ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 21 August 2009

aku bangang ke ko bangang?

hey uolss siang tadi akak anta bos akak pi airport uolss..then ari ni kan ahir puase..so sempat lah gak lunch kat marry brown katanya...

akak ngah feeling2 peramugari uolsss

mase bos akak tengah order makanan...akak pun cari lah port...tengah akak tengah pose chantek kat meja ...ade sorang mamat ni dengan beg besar datang duk meja sebelah akak....muka agak comel...nak kata cina bukan..nak kata india or melayu x gak..ala2 kacukan lah gitue .

then dia menyapa akak..." hye how are u?...may i know what is the time for kuala lumpur now...?"...


then megah dan gayanya akak menjawab dalam slang british..." its 2.15 pm now..so where are u come from..and where are u going?"

dia senyum kat akak dan menjawab..."i'm from singapore and going back to singapore"...

akak pun senyum je kat dia..then akak terpikir...eh bukan ker time singapore ngan time KL ni same..dia ni bangang ke ape...ker akak yang bangang ni...fening akak...terus akak feeling lagu M.Daud kilau ngan Ezlyn Feening!




19 comments:

..: kAiSaRa AzFaRuL:.. said...

mengayat????

Eri-chan said...

lapuk la style dia..

afifisa said...

ntah ka
xtaw apa motip dia

italembut said...

common pick up line..dia nk ngorat ko la noks....

Anonymous said...

maybe dier nak sindir tegh hari ramadhan ko lepak kat kedai makan kowt.agaknyer la

geraugebang said...

ha ha ha. Lawaks nya. Memang insiden bengang.

AzAz said...

ngorat ler tu... style org dulu-dulu...

NenekPenne said...

taktik laa tu nak ngurat kak senduk

penah terkena masa tengah tunggu bas, datang sorang balak tanya pukul berapa..sekali ai cakap, u pakai jam tak kan u tanya i lagi..
tersipu2 dia jawab, i ingat u tunggu ai..sorry ai tunggu bas, bukan tunggu u...

QieFLy si Dolce said...

alah akak senduk ni harus lah dia nak usher akak....hehhehe

kot2 mana la taw berkenan hehehhe

nice entry

Mimy Hamid said...

dia feningggg skit nak menghayat kak senduk..jgn2 kak senduk ada aura tak..??

Anonymous said...

die taste kat uol la tu
uol kan cantekkkk...

farish sinclair said...

wakakkakak

Anonymous said...

nak ngorat la of course kan. takkan tak boleh kak oi.

suezensuzanna said...

hahahha:))...mesti mengayat tuh

Penari.Gendut said...

Hahaha lawak la taktik mengayat tuu. Pick up line yang kunooo, tapi still kelakarrrr

TweetyPeak said...

lama tak singgah blog kak senduk.. adeii lawak.. hehe

Aziesham74 said...

hahahaha,,mek terguling2 ni ketawa...senduk tetap the meletopzzzz..i likeeee...besh taw baca blog u ni x kering gusi & mek selalu ketawa sorang2 kat tempat mek ni haaa hinggakan org lalu lalang ingat mek ni putus wire ,,,,tp u are the best senduk...caiyokkkk..caiyokkk..caiyokkkk...selamat hari raya sendukkkk....

Aziesham74 said...

BTW,,senduk..pramugari yg kat gambar tu cun kan..tp mek rasa senduk lagi cun kalau bergaya mcm pramugari itewww.....

-AniSzaM- said...

hahaha...die nk ngorat la tue...ayooo..

Let's SHOPPING Uollss!