ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 18 September 2009

salam aidilfitri buat semua!



salam lebaran uollss akak dan suami (John Terry) sekarang dalam flight ni nak balik kg kami di chelsea..abang terry kim salam sangat ngan uolsss...almaklum lah akak sebagai stewardess terpakse bertugas di saat2 akhir nak raya ni..walau bagai mane pun akak tetap pose dengan kebaya akak kan..almaklum lah stewardess katanya....

di sini akak dan suami ingin menyusun seribu jari jikalau :

Terhanjeng kata
Terkasar bahasa
Ter goda laki korang
Ter cakap muka korang buruk
Sengaja cerca korang hanjeng
Tak layan korang
Tak pi Blog korang
Ter main ngan laki, anak, pakwe, or anak ikan korang (mati lah kalau dia tau! opss)
Ter cerca keluarga korang
TERkasar bahas,
TERsilap bicara,

TERmarah yang tak kena,
TERtanya tak tentu hala,
TERsasul yang tak sengaja,
TERpukul kat mana-mana,
TERpekik di telinga,
TERhantuk di kepala,
TERpinjam harta benda,
TERmoody tak semena-semena,
TERumpat bila-bila,
TERusik yg sengaja,


dan semua yang terhanjeng2 semua lah...

to hotmama, kak cam, kak ita, kak nita, kak bed, tona, mak ayam elis, baby bee, amor dan semua kawan blogger akak yang akak sayangi...

ampun maaf akak pinta..0-0 yer uolsss...slah silap akak yang di sengajakan dan tak di sengajakan ...semoga di hari raya ini uolss lebih gembira dari biase...semoga lebaran ini memberi erti buat korang semua...

raya jemput lah datang umah..kat puchong uolsss...

salam aidilfitri dr
Siti Senduliza & Farish John Al-islam




28 comments:

Anonymous said...

selamat akak!

aSh aBd Rahman said...

selamat hari raya juge.. moga ceria di hari lebaran... :)

arep said...

tunggu kemunchulan mark di Puchong

pearl'E.J said...

selamat hari raya aidilfitri akak senduk sekeluarga.. maaf zahir batin.

razzi@ajeet said...

Salam Lebaran Buat KAK SENDUK & SUAMI.. Sekembalinya dari kampung nanti jgn lupe membawa buah tangan utk peminat2 kak senduk.. yang patinya ramai yang menantikan buah buahan tangan itewwww

Lazyf... said...

Kak, slmt hari rayer... ;-)

fifie said...

tibakan kemunculan fifie,huB dan anak kerumah akak nnt...
insyaAllah......
hurm akak msk sesedap k????

Miss Moon said...

slamat ari raya kak sendukssssssssss wah tetiba laki nko mat salleh ...auwwwwwwwwww kelas . cun lagi berkebaya ....

nanti wat entry baju raya kay kak sendukssssssssssssss

QieFLy si Dolce said...

ayoooo....makan ati tngok kak senduk....kim salam kat laki kak erk....matilahh

Disini Qief nak ambil kesempatan nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri....

dada....nk balik kg da nie....

nizz said...

hai akak
lawak la kakak nie,kg halaman kat celsea kaedahnya,john terry bagai...per pun you look cute..salam syawal utk akak

Anonymous said...

Selamat Hari Raya Kak Senduk.. raya raya jugak.. tapi blog mesti 'hupdet' tau kalo tak meroyan kami raya ni. Amboi ensemnya laki Kak Sendu.. tegang DD dibuatnya.. apapun salam lebaran buat semua..

La Diva said...

pitam kejap!!!

hahha. selamat hari raya girl!

||| PöJìé PööH ||| said...

Clust banner n kad raya ko kak oi!!
Aku sujuddd!!
Hahaha..
Per2 pun sy nk mintak ampun maaf andai ada silap tkasar bahasa..
Hope Kak Senduk bahagia di hari raya yer..
Selamat Hari Raya~~!

Tijah said...

salam aidilfitri
maaf zahir & batin

dgn ingatan tulus ikhlas
tijah, carlos & cem

Ahmad Firdaus Haikal Arham said...

selamat hari raya kat senduk...

IMCurtain said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Selamat Bercuti dari IMCurtain.

p/s: We would like to invite all bloggers to join our blogging community which can helps you getting more visitors to your blogs. It's totally free! Social Blogger Community

RoseMatilda said...

Nama i tak tersenarai pun...sentap

Hezesuze said...

aiyooo sejak bila ko jdi stewedess ni nok?? ekeke

slmt ari raya jugak....:D

Eri-chan said...

hebat la gambar terbaru...wah....posing DATUK gitew...

Aziesham74 said...

Selamat hari raya cik siti sendukliza...emmm sedap nama tu.,..
ni mek nak tanya nii
uolz ni memang keja pramugari kew..khelest nyehhhh..
mesti merantau jauh2 kan...
emmm
suami u nampak kacak dan segak..teruja mek.....kim salam dgn dia yewww..hehehe
ok..selamat hari raya..maaf zahir dan batin dari Mek Jijah sekeluarga utk uolz.....

Anonymous said...

bencilah kak senduk ni! dah tahu orang suka baca blog dia update la hari hari.....i setiap hari stang check tapi kecewa takde blog baru....


benci lah!

Aziesham74 said...

haipppp..jgn ler menciiii2222..x baik taw raya2 niiii....
senduk bz ler tuuu..al maklum ler raya ler uolzzz..x per jap lagi dia pasti akan updating lagi...
ok sendukkk..layan tetamu tu haaaaa.....ada yg minta duit raya lagi tu......

Anonymous said...

dulu kak senduk pernah berkata.. jika ada laptop.. setiap hari akan update blog.. la ni janji tinggal janji.. takkan masih cuti beraya lagi?

Aziesham74 said...

emmmm..x per lahhh mybe kak senduk x sihat kot..mana lah tahu demam raya.....
sendukkkk...kalau x sihat cepat2 mkn ubat yeww...uolz ni kan tetap ayu walau uolz ni x sihat...i likeeeee.....

farish H said...

meriah taw kak wakakakka!

nursarah87 said...

selamat hari raya...

i-SYA said...

kak senduk tgl ktpuchong mane?

sy tgl kt puchong utama. ^^

Anonymous said...

sengallll.....john terry tuu..
muah kak senduk...
dah lama tak masuk blog akak...arini wat lawatan resmi balik

Let's SHOPPING Uollss!