ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 16 July 2009

tetek besar or Muka Chantek?

akak ade benda nak tanya uolsss...jagann angggap ini lucah yer..anggap ini satu pelajaran..gitewww...antara 2 benda ni mane ko pilih....

1) Muka Chantek tapi tetek kecik
2) Or Muka buruk tetek besar


ok mari kita bincang pasal muka chantek tapi tetek kecik...bagi akak ini penting uolsss..tapi kak bed x setuju ngan pendapat akak....mmg lah orang sering cakap inner beauty tu penting..tapi kalau inner ko je chantek tapi wajah ko macam penyapu buruk..x leh jadi gak...so rupa kena chantek inner pun kena chantek jugak ...sebab tu kalau kita nak beli barang pun kita mesti beli barang yang nampak chantek kan...

muka chantek..tetek pun orang x heran

bagi akak lah kalau jantan2 kat luar sana nak kenal kita..ape yang dia tanya dulu?..
" awak mms lah gambar awak plz...kita tukar2"...kan.... gambar = chantek penting untuk sesi memikat kan...

kalau nak meminang or merisik pun mesti orang2 tua cakap cam ni " nak tak mak jodoh kan ko ngan anak si jenab tu..baik budaknya..muka nya lawan..kulit chantek..comel..berkenan mak buat menantu "..

pelik lah pulak bila orang2 tua cakap cam ni.."" nak tak mak jodoh kan ko ngan anak si jenab tu..baik budaknya..teteknya besar macam kelapa...tapi mukanya hodoh...berkenan mak buat menantu"..

ko rase mane orang akan mention dulu...bila muka chantek..tetek besar boleh menyusul kan...banyak ubat besar2 kan tetek ni kan...so akak rase muka chantek come 1st....

ko rase bedah kalau ko jadi cam ni cam ner..muka azab..tp tetek mengkal.. ko setuju?

tapiiii uollsss...kak bed cakap biar muka hodoh tetek kena besarrrrr!!!!.....kak bed cakap..muka kalau buruk mmg orang x suka..tapi bila ade tetek yang besar... jantan berebut2 siap tersungkur2 berkejar nak pegang...so sebab tetek tu besar memukau muka yang macam haron salim bachik drag pun orang x kisah...betul ker?...kak bed cakap muka yang buruk tu leh di bayangkan dengan wajah2 yang meletop...gitew...so jantan bayangkan muka ko cam ne yer kak bed?....larikkkkkkkkkk

kalau ko kak bed... ko kategorikan diri ko yang mane satu kak bed... ko rela chantek ke buruk?

almaklum lah akak ni kan wanita berdada leper...rata bak saujana mata memandang..so akak x tau lah ape reaksi jantan2 ni kan...

kak bed cakap lagi..bila kita ade tetek besar..muka ko keras macam indon keje kontrak pun orang x kisah...yer lah kak bed..tetek ko kan besar tembikai...tapiiiiii......

so kat sini akak nak tanya uolsss..mane korang rase betul?

49 comments:

~natasha~ said...

KALO TETEK JE BESO... TU WAT UMPAN LELAKI GILER SEKS ADO LAAA... BG DIA PUAS MELANCAP... HUHUHU...

MUKA BIAR X CHANTEK JANJI MANIS... BAK KATE KAK SENDUK SAUJANA MATA MEMANDANG... HIKS..

TETEK KECIK KE BESO TU SEKADAR SAIZ JEK.. XDE PLAK ORG TETEK KECIK SUSAH NK DPT LAKI... AHAKSS.. SO UP TO UOLSS..

Anonymous said...

jangan jadi seperti:

tetek yg dikejar xdapat diramas, tetek yg digantung diramasa orang...

hahahahahaha

-hantutetek-

Anonymous said...

kalau boleh mestila MUKA CANTEK DAN TETEK BESAR kak, lunyai aku kerjakan, macam awek aku muke cantek tetek pun selambak adusss... gila aku .

Tapi antara dua tu aku pilih muka la kot , sb tetek besar kecik ni tuk nafsu je , muka kita sedap je tgk die dan yg paling penting die baik, kalau baik kak tetek ke muke ke x kire dah hahaha

Tijah said...

wahhhh! lamo tak nampak muke kak bed kan??? tetek pun makin bosa la skrg...

Hezesuze said...

dua2 ler kak senduk oiii..muka manis + tetek beso....

tp tetek beso ke kecik xde jd masalah yg penting service time romen tu..mabeles uols! wakakakaka

mcm pompuan gak...pilih muke dulu or koteh dulu...so kompem le dari mata turun ke hati kan kak senduk...

so secara kasarnye muka cantik tu penting...heheheh layannnnnzzz

p/s tp teringin nk tetek cam Mariah Carey ler..

CW said...

kalau aku..aku pilih yg baik hati mcm ebi fifi, kaya mcm layola, bijak mcm ebi dan gaji sebulan rm15k mcm PATI.

Itulah dia kriteria gadis pilihan ku..

Kekayaan pasti akan dapat dibeli dengan kebahagiaan. Insyaallah.

@LiYaNNuaR said...

hahaha.... beso ke kecik... janjikk ade tetek... chantek ke idak... blakang kira kot eh??? wakkakaka

nadia alias said...

oh kak senduk oi.. tetek atau muka..? tetek kot.. tapi muka tu, kasilah touch up sket, jangan buruk mcm tar!!

tak gitew?

chronicles of angelzz said...

dari muka trun ke tetek...

Anonymous said...

ok, antara tetek dgn muka ekk:

muka mmg penting kak senduk.
body lawa tetek lawa tp muka x pandai jaga, x pandai touch up x laku gak. mmg btl, muka cantik jd pemikat tp tetek cantik pelekat utk melekatkan lg lelaki ni..hahaha....

mcm my bf, kalo p mana2 dgn dia...rasanya jrg dia ckp "wow cntiknya pompan tu"...tp dia selalu ckp "wow mantap body pompan tuh" or "perghh besaq/mantap tetek pompan tuh.confirm abg x cr len"...kdg2 aku rasa mcm nk hempuk2 dgn topi keledar or nk tolak jer dr escalator sbb pervert sgt...tp itu la lelaki...

abang potong kain said...

wakakka,, panas..
panass...`

Anonymous said...

Paling penting muka cantek.. dada lepeer takpe, leh wat plastic surgery! takpun pakai je push up bra dengan letak tisu or enhancer.... bijak tak!!!!!

cikkai said...

muka chantek, tetek sedang2 dan body manTOP! i likeeeeeeee

arep said...

perang badar sudah.. perang uhud pun sudah.. mark tunggu perang apa pulak pasni..

*taxi..

Maikel said...

kompom le muke chantek dulu.. kalo muke tahap gaban keturunan gajah perang.. tetek besor kawah pun takde selera.. lagipun tetek nih leh dibesorkan.. ramas le slalu :D mcm i buat kat my gelpren..

NenekPenne said...

gua lebih rela muka gua cantik lorrrr.....

PutraRocker said...

sabar dan ikhlas...

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

wakakakka macam2 komen korunk kan wakakakak apa yang penting???? kerjasama wakakaka

Diadiva said...

Wajah yang 'chantek' boleh digunakan sebagai daya penarik.. Tetek yang besar boleh membuat jantan tertarik.. ia sama penting.. macam laut dan tanah.. macam cik nek dan cik ki.

Kalo dah wajah kureng, tetek bak piring akak rasa tak anggun! Harus di ingat KECHANTEKAN DAN KEANGGUNAN ADALAH HAK MUTLAK AKAK PONEN.

datin cik sal said...

muka tak lawa takpa.. bleh cari org buta buat suami!!**oppsss matilahaku!!

atty's said...

kalo leh dua2 ar senduk.cantek.+ tetek besar..sbb kalo masa bercinta mmg ar pilih muka cantek.tp nanti bhusan lak tetek tecik.

tp suh makan jamu kasi besau..leh je..settle kes..

i.am.belle said...

kan baik kalau tetek tu yang sedang2 shj. tak leper sgt dan tak besar sgt mcm tembikai :D

kalau tanya lelaki mmg ler mata depa kat benda yg terjojol je.


tp aku kalau pandang lelaki ke pompuan selalu pandang kak kuku dulu. kuku kalau kotor is a turn off. lari topik plak hahaha

Anonymous said...

kak senduk... saya amat mengkagumi kecantikan akak yg ala2 top model gitew... akak xnk buat klas ajar make up ke? sure saya org 1st yg register...! dgn muka saya ala2 yg ado ni, i alwiz wonder "how does it feels being a pretty woman?" =(

aerialviu said...

muka lah kakz!
tak larat lar nak kepal tetek harun salim bacik....

Pontianak Degil said...

dua2 penting. keke.

mRs.jUkoGYu said...

aku rase la muke santek penting dr tetek besar...sbb kalo muke hudoh nak layan tetek beliau pon xselera..;)

tp kalo tetek kecik sgt pon xleh blah gak...
errrr....aku komen cm lelaki lak ek...layan....;p

I-AM-NURI said...
This comment has been removed by the author.
izal said...

pegi klinik nara operate tetek bagi besar nyahhhh....

QieFLy si Dolce said...

yes i mmg setuju muka cantik tetek kecil.....

klu setakat tetek kecik n chumel tu boleh dibuat kemudian kerana kecantikan semula jadi inner beauty mmg susah nak dapat....

MaS-HaNa said...

NOK.. MAK PILIH TETEK BESAR... WAKKAKA RAMAI MAT SALEH SUKA TETEK BESAR... TETEK BESAR LAH MANTAP=))KALAU MULA JE LAWO TAPI TAK ADA TETEK BAIK TAK YAH=))=))APA PON MAK PILIH TETEK=))BESAR SEBESAR 40CUP E MACAM SEPAH AINI.. WAKKAKAKA

JKDSS said...

Lamanya tak update uolls....rajin2 ler update kak senduk oii.

HayatHarmy! said...

muka cantek ke tetek besar ke tak penting.
Yg penting hati cantik!
Takkan la korg nak dgr benda pertama laki korg suka kat korg sbb tetek korg besar! Laki gile nafsu la korg dpt jwbnye!Buatnye dah beranak pinak,tetek korg pon da layut,suami korg pon mula la cari pompan lain yg tetek tak layut! Ha,baru padan muka! Then takkan la ko nak dgr laki ko suka ko sbb ko cantek! Buatnye ko tibe2 huduh ke jerawat merata tibe2 tanpe diduga,mau nye laki korg lari sbb rupa korg dah mcm mak lampir,haaa baru padan la muko!
Pendik kan citer,klu nak cari laki,cari la yg terima korg sbb hati yg cantek. Selamat dunia akhirat.... =)

HayatHarmy! said...

Dan benda penting yg patut dijadikan attraction ialah hati budi yg cun.
Sbb tetek yg besar n muka yg cun adalah sementara,tuhan boleh tarik bile2 dia nak.
p/s : dah jadi penceramah takk bertauliah pulok. mintak2 kak senduk tak kesoh. =)

leadleedeea said...

huwaaaa panas gitu topik nih..hurm, muke santek plus tetek bosa..bleh?

Anonymous said...

hikss
suka lah..tibe2 nk menyebuk komen...
kita vote for muka kot...tetek leh inject duoton uolss..siap ade krim dr thailand lagik kasik besar..muka susah sket kot nk alter..ermm, tp ade gak yg lepas buat jd melertss kan..tp my vote still for muka..hikss

tp i hv to agree ngan i.am.belle kuku both finger and toe..kalau kotor mmg turn off...huhu

-ayunie-

SeliparJepon said...

okla...ni komen husband I..memule mase kapel dulu,die kata die suke tgk muke I especially bawah lampu kunen.die kate muke I sweet,wlupun tak pakai mekap...i memang tak reti pon pakai mekap2 ni...tapi die memang tertarik kat muke I...

tapi after married,die mule a pecah rahsia...die kata dulu die kapel ngan I die stim dgn perfume n die suke tgk tetek i wlupun i pakai baju tak menjolok mate..I cakap nape tak cakap awl2 sbb i klu die kate mcm tu awl2 i rejek die.so die kate sbb i nak rejek die la tu sbb die xcakap.

so kesimpulannye,org laki ni die suke die takkan cakap depan2..pas kawen baru die lontar sume..i tak tau la laki lain,laki i ni spesies geeks gak la.so u bayangkan yg tak geeks??coz yg geeks pon brani pk camni??..subjektif gak la benda ni.

Atok said...

Tetek besar or Muka Chantek?

Atok raso ikot koadaan.Kalu maso beromen doggy style...Atok tak nampak muko eee tapi Atok dapek raso kolombutan tetek eee jo...36B tu dah buleh dah tu...Lamo2 leh jadi 36C...tu dah sodap dah bg Atok.
Kalu bosa sangat pon nampak polek la. Tu kalu yg koreh somacam tu tak sodap pulak.

Itu la dio. Solalu eee muko tu mmg nampak tak cun pon...tapi maso tongah main...muko eee cun pulak...
hek hek hek...Atok pon tak tau la konapo.

Solalu eee...org yg muko eee cun ni...tak berapo sodap la service eee...bukan la semuo...tapi selalu eee...itu yg kalu kito tengok orang bocorai borai g mahkamah tu...bini eee cun jo...polek gak kan...konapo yg cun2 jo yg bocorai...

Eh...Atok crito ni ado kono mongono ko ni? Atok mmg suko cerito2 ni...Macam uolls yg layan belakang ni...Atok raso...BUNTUT eee yang paling PONTING...yang licin...yang solid...yang gebu...

JANGAN YANG KURAP...

kang maso main tengok poto (PETA) jo leh poning kopalo...

HAHAHAHAHAHA....

sonok pulak.

Tu Uwan ee dah panggey tu...

Atok g dulu laa yo...

Daaaaa

Anonymous said...

apo atuk meraban.sewel ko? Men doggy mmg la xnpak muko..nampak jamban yo. Bg den pulak tetek bosar xsodap..bilo main copek bpoluh.bilo bpoluh mulo la bau mcm2..lg satu tetek bosar ni pakai coli xpo kono xpakai coli maso taji tu gelebeh yo nampak.. Adui bdonyot adik den.. Ok tetek kocik pulak ksedapan yg amat sgt.dimano tetek kocik bosa manggo kolihatan cntik..buek yg xthn tgk 5minit lah pncit huahua..
Blah dulu bini den pggl

nurayunni said...

tetek besr xpenting yg pngtg hidup bhagia..

Anonymous said...

pebende merepek atuk ni aku tengok. orang lain borak tetek ngan muke ko sebok cakap pasal buntut.
kalau aku, aku nak cari awek yang tetek sederhana besar. bukan ape, makcik sebelah umah yang aku kenal tetek besau kemain, tapi bile umo dah lanjut melondeh aku tengok. so aku prefer lagi yang muke cantik ngan tetek sederhana.Chumel!!!!

Anonymous said...

tetek besor masa muda remaja je menarik untuk ditengok... dh tua, melayut ke bergoncang ker xmao tengok dh.... better pilih yg sedang2 saja. muka cun lagi bagus... :P

Anonymous said...

tak kesah pon pasal tetek...janji muke lawa...

Anonymous said...

Skrg ni muka lawa ke x,tetek kecik ke x,smua sama je.smua bekas org..x jmpa dh perempuan yg x pnah kena ramas tetek,sblm dpt kt suami dh dpt kt byk jantn dh.perempuan melayu murah skrg ni.

Anonymous said...

dedicated kat anonymous yg pukul rata pompoan melayu murah, tetek jual lambak..

eksekius me ye, ko tu yg buta hati carik kat salah tmpt, mmg la x dpt yg belum kena ramas!!! cuba ko carik kat tmpt yg sesuai, in shaa Allah baru la ko jumpa! sengal tahap gaban mat rok betoii!! eiii kalo bangang jgn la main boh ko ingat suma bangang mcm ko!!

Anonymous said...

mestila muka dulu..tetek nti kalu daa kawen yg kecik tu kte pump laa..hahaha..tetek besa sgt kang londeh plak..lemas plak kang ble beradu..

jie.... said...

Spe yg x berkawin lg ek

Joe5243 said...

Boleh kena usaha

Joe5243 said...

Setuju

Joe5243 said...

01126056595

Let's SHOPPING Uollss!