ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 3 August 2009

sambungan uolss...

" kalau iqbal nak peluk awak boleh tak..."

akak ternganga uolsss..akak keras uolsss...the akak menjawab..."kenape nak peluk"...

dia menjawab..." sebab awak ni buat iqbal geram tau..comel"....
dunia jadi gelap...tangan n kaki akak kebas....

akak pitam uolss....

mesti uolss nak tau ape terjadi lepas tu kan...hahahah..jeng jeng jeng...

x lah akak pitam betul2 uolss ..rase macam nak pitam je...mane leh pitam rugi tau...lepas iqbal cakap akak ni comel...muka akak merah lah...masalahnya leh ke merah dengan kulit akak yang rentung ni...akak ter lampaulah feeling..sehingga akak terasa diawang2 an...

si iqbal ni x lah ensem...dia biase je...tapi ade sesuatu yang buatkan akak tertarik dengan dia..mungkin dengan cara dia bercakap n layan akak kot...

so ape lagi setan2 pun keliling akak le suruh akak make a move kan..siap setan2 tu bercheerleader bagai ni bersorak suruh akak meggatal lagi...yang nakal2 lah kan...akak cuba lawan perasaan sundal akak itew uolss...tapi akak x terdaya..akak biar je dia peluk pinggang akak yang ibarat tayar lori pancit itew...

dia memeluk akak dengan erat walaupun akak gajah uolsss

tersipu2 akak uolss..gementar akak...feeling katanya...setan makin banyak bisik kat akak suruh akak buat langkah yang lebih drastik...tiba2 mata akak tertumpu je pada bahagian bonjolan seluar iqbal...

ia bagai melambai2 uolss..mariiiiii...mariiiii

astaqfirullah halazim..akak beristiqfar..jangan uolsss dosa tu...tapi hati kecil akak berbisik..setann tu bisik kat akak...cepat2 peluk iqbal balik...baru je akak nak peluk iqbal...akak ternampak lembaga di hujung umah akak...

akak kaku uolss..time tu pun dah nak magrib2 gitew.. ya tuhan ape tu..akak nampak dua biji mata sedang memandang dengan tajam...jantung akak berdegup laju...

mata tu merenung tajam uolss..macam nak telan akak uolsss...

akak ingat akak je nampak..rupa2 iqbal pun nampak..dia pelan2 lepaskan pinggang akak..akak tengok tangan di berpeluh...kalau iqbal dah berpeluh akak ape lagi uollss...peluh akak tiba2 bercucuran uolss...

tiba2 lembaga itew bergerak uolss.. akak terus sedia untuk betindak kalau ade ape2 terjadi..lalu akak ternampak penyapu kat tepi dinding umah..akak sedia nak ambik penyapu tu kalau2 terdesak...

tiba2 lembaga itew bersuara dengan kuat...

" ko buat ape magrib2 kat luar ni..x reti nak masuk sembahyang ke.? ...

sape lagi uolss ..mak akak lah tu...ape lagi untuk cover line akak trus amik penyapu tu buat2 menyapu daun2 mengkudu gugur tu...


"jap mak tinggal sikit je ni..alang nak abis ni....jap lagi orang masuk.."

nampaknya ade lah episod ketiga lepas ni uolssss....

29 comments:

Maikel said...

haha.. aku 1st komen.. yeshh.. gilew ahh sendok.. ko romen bawah pokok mengkudu.. cis.. seram gak aku baca tang lembaga.. mcm aku berada bersama2 sendok plak.. huhu.. nasib tak kena pelangkong.. agak2 la nak romen pun.. kaver line omputeh kata.. emm kira selamat la si iqbal ye.. kalo tak mau dia kena geget.. ahaha.. ciot aa sendok.. citer la lagi..

awokdagreat said...

haha bes bes bes...

nak lagikkkkkkkkk....episod 3

sayalahfaizul said...

chis... naseb baek kak.. kalau lembaga laen? choiiii!!!!!!!!!!

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

hahahaha... aduh! kacau line la ur mom.. hehehe..

Entah....aku pn xtau sape aku said...

besaba jela sendok ooi.....ade manfaatnye tetangguh ke episode 3...yg ko nak mengawan kt bawah pokok mengkudu tu kenape nok...dh buang tebiat...lain kali sebelum musim mengawan tu siapkan dulu khemah bwh pokok mengkudu tu dlu :p

SyuQ said...

keji la kau kak senduk...

menyundal time2 maghrib. x takut kena petir ke?

he he he

Mummy ranger said...

aloloo kak..potong stim aarr..cepatla msk episod 3 laks..

tapi kak!!! bawah pokok mengkudu?? ahaks...romantik giloss.. wakakaka

oMMy fiRuz said...

huahaahahaha..saspen gilerr..akan kutunggu episod seterusnye..

hanis said...

dah agak dah nih...

Anonymous said...

sendok u buat ep ke3 plak..siap snap2 gambar si iqbal bagai...

faizul said...

wah ini cerita trilogi ke ni, adabahagian ke tiga lak

ZuE said...

adeii...
telenovela la plak
cis..
xpe..gigih tugu 3rd episod
haha

b-boy said...

hahahaha..menyundal waktu magrb..mau x banyak setan..muahahahha

Hasif Danish said...

Lu jangan imaginasi jew.. kalau kisah benar bole dipelemkan...

QieFLy si Dolce said...

hahahah mmg berdebar rasanye....

hurm tak sabar nak tunggu episode yang seterusnya.....

idop senduk....

diadiva said...

mak oii.. dasyatnya cerita akak ni.. cukup saspendar membuatkan jiwa adik getar dan merembis. Kalo difilemkan boleh menang pilem festival Malaysia kat Sabah tu.. tak sabar rasanya nak menunggu episod 3. Apapun mesti best bila dipeluk jantan!

Hezesuze said...

hahha da tau waktu mghrib byk setan lagik mau peluk2an di situ....tp ALLAH sygkan kak senduk tu..sbb tu mak kak senduk tetiba kuar bg jeritan maut uols!..ekekeke

yp pnting MERIAHUOLS!

chik_diena said...

kak senduk!!!!
mane sambungannye ni!!!
cepatlaaaaaaa!!!!!

Cik Nazaitul Nadia @ Cik SesuciQiellah said...

adoaiiii potong stim arr wakakak baru nak mendinding wakakak terbantut wkakaka

rizz said...

wakakakakkakakka hajar sunggoh ahah x sabo nk bceee

mache boy said...

nk gak....nk peluk n c.i.u.m....klu leh kenal lg bgs

adiey asriey said...

Bestnya...

Eri-chan said...

update la citer cepat kak...dah 4 hari neh, kata dah ade berokband

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhh meriah cter Kak Senduk nih..
sy yg bdebor!

Fairuz Selamat said...

1st time masuk sini.. memang best arh... hahahhahaah,,, gelak jek aku bace entri2 ni

Maikel said...

oi hape ko nih.. apdet le lekas.. kang haku bakor blog nih.. iskk tekanan haku tunggu apdet nih.. kak sendok oi.. guna la berokband tuh.. atau kak sendok berbahagia melayan si iqbal tuh.. nih la haku marah ni.. hari hari haku bukak takde apdet ape2.. iskk tekanan.. tekanan.. dah tak meriah gini lah.. iskk.. haku nanges karang ni.. dah bape hari dah haku tunggu ni..

MAMR said...

Wah...kak senduk oi....

Nasib sempat kaver...kelllas nok!Sinderella sgt kan?

.:: tHe PiCTuReGraPheR ::. said...

hai siti senduk..u student fashion dulukan...i know u..haaaa..nice blog!

wak_jawe_dari_johor said...

mak aiiii.......buatnye ade ular lidi kat pokok mengkudu tu tak ke naye kene pagut? due2 bibir terjebih karang....aje naye.itu kalau kene kat bibir, kene kat tempat lain macam mane ek? aje naye kene pakai kain sarung ke hulu ke hilir.... hehehehehe.....

Let's SHOPPING Uollss!