu!
*lesbo khannnn...

atty's said...

hah nasib le ko pasan senduk..kalo tak.naya je ko..

Anonymous said...

kak, kalau ko macam vic bekem kak, aku lah orang pertama yang merogol kau dengan rela hati kak, kahkahkah.... owh,, bebas.... larikkkkk

RoseMatilda said...

kelakar la nokksss...nasib baik x koma membacanyer...hahahahaha

jee_ainn08 said...

Nyehhh ...baek ko tgk celah loceng kau nokkk...ade x tahi lalat ker /ketumbit ker...
kalau ade mmg sah2 noq ko mmg kena sumpahan talam bermuka2.....namanya..coz kau dah pero x kenal dah mana pompuan mana jantan..hihiiihih

P/s nok..sunk nie abq muscul pun pompuan nok....REDHOOOO jealah...

Let's SHOPPING Uollss!