ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 11 September 2009

ko tu ibarat bola api kay...

hye uolsss..akak ade cerita lagi ni....akak kan sekarang gigih menempelkan diri dalam tagged.com kan...so malam semalam..lepak umah ali n haizat...then tengah duk berinternet..akak dapat call dr sorang mamat ni....


dia berkata " hye liz..waqt pe tu..i ade kat area puchong prima ni...so i nak jump u kejap je..nak tengok muka u"...motip nak tengok muka akak...lantas akak menjawab...

"malulah awak saya ni buruk...x mekap sekarang..termeninggal awak tengok saya kang..lagi pun saya nak kuar ni..lain kali ek..."

dia berkeras " boleh lah kejap je...i tengok muka u ..kalau ok i lepak ngan u..kalau x i blah lah.."..

hanjeng x statement dia...so computer depan mata akak trus search nama dia dalam inbox..khalif name dia..akak jumpe...



tu dia ko sebok nak tengok muka orang..atleast akak letak muka akak dalam tu..yang ko letak gambar anak kucing tu..konon2 ko tu cute macam kucing lah yer....

so dia call lagi memaksa suruh akak turun duk tepi jalan...so akak pun pakai bedak trus turun...x mekap pun..sudah tentulah bapok kalau x mekap uolss tau cam ne rupanya kan...so dengan confidentnya akak pose cari dia tepi jalan....

so akak pun jalan tepi kete dia....akak intai2 dr jauh...dia call lagi...n cakap...

"liz u yang pakai baju hitam tu yer...i nampak cam lelaki je..baik x yah jadi pondan..lepas ni u botak je lah jadi cam mawi"...

sentap x...lalu akak menjawab..." atleast saya tunjuk gambar saya dalam tagged tu. ...tu mase saya mekap..awak ingat saya ni nak mekap 24 ke...u ingat ini telenovella spanyol ke...habis tu awak pandai cakap je..yang awak letak gambar kucing dalam tagged awak tu nape..bajet cute ke..i tengok u ni gemok je..penuh satu seat kete..pastu muka u macam bola api tu sape lak nak jawab?"...

di ingatkan yer uolllll muka dia pun buruk gak macam bola api...so xyah lah cakap orang lain buruk kan...cermin dulu kay....


ku sangkakan ko seperti model seluar dalam ..rupanya ko model tong gas.....

ape lagi uolss x cakap banyak akak trus lari...then dia ade call2 akak..mintak maaf katanya..akak hanya mampu kata pada dia.."sorry u not good enough for me"....wah kekwat ni....


korang bayangkan lah muka akak cam kat atas ni kan..lepas cabut susuk..pantis kening...sental sana sental sini...tambah mekap 10 inci....pastu photoshope sikit ...maka....


hasilnya mirip halle berry...so salah akak ke .... dah nak termirip nak wat cam ner kan...ko rase nak kawan...ko leh kawan..kalau x nak ade aku kesah....aku leh kawan ngan oarang lain OK!


28 comments:

JiEjAh_DeEn said...

hahahahaha heheheheheh huhuhuhu
patut gi jek kat mamat tu pastu sedekah 2-3 das pelempang !!!

b-boy said...

hahahaha..kakSENDUK ni..bulan pose ni banyak betul citer gini..hek3

Maya Qistina said...

GITTEW...GIGIH NIE CUR DI BULAN PUASE....HEHEHE
TP KAN KAK SENDUK,SI KHALIF A TUE MCM PNAH TGK LER NICKNAME TUE KT MYSPACE...BADAN GEMUK2 LEMBIK...TP MMG KAKI PONDAN...MAY BE ORG YG SAME KOTS...KLO X CAYE TRY SEACH NICKNAME DIE KT MYSPACE...

iwan @ reez @1 @ e1 said...

hahaha laen kali kak senduk bg penumbuk sulung jerr kat die. br die taw jaa mulut yang mcm haram tuu... ahahaaaaa

||| PöJìé PööH ||| said...

aiyoooo..
hanjeng sgt!
xpe kak ko kne pose kekwat jer pasnih!
si cantik cam Helle Berry nih dia nk kekwat kan!

Hezesuze said...

psstttt meh ler add ze plak kt tagged tu.....huhuhuhuu

AzLaNDofGoSSiP!Nk said...

wahaha... mcm siottt jer lelaki hanjjjj tuh!

razzi@ajeet said...

Pedulik la die kak senduk... suke suki die nak komplen muke orag.. diri sendiri tak sedar mcman.. agak2 rumah die tak de chermin nak bersuluh kot kak.. heheheh

Ros Merah said...

Yang Penting........

ekekekekeke

kak senduk.. sepatutnya akak ckp cam ni..

"wow..lawanye side mirror kete tu... sila la tgk."

QieFLy si Dolce said...

ala kakak dia tu feeling2 strt8 jer....mmg la muka hadoh ader hati nak tackle akak senduk yang cantik ni kannnnnnnnnnnnnn

Tengku Anggerik said...

tengku tk kesah kak senduk cmaner rupa pun ..tengku tk kira..tengku nk kawann jugak..tengku sayang kak sendukk..

Anonymous said...

kak senduk,mama dania ni....uoll pnye name kt tagged pe?blh aku search....aku pun der tagged gak

missalongwani said...

hmmm..mcm2 manusia ni kan kak..nak kawan pon memilih...tu la...kawan..kalu sng..ramai yg datang..tp kalu susah...masing2 ilang...dowang tu xreti ke maksud kawan tu aper ek..erk....huhuhuh..soe kak..teremosi plak kat cini....aper2 pon..blog akak harus ade awward nih..pasal blog akak ni mmg best...bkn best..tp terbest...*wink*

ucup_mad said...

go kakak..i support u....patut g je kat mamat x sedar diri 2 n lahar ida..baru padan dengan muka dia

datin seri syaripah noli said...

nokksss.pls letak number jantan hazab tuh kat blog niee..mak nk pakat ramai ramai panggil abg asks pukul diaaa!!

Eri-chan said...

kenapa kdg2 org tak hensem nak org cun, bila org tak cun nak dia, dia kata dia hensem tak layak dgn org tak cun..cermin rumah dia pecah ker???

AzAz said...

ha ha ha bru padan muka dia, toksah layan org mcm g2... ngata dulang paku serepih...

nafham said...

lahar sgt kan org mcm tu!!!

italembut said...

sabar ye Jameela D..ops...silap...kak senduk..biasa la jan buruk ni nk yg cantek2 je pd hal x sdar diri tu lg buruk..kalau ko x drag pn nok mak rase ko lebih hnsem dari dia...

Anonymous said...

ala nok,jantan tu sah2 muka longkang...
dah x ensem ,gemuk bagai lagi kan...

farish sinclair said...

hahaa sengal gle jntan tu wakkakakka

QieFLy si Dolce said...

hahhaha tu la akak dia ingt kak senduk 24jam make up ala telenovela gitew kan....lepas tu klu dorang tu muka elok takpe gak ini tak dinch....

faizul said...

kah kah kah, sentiasa lawak!!!

imahTHESTAR said...

hahaa. kelas ko senduk!TETAP halle berry!

jumiejumie said...

nasib baik si kucing gemok gatai ni yang datang...kalau pengganas? ish...kak senduk...jangan la p tunggu tepi jalan macam ni dah..bahaya...nanti kena colik

Anonymous said...

kak senduk..nme i nana...kt tagged kak senduk letak nme pew??nk add jgk..i pon dew tagged...nice 2 meet u...

-AniSzaM- said...

hahha..tetap klaka la akak nie!!!
buh je penampar kat mmt tue..xleh blah....bajet encem sgt ah nak mkwe lawa2...

Primadona69 said...

mmg sial jantan tu...
tp mmg betol ar..
bkn kak senduk jek..
yg alami pengalaman cmtu...
sy pun penah tau...
dia ckp...
sy xde tetek..
dia tak nak...
masalahnye..
dia tak tanye sy plak...
samada sy nak ker kat dia tu..
yg gemok dan selekeh!!!
huhuhuhu

Let's SHOPPING Uollss!