ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 18 June 2009

lets pisang panas uolsss

hey hey hey uolssss...ape kabar semua uolssss...lama akak x menulis...maklum lah sibuk tahap maksima...sebagai ratu kennya 2009...akak kena buat kerja amal sebelum bertanding untuk miss universe nanti...anyway thanks sebeb sudi bg pendapat tentang laptop tu ek...akhirnya akak dapat solution macam mane nak dapatkan laptop tu..hahahah

korang pernah jumpe orang yang hensem tapi bangang?....di tekan kan disini
HANSOME TAPI BANGANG!

bukan ape sakit tul ati akak dengan satu mamat hensem jual goreng pisang kat tempat keje akak ni....

semalam akak pi masukkan cheq company..then kat tepi2 bang tu ade orang jual goreng pisang...then tetiba akak teringin lak nak makan goreng pisang yang lebik2 tu..sedap tul ni...so lepas park kete masukkan cheq n trus pi kedai goreng pisang...

tetiba akak tengok yang jual goreng pisang tu mamat hensem lak tu....wahh trus akak terbayang pisang lain lak...opsssss....back to the story...

nak di jadikan cerita...si penjual goreng pisang ni pun agak gatal dan bermulut anjeng...agaknya tengok akak pondan kut dia pun berkata...

nak pisang panas dik?...

"yer cik adik..meh beli pisang goreng dik..kalau nak pisang yang x goreng tapi panas pun ade..kalau nak..."

ape lagi akak pun menjawab lah kan..." ok bagi pisang yang x goreng tapi panas tu 15..tapi cincang halus ek sebab anjeng i x pandai nak makan seketol2...

terus dia sesenyum ala2 kerang busuk...akak pun mintak lah goreng pisang singgit kuih pau sambal 1 n air kelapa 1....semua sekali RM2.30. so akak pun bagi lah 5.30....then sepatutnya balance nya 3 ringgit tepat lah kan..tapi dia bagi akak balance 2.70sen...

akak lantas bersuara..." abang ensem td saya bg 5.30..harga semua 2.30 kan so balance lagi 3 ringgit lah...so u dah bagi i 2.70 sen so lagi 30sen lah..."

dia trus blur..tercapai calculator lah pulak..kira pakai calculator..betul ke tidak akak cakap tu.. tergaru2 kepala macam monyet...x puas hati kira pulak pakai tangan....ujung2 dia kata betul..baru bagi akak 30 sen....

ayooooooo naik hantu akak dibuatnya....

dasar sengal tul mamat ni...reti mengira ke tidak..muka ensem ni tapi bangang...

sebelum berambus..biase lah akak kan..harus akak memberi kata2 hikmah pada dia...
"awak ni muka ensem..tapi kira punya simple tu pun sampai x tentu arah...cam ne niaga ni.. pi amik tusyen matematiklah..."...

dia hanya memberi senyuman kerang busuk je kat akak....bebassssss


27 comments:

TiNiE said...

good job kaksenduk!!!
kasi pelajaran sikit sama mamat² yg kononnyer ensem tu..heh

amin h said...
This comment has been removed by the author.
Hezesuze said...

haha dia nk ngorat kak snduk tu tp tsalah ckp...hehehe

tp kalo mamat encem tu naik kete BMW & bangang...adakah kak senduk nk ngorat dia...hehe larikkkkkkkkk

p/s bmcam2 karenah manusia di bumi ini...no body perfect!

rizz said...

kahkah wakakkak sgt lucu okk entry kak senduk ni wakakakaak siap pkai kalkulator lg tu hahhaahah

Anonymous said...

pisang x goreng tapi panas..LOL..!!!

Mummy ranger said...

kak senduk bekheng jek mamat lembz nih..dushumm

suhaila-ab said...

baru tau ker skang punya zaman..mamat hensem ramai yg bangang? aku dah lama perasan akan hal iteeewwww...

JiEjAh_DeEn said...

eerrkkkk dia mamai tu nengok kejelitaan senduk .. :D

darling8tabby said...

macam tu ajar dia kan dek..heheh...

Umi Rose said...

ahahahaha...kelakar...kelakar....

shakerh said...

haha, ambikkan sajoh!

wawa said...

hahahahahha..kelako laa kan siap kire pakai calculator......adusss laaa hensem2 memalukan laa pulekkkk......nasib kak senduk ada kasik ZASSSSS...cayalah kak senduk....u rock!!!

Anonymous said...

kak senduk, kita org kat opis ni suka sgt baca blog kak senduk...tengah bz2 n tension2 kita org layan akak nyer blog...yang paling kita org pecah perut pasal citer akak yg enjin motor jatuh kat belakang....hahahaha...akak bleh masuk raja lawak la kak...kami enjoy...

suezensuzanna said...

aduiyaiiiii..aku sbr je lah kan bace...tak leh nk bayangkan....

atty's said...

bagus ar senduk..
tang mintak pisang goreng tak goreng tu yg bagus..

budusnya mamat hensem..

b-boy said...

hahahaha..nasib baik bangang die tu x membawa kepada pisang kerat 15.. ekekeke

NenekPenne said...

very the lazer one......

::narita:: said...

akak memang rox ;)

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyoooo Kak Senduk bkata²..
kekwat!
xbaik tau!

Cyberwira said...

Nasib baik ler aku ni JKDSS

AzAz said...

mamat kiut mmg mcm iteww... bangang2 belaka... klu x masakan kebykkan pelakon porn muka kiut-miut, x ke kak senduk?

Pontianak Degil said...

Haha. kasi makan anjing je. :P sedap ar ayat kene balik.

KUNTUM SERI MEGA (KSM) said...

kau goreng jah pisang dia..pastu kau kasi kak bed makan..

nas said...

ada juga manusia bengap mcm tu lagi..bgs tul tindakan akak tu...best la lagu kat cni..hehe

Shumierain said...

terkesima kau dengar jawapan akak senduk..dont play2 haa..

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

sah2 dia tergamam tue akak sound dia pasai pisang lain tue wakakak kononnyer ingat akk tak bran kot nak balas balik serangan kat dia wakakaka

kompom mlm tue dia dok tingat kat akk wakakak larikkkkkkkkkkkkk

Fina Junaida said...

takde... senang je jawapan dia:
sebab tu la keje dia jual pisang goreng jerkkss...

sebab tak lepas matematik skolah dulu!

Let's SHOPPING Uollss!