ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 9 September 2009

ko kacak tp sayang ko sampah!

amboi lama tul akak update blog..bersawang bagi ni..habis meroyan semua tetamu blog akak...sowy uoll...akak busy... tadarus x sudah2 uolsss....tu x sempat hupdate tu...

ade citer ni..semalam akak duk lah godek www.tagged.com.... saje layan2 orang dalam tu..kata ruangan berkenalan kan....so sedang duk akak layan akak terbukak lah satu page sorang child fish ni....


elok buatannya...kalau nak diteliti buatannya rapi..kalau jadi laki ni ..sumpah akak x curang..giteww....ko giler senduk....akak pun duk feeling lah yang dia akan layan message dalam tagged..and hopefully dia akan jadi kawan akak ...so akak pun trus je bukak gambar2 dia dalam profile dia...


akak godek punya godek..akak bukak lah pic dia...trus akak nak terpingsan..aduh comelnya dia....menangis akak....

akak bukak lagi ..amboi merahnya bibir..bak delima katanya.... siap ape ternaik skit bibir dia..sexy banget loh...

sengan gaya jeritan jantannya..akak trus feeling dia jerit name akak..
sendukkkkkkkkkkk i love u!



dengan gaya macho dia isap rokok....so masculin...akak terbayang bau rokok melekat kat badan dia..so sexy...

tiba2 akak bukak main profile dia lagi..untuk baca ape dia tulis...yer lah tengah feeling ...tiba2 sedang akak feeling..akak terus menyumpah....dasar bajingan anak ikan ini.... korang baca bawah ini...


cuba baca ape jantan ni tulis....hanjeng tul..trus hilang feeling...trus bunga2 cinta lesap....sentap ...
elehhhhhh .. ingat ok statement jantan ni " Berkawan dengan bapok seumpama TERCIUM TETEK BABI ".... ko tak menangis dengan statement dia?...so bedahhhh mak pas kat ko..sebab uolss perempuan betullll

then akak scroll lagi gambar dia..dalam sakit2 hati tu akak jumpe gambar dia yang ni.....


oo ko x suka bapok yer..yang baju putih sebelah ko tu..kenape cam bapok je..ade ke jantan amik gambar muncung2 bagai...kenape suddenly ko leh lak kawan ngan bapok ke...akak pun ade statement ok..." Berkawan ngan jantan macam ko Seumpama terjilat telor bapak sendiri"..amacm best?....

bebassssss!!!!!

54 comments:

b-boy said...

tu dia..bila kakSENDUK lepas geram...

siti_z0wiah said...

haahahahah...

lawak la.

Mimy Hamid said...

yes kak senduk..hidup kak senduk...

Azrina bt Mohd Tajul Ariffin said...

salam kak senduk kita link blog awak yer tapi dah link pon hahahaha...ya ampon....selalulah update blog...SUKA BACA...pas baca meriah air susu ku keluar penoh sebotol hahahaha

*i'm breastfeeding mother*

kiss kiss

Aziesham74 said...

memang hensem wahai kak senduk..mek
pun tergugat gitewww

Lazyf... said...

saba kak...

jgn mare2...

bulan pose nih...

hehehe...

razzi@ajeet said...

ORANG MCM NI SEBENARNYA HIPOKRIT KAK.. DA RUPE MCMC TUE LE..

CUBA MUKE MCM BIAWAK SALAI KENE KIKIS KULIT MESTI DIE AKAN TULIS MCM NI..

"SAYA AK MEMILIH KAWAN, BOLEH BERKAWAN DEGAN SESIAPA SAHAJA TAK KIRA TUA MUDA MISKIN KAYA LAKI POMPUAN MAHUPUN PONDAN"

DAN ORG2 MCM NI SEBENARNYA JELES SEBAB TAK BOLEH JADIK MCM AKAK SENDUK.. YANG BERANI MENJADI DIRI SENDIRI... HIDUOP KAK SENDOK.... TETIBA AKU EMO KAN..

Kak Senduk said...

akak bukan bangga jadi bapok..tp akak cuma syukur dengan ape akak ade..rezeki yang tuhan bag akak kongsi bersama ngan orang yang akak sayang...

dosa pahala akak tu tuhan tentukan..so kenape kita mesti memilih kawan dan rakan ..

arep said...

kelakar sundiel.. mrasa mak meluru ke page jantan separuh masak iteww..

Ju-Dzahir said...

Yesss!!! Syabas kak senduk.. i like ur statement.. memang bagus statement yg kak senduk bagi utk jantan yg mcm tu.. mcm bagus sgt...

Anonymous said...

hye kak senduk,mama dania ni,.....wah bezaman nk tggu akak senduk hapdet blog nih....jantan2 cm tu mmng hipokrit kak...ko relaxxx je....weh kak,ko pun joint tagged ke...wah samer la kita...pe name ko dlm tagged kak,boleh aku add ko....kak aku nk ym ko....aku minat giler nk kawan ng ko kak senduk...dh kater peminat kannnn...klau ko rajin search la aku kt dlm tagged.... "hot mama"... tpi ni bkn tiru hotmama tau,ni mmng aku pun

makdara terdiva said...

huahhaahaaa...makdara tumpang gelak..
bkn gelak keji ye kak senduk..gelak sbb terbayangkan gaya2 kak senduk naik hangin bile baca statement tu..sian kak senduk..

iloveme said...

kak senduk my dearie... opss mati la mengampun... i rasa mcm nak buat teguran skit noh....hiks... ayat uol yg terakhir ittew bukan kah seperti pepatah melayu, ludah ke langit akhirnya ludah itu jatuh ke muka sendiri??? opsss!!!


correct me if im wrong yer sayang!!!

Kak Senduk said...

i love me - ko ni kenape!!!!

razzi@ajeet said...

KAK SENDUK JGN SALAH PAHAM EIK.. SAYA TAK BERMAKSUD NAK KATA KAK SENDOK BANGGA JADIK BAPOK..

TAPI SEKURANGNYA KAK SENDUK BERDIRI DI BUMI YANG NYATA.. BUKAN DALAM KEPURAAN..

jumiejumie said...

i love me : u olls jeles dengan keDIVAan kak senduk....

Mampoih p kat depa kak senduk....tapi muka budak jambu itu sungguh jambu macam air jambu yang jual kat tepi jalan...hahahaha

PS/ SAPA SUKA CERCA BAPOK NANTI AKU SUMPAH DEPA CAYAK TEROIH BILA KENA AYAT DENGAN BAPOK!! fuh.....

JiEjAh_DeEn said...

heheheheh tu dia senduk ..sabar byk yer dibulan mulia ni :D

datin cik sal said...

mak tershampak!! hahaha.. mrasa!!

jengae said...

kah kah kah kak senduk punya statement mmg terbaek!!! Lg menggelikan dari terjilat tetek babi tuh!!! wahahahahha

Ah child fish sekor ni mmg gelabah sgt nih..berasa diri dah comel habis dah tu..geli betul lah die ni.

missalongwani said...

sabar kak sabar..
kan ke sabar separuh dari iman....
kan kurang plak pahala pose ngan pahala tadarus tu...
huhuhuhu..pe2 hal..akak mmg da best...skong akak... *wink*

Hezesuze said...

aiyooo akhirnye ada gak n3 baru ye uols...ekekeke

wah mak suka ngan statement ko tu nok..bravo!bravo!..kalo kita xsuke pn ngan bapok jgnler ckp camtu...coz bese nye akan tjadi pda diri kita nnti..kan kan...

entah2 dia nk ngan bapok tp hampeh bapok tu xlayan dia kot...ekeke

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

aduh! sentap dgn statement dier! LOL! motiflah! ada byk lagi laki kat luar tuh uols!

btw, ntah2 dier pun pondan gay! LOL

iwan @ reez @1 @ e1 said...

hahah poyolah mamat tuuu, rilex kak senduk... jgn marah2... nnt ilang ayu... hahaha stay cool :P

Anonymous said...

Loh hensem sangat ka jantan tu...takdak lah hensem sangat pun..perasan lebih la...dia ingat semua bapok & gay nak sgt2 la kat dia tu...

Abg mat saleh ku lagi hensem walaupun dia botak dan makan babi...LOL

Pastu lak dia tulis "I believe that I'm special" hahahaha yala tu masuk la bakul angkat lah sendiri...

Salah ejaan plak tu "tough" bukannya "though". kah kah kah ketawakan dia

Didi said...

Eleh... mcm la bagus sgt jantan tu.
Jumpa dia kt tgh jalan pun x hinginpandang pun (sbb rabun jauh kekdahnya ekekekek)

acip said...

kak senduk!!! sumpah mamat tu hot... xpe... nnti i cube2 godek2 profile dia... hahaha.. tpi statement mmg cilaka... hahaha... anywy bru jmpe blog akak yg diva ni... jdi follower...
:P

Anonymous said...

Pegi mampos la ngan org mcm tu.
Banyak lagi org yg x hipokrit selain dari dia.
Tgk gambar jer dah sah2 dia tu muka isap keropok lekor.
Ada hati lagi nak menghina org lain.
Sabar kak senduk...tuhan tu maha kaya kay!

danny edyka daniel said...

erm...
no komen la kak...
but i think childfish nie pernah dipermainkan ngan bapok kowt..
tue yg menyesal xsudah..
hahahahaha

AzAz said...

aik, dh muka pn mcm bapok, msh nk belagak macho? org mcm ni mmg sampah, setakat muka mcm tu berlambak lg kt muka bumi ni, tapi yg ada statment mcm tu, dia sorang aje!
klu nak pilih kwn jgn join mana2 web mcm tu, pi cr sendiri le kt jln, benchi kt org mcm g2!

arenaKu uKanera said...

let us say NO to Islamophobics, racists and sexists!

QieFLy si Dolce said...

sentap sngt kak senduk....yela katanyer wat statement mcm tu sbb dia tak nak orang taw yang dia tu bapok....tup2 belakang tabir main batang kannnn....isk tak pasal2 emo plk Qief kannn....

jaja said...

HAhaha..belagak ensem (padehal muke cam tapai basi) pastu bodoh plak tuh..eja pun bole salah!

shandye. said...

motipp nk covertulina segala bagai cakap tak suka bapuk n gays?

pergi mam...

wakakaak... ekceli bersepah je org yg still dalam mode denial cam dia ni kak senduk...

Eri-chan said...

huhu..statement kak senduk telus - terus lurus..haa..kan kena..

ciwa said...

haha
kak senduk mmg best !

GO GO kak senduk !!
;)

NenekPenne said...

apa lak umpamanya bapok tu mcm babi... tak baik laaaa..

ish ish ish...

Anonymous said...

Ala kak senduk..org mcm tu hipokrit je lebih..aPA LAH YG ENSEM SGT BUDAK HINGUSAN TU... Muka pun mcm gay boi je...biasanya org yg poyor mcm tu suka isap batang.

Anonymous said...

entah2 dia tu gay......tgk muka pun tahu......

faizul said...

lawak lawak, kak senduk boleh jadik penulis kat majalah apo?

Anonymous said...

yeszaaa
confirm gay uolss
matilaa living in denial kan...
with due respect ramai gak kwn gay m yg ok
tp gay yg baru nak naik nie mmg kuat feeling...
geli lah...
hikss
nice entry btw..salute kak senduk

-ayunie-

Tengku Anggerik said...

kak sendukk.. sorii..tengku tk tingin pun kt dia..
tk hensem la.. masih beringus lagi.. nk suck pun tk reti lagi tuu.t.akat sedut jer.. baik tanyah ..

kaksenduk... jgn terasa.. kita orang tk terasa pape pun berkawan ngna kak senduk.. u tetap mabelesss.. biarkan dia dgn pingball kecut dia tuuu...

bajet hensem la tuu.. cett..

cayam kak sendukk

mulut celupar said...

bravo kak senduk...jantan mm tu mmg...mau ikat kat pokok sapu planta pastu bagi hanjeng gigit..kn...

Anonymous said...

kak senduk..

mak pening laa ngn kak senduk nyer taste..

muka mamat tu very the gayboi nok..

geli la tgk muka dia.. kowser...

nyampah aku tgk muka buget ensem...
rasa nk ludah jer air puki kt muka dia!!!!!!

Anonymous said...

muka Sirim dah cop Gayboy ade ati nak kutuk... piiirahhh..

merasa ko lagi hina dari segala benda yang hina di alam ini..

bagus and bravo Kak Senduk! :)hehehe

1234 said...

senak ai bace entri kek senduk.....curlasst tau stetmen itewww.......
tp budak tu mmg bley tahan noks....

Aziesham74 said...

senduk...perhhhh...anak2 ikan itew sungguh lazartzzz sekali....heheheheehe....

sentap! said...

alah akak sendoq...i nie dh jumpa byk jantan camnie..kononnya benci pondanlah,tak suka bakpoklah,tak hingin pegang mak nyahlah..macam2,tapi hakikatnya antara,1.die penah kena rogol dgn pondan,2.bapak die pon pondan atau 3.cover up jah.die pon ade hubungan dgn pondan.sah.confirm!bontot pondan gak yg die jolok.percayalah.kerana ianya benar....

hidup ualls!

Anonymous said...

mungkin di masa silam dia dah terjilat telur bapak dia. sebab tu dia pose pose insap tak nak dah terlibat dalam dunia kebapokan.

ZFH said...

sabar kak senduk..itu mcm ni mmg hanjeng...bajet hensem je..perangai mcm hanjeng..keak senduk rock la..hahaha

Anonymous said...

ala dia poss pon mc gay...rantai segala bagai..motif!!!!

Cik Mawar said...

hahahahaahaha
kan tergelak aku...

Anonymous said...

ok pe mamat ni kak senduk,buat main je la ok kot,lps pkai,buang haha.

Primadona69 said...

eii..
tersangat ler babi..
jantan cmni!!!

Tea 'O' NESCAfe said...

ala die ni dulu study satu tmpt gan sya kak senduk....
kek wat die nie...cm ci..

Let's SHOPPING Uollss!