ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 17 August 2009

suka korang lah nak ckp ape!

hey orang2 kampung!!!! mari sini senduk nak ajak mengumpat ni....cuba korang baca dua mesej yang akak terima dalam comment box akak...

abng senduk..!! said...

kak boleh rase tak kak send'..??
sy dah lame ngidam bontot akak..

tp sy xhensem..akak kan suke laki yg hensem je..

boleh la kak..xtahan ni..

16 August 2009 18:58

lagi satu baca yang ini pula

ciko said...

kat senduk saya nak tanya soklan kat kak senduk ni,
saya punya kawan la dia sangat sangap2...
risau tol saya ngan dia...
mcmane ni?
akak boleh x pinjam bontot akak tu bagi kat kawan saye...
tu pun kalo akak sudi bagi lagi...

fyi kak senduk, clazmate n rumate saye ske sangat2 meriah ni...

16 August 2009 19:06

sakit x jiwa korang bila baca comment2 cam ni..rase nak je aku cili2 kan dua ekor ni...korang rase kalau korang dapat mesej macam ni ape korang buat...

sakitnya hati uolsss....geram x terkata..habis tumbuh ketul2 kat badan akak uolsss

agak2 ape yang harus di kata or buat pada dua ekor mahluk ni...

A) libas pakai kayu burti

B) Tangkap mereka dan kentut dalam mulut mereka

C) upah hotmama pijak perut dia

D) Biarkan ....bebasssss!

ade ker akak cakap yang akak tengah gersang uolssss...ada ke akak cakap akak suka main bontot ni....ko ni kenape!...kira akak ni dah xde keje lain ke uolss asyik nak menggatal je...hey uolss kalau akak nak menggatal pun aku x cari kat sini le...aku cuma pose je depan rumah akak...ok....

kau gilerrrrr....aduhhhhhh...kau tak tau ke yang akak ni pondan straight lah!...akak taste ngan pompuan lah!..ahaksss


35 comments:

Wanita Itu said...

diorang tu yang sangap sangat sebenarnyer kak senduk ..

kan kan kan

VersedAnggerik said...

muahahaha....

ngko wanita jadian erk nok?

Mak Doyah said...

saya suka option B la, lagi bagus kalau cik senduk makan telur dulu banyak2, lepas tu baru kentut kat bebudak sangap tu...ekekekeke

b-boy said...

duniA....duniaa...

onepiece said...

xpela...
awak bersabar la ek...
Allah xkan bagi kite ujian yang kite xleh hadapi...
Allah tau awak kuat utk ujian ni...
kite ngumpat die org pn, kite je yg dpt dose blk...
pe kate kite sabar byk2...
I.Allah, Allah akn tunjukkan jalan...=)

hOtMaMa said...

yer..meh sini mak pijak.. jng giler2 uols!!

ayinn said...

wakaka
ahkakkkk,..
sabau yepppp

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

hahahaha.. aduh!

AzAz said...

org mcm tu wat je A... 2 pn klu jumpa... klu x jumpa pakai je D.... bebasssss

Anonymous said...

benchi pompuan yg pki tudung pas tu kutuk kaum kita ni, itu-ini, mcm depa tu dah baguz sgt! ingat semua pompuan bertudung tu alim ker? rmi pompuan bertudung pun buat jahat, lbh jahat dari pondan tau! selain dari berzina, buang anak, pompuan bertudung pun ada jadi peragut, pembunuh dll... so x yah le nak tunjuk baik bersandarkan tudung kat atas kepala tu, tarik aje ke bwh wat tutup puki, lagi afdal!

DaKMuO said...

Salam..

akak mmg kelas gitewww...

tu yg 2 ekor tu..
tarik pelir panjang2.. kasik ikat kat pokok rambutan.. bio kena geget kerengga..

kak senduk jgn lew tukar jadik ketul2.. kang xayu gitewww... :P

~~@L0nG W@niE~~ said...

bodoh tul mereka2 ituh...

point d tuh jgn wat....a smpi c sgt sesuai di ulang2 yer...

Mimy Hamid said...

kak senduk amik muka diorg kentut kt muka diorg...baru dia tau..penangan bontot kan..

wak_jawe_dari_johor said...

kawan nak saran ni, ape kate akak henjut muke diorg dgn penumbuk sulong akak?? barulah meriah ek bengkak-bengkil umpama disapu bise tawon-tawon macam kak nita.hehehehehe.......

Hezesuze said...

wah! kelazzzz test kak senduk ngan pompuan jek....ahaks lagik...ekekeke

pedulik ler ngan depa 2org tu kak senduk...suh depa g carik je bapok jalanann kt luar tu...melambak uols...bkn nk montot...cipap pn dia bleh bgik...kuikuikui

p/s syukur kak senduk pondan str8...ekeke

datin cik sal said...

**pitam

rizz said...

ahaha keji nye jntan kann suro hot mama pijak jeww ehehe

sayalahfaizul said...

*matilah kak senduk pondan lesbo... larikkkk

zeela zaynal said...

pilihan saya..D
biarkan..jangan dilayan sgt
kalau dilayan makin menjadi pulokk!
bengong betul!

abng senduk..!! said...

menurut title ko kak sanduk "suke korng la nak ckp ape"

aku dah ckp ape yg patut..kann..



menurut onepiece..

Allah akn tunjukkan jalan...=)

aku harap allah akan tunjukkan jalan kat ko kak senduk oooiii..

chik_diena said...

biaq pi laa kat diorang tu kak. yang penting ko teruskan idup ko tu tanpa menyusahkan orang lain. dan yang penting ko tetap maintain jelita taww...

kak kalu ko strait maknenye ko lesbo laa ekk...kuhikuhikuhik!!!

Anonymous said...

jangan dlayan pelangut hanjj tu noxx biasala tak fofulors uolss nak tumpang getuzz,,,truskan hasilkan karya yang boleh mak jadi king kong kat opis nie noxx mak gelaxx bagia nak gila uolsss!!! fengsanzz

||| PöJìé PööH ||| said...

jgn dilayan sgt jantan keparat macam tuh uols..
tau Kak Senduk, pondan bermaruah..

suhaila-ab said...

hahahha....kentut lam molot...aku boleh bayang kan betapa seketul2 telan angin kentutan...

Anonymous said...

itulah dinamakan 'celaka' biarkan ajer kak senduk.. jangan dilayan anak haram jadah tu. (abng senduk dan Ciko)
sape makan cili terasa pedasnya.

Anonymous said...

Sian mak bapak mrk beranak 'ANAK IBLIS' dahler IBLIS perangai lak mcm 'SETAN' mesti Tok ngan Opahnya meraung kat kuburan. Apapun aku kenal mrk.. mrk memang SIALAN!.. bolayan.. jer..Opps..

arep said...

mak noya nok..

gatai bijik agaknya..

datin cik sal said...

mintak bontot org.. pastu dok sibuk suruh org kembali kepadaNYa.. apa lah jantan nih.. mak pening ada jugak org mcm tuh?!! keji.. **noya lah!!

mulut celupar said...

jantan mcm nih, smua berlagak bagus! bla dh jadi gini,diorg ckp nak bontot sgla tu diorg just maen2 pdahal diorg mmg NAK kan?! motif kau, jantan hoiii??? dh jadi hot topic nih trus nak ceramah bagai...mudahan ditunjukkan jalan plak dah...

propah la kau!

mudahan kau pun ditunjukkan jalan olehNya...

*matilaa tetiba hadik2 emo...

niway, Selamat Menyambut Ramadhan Al Mubarak
*pose pakai telekung g terawih

Anonymous said...

ni ler betina sundal yg dok nganggu mana2 belog akak2 ni... tau ngata org, diri sendiri tah kemana! tgk dari blog ita lembut ni http://italembut.blogspot.com/?zx=c7878f9abb61a5c

makdara terdiva said...

buat derk jer dgn org2 cenggini..

selamat menyambut ramadhan cik senduk..semoga blog ni terus meriah..akak suke..1st time dtg terus jatuh cinta..ahaks!

JiEjAh_DeEn said...

salam ramadhan :D

QieFLy si Dolce said...

biarkan je la dorang tu kak senduk....

kita doakan je kesehajteraan dorang hahahhahah

Siti Fatimah said...

sib baik i dh kawin. kalu i tak kawin lg i dh ngorat pondan straight ni. wakakakakak

Anonymous said...

**pitam

Let's SHOPPING Uollss!