ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 28 June 2009

lets kita bersama selesai masalah

hye uolsss...ape kabar uolsss. betemu lagi kita yer...

akak ade satu cadangan ni..mulai hari ini setiap hari rabu akak akan membuat satu entry diskusi...sape2 ade masalh yang boleh di kongsi bersama leh bagi soalan kat chat box akak.. same2 lah kita bantu selesaikan masalah itew...

jangan yang berat2 dah leh...kita cuba selesaikan masalah uolss bersama2 dengan pembaca..amacam... to kak imah..i curi idea u skit yer kak.. u bicara agama kan..i bukan bicara agama...itew je..hope kak imah x kisah...

sape yang ade masalah dengan jantan ker.. ngan sape2 lah ..masalah keje ke...

akak bukan orang bijak pandai..tapi sebagai manusia akak cuba tolong sesama kita.. just nak bagi hidup kita ni lebih meriah.. ok kan uolsss...so banyak2 lah bagi akak soalan yer...

p/s: eleh ko senduk..masalah sendiri pun ko terkontang kanting nak selesaikan ade hati ko nak selesaikan masalah orang...sudahhhhhhhh


21 comments:

IdaShah said...

bagus idea akak tu

Bluesinner said...

Uolls.. i ada masalah... Muka I banyak susuk la..

Anonymous said...

Ni bukan masalah tapi satu persoalan...Camana muka kak senduk cantik sangat x secantik senduk rumah saya?...please jawab erk...

Kak Senduk said...

anonymous - awas lo soalan itew.. i senduk diraja ok sebab tu cantek

bluesiner - anta soalan dulu kay..jawapan ari rabu kay...

Anonymous said...

kak senduk...i dalam dilema ..i minat sorang mamat ni..masalahnya i dah kawen..dia bujang lagi...huhuhu...i takleh lupakan dia...

Hezesuze said...

gud idea! kak senduk....wlpon kak senduk terkontang kanting nk selesaikan masalah sndiri...tp ur idea is very the bagus tau...

sekurang2nye ada ler tmpat nak luahkan problema pd kak senduk.....

kak senduk kan org berpengalaman...tak gitew??? hehehe

p/s ermm xderk rejeki lgi nk jmpa kak snduk ni...nk g cyberjaya pun xberkesempatan kkedahnye...

b-boy said...
This comment has been removed by the author.
eLLysha said...

eemmm...
bagus gak tu...
sbb kat dlm duia nie..
mane ade yg perfect...
so same2la kite berkongsi..

AQL said...

hai kak senduk, saye ni xde masalah. tp tgh kompius sikit la, saye nk bela kucing. 5 daripada 7 hosmet sy x suke kucing aka pembenci kucing tegar. 2 yg baki tu pulak suke kucing. kompius.. nk bela xde hal, tp takot satu ari nnt arwah kucing tu kene sepak kt dorg. kalau sangkarkan kucing tu 24/7 nnt mcm seksa kucing pulak.. jd cmne ye, kak senduk rase, patut tak sy bela kucing, x peduli pandangan dorg? huhuh

~LaDy NuHa~ said...

hakaq, renung renungkan dan selamat beramal. miahahahhaha.
hari tu mase presentation, lecturer kami yg lagi hensem lagi meletop Lagi mat saleh tp cm hanjjj je perangai tanye. wat is githuuuu? kami jwb, google it sir. kamus akak, owh mule bermaharaja lela sampai ke Australia. kelas githuuu. i loikeeeee.

rizz said...

cmbst jee k senduk hehee

dizzyfly said...

baguslah akak!

Anonymous said...

kak senduk,

sy telah dimalukan oleh sepupu saya dihadapan anak2nya yg umur belasan tahun dan dihadapan ibu saya. dia berulang2 kali ckp sy nie lembut..lembut n lembut..sy diam jer tk mleawan, ibu sy pon naik malu dibuatnya...sy n ibu bertandang ke rumah emak kpd sepupu sy tuh...setelah dimalukan sy n ibu beransur pulang tanpa membals n hanya trsenyum jer...patut lah sy mencerca dia jika ade peluang berjumpa lagik atau just keeep on smiling sbb lambat laun dia akn dibals tuhan jugak..dia tk kata sy pondan tp lembut, lembut lembut...lebih dari 20x lah..

Anonymous said...

soalan saya, bila kak senduk nak jadi lelaki sejati?

cj7 said...

hai kak senduk.saya pening la.
kenapa tadi saya buang air besar tapi tak lepas keluar?pastu sakit pulak.
saya tak pernah kena mcam ni.saya rasa panik.adakah ia kerana kuih kacang apek yang saya makan tadi?

Miss France said...

Kak Senduk..Nama saya kak Perancis..tapi kawan-kawan panggil Miss France. I ada problem dgn Hubby i. Time kawin dulu sehari sampai 4 hingga lima kali main sex.. tapi setelah 3 bulan berkahwin..seminggu sekali pun susah nak main.

Miss France amat rungsing sekali. Ada satu ketika, time Miss France lolo cik nek dia...tak naik2.. adakah laki mak ni dah monopos atau mak sendiri yg kena cari laki baru?

Tlglah selamatkan kebahagiaan Miss France ni.

azrina said...

wah bagus idea kak senduk ni..mesti blog kak senduk jadi bertambah meriah.:)

lelaki sejati said...

kak senduk, saya ada masalah. saya jatuh cinta dgn megan fox. mcmane? saya yakin beliau takkan membalas cinta saya. sebab saya ni gay.

Anonymous said...

megan fox asalnye lelaki jugek..

Anonymous said...

hi kak senduk..
hurmm.. sy nak mintak pendapat akak la... hurmm... sy ni pompuan.. n mslh sy ialah.. sy ni suke sgt kat lelaki yg dikategori kan sbg lembut.. ape saje yg laki tuh wat.. sy suke tgk.. n kalo die ade kat dpn sy.. sy suka tgk muke die.. nak carik bf lembut.. takot ibu x kasi...
hurmm..
:( tolong la semane yg kak senduk mmpu..
skian.. mekasehh :D

Anonymous said...

kakak senduk,
saya latip dari sintok.

saya ade masalah cinta.
(matilaaa kak senduk boring asek-asek masalah cinte)

gini.saya ade sorg bf.budak kampus saya. memule saya kawan mcm biase sajork dengan die sebab al-kaedahnya die ni lelaki str8.tapi bile kami terlibat dengan satu program tuh, tetibe saya terrrminat n terrrsuka kat die. pas program tuh saya try la approach die.saye try msg die, n die layan.

saya cakap la kat die yg saye ni che gayah, n saye tny die, ok ke x kalo nak kawan dgn saye. die kate ok.

so saye teruskan la msg msg ni. die dah kate awal2 yang die ni jenis yang passive, susah nak balas sms.tapi saye tetap gak msg die. n walaupun die agak passive, die tetap layan saye.

sampai la satu tahap yg saya dah tangkap feeling, suka n cintan kat dia.

and sekalik lagik veranimati cakap kat die yg saye suka kat die. n tanye balik kat die, kalo die x selesa, saya boleh back off.

tapi die kate die tak kisah.

so, kami teruskan la perhubungan tuh. tapi memula ala2 saye jek dul syok kat die. saye kena start dulu n sebagainya. saya pon andaikan la saje bahawa mgkin die sedang try nak terima saya sebab die kan str8.

and saya dah tahap teruk punye suke kat die, die masih layan n bagi respon baekk punye, tapi tak penah nak ucapkan lafaz sayang, i love u dan sebagainye.saya amat caring dgn die. sangat2 caring.

bile jumpe, saya sangat tangkap cintan kat die sebab die amat menunjukkan pada saya yg die sayang dan care pasal saya.

tapi yang masalahnya, die ni susah sket, jenis jantan passive, saya yg kena start dulu. start sms. start telefon etc bile kami bjauhan.

kadang-kadang sampai seminggu die langsong x penah nak sms saye.
saya rase marah2 gak tapi bile saya keluar dengan die, terus saya jadik cairr.

dan hubungan kami bjalan seperti biase.

dan kitorg declare jugak akhirnya. walaupun die susah nak cakap,die ckp die syg saya n die perlu saya.

tapi satu je, saye agak tak gemar dengan sikap die yg passive. susah nak sms saye, susah nak telefon saye. tapi bilejumpe, die tunjukyang die concern n sangat caringgggg. dan saye akhirnya cairrrrr la balik..

em kakak,ape patot latip buat?

Let's SHOPPING Uollss!