ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 14 October 2009

ko ingat ko chantek!

hye uolssss..ape kabar..sihat?..uolsss chantek ke tidak?....akak sakit tekak lagi lah uolsss

hari sabtu ari tu akak de buat overtime sampai petang sebab ade keje skit..so tengahari tu akak lapar akak pi lah mcdonals katanya..cadang nak pi drive-thru katanya...tp boothnya sedang di renovate lah pulak....so kenalah gak parking masuk dalam...

amboi punya lah ramai...macam ade pesta dalam mcD tu..akak pun heran kenape ramai sangat orang....so akak pun beratur lah..walaupun panjang barisannya ..akak tetap gigih sebab bos akak belanja...

kerana bos belanja akak gigihkan diri...

so akak beratus lah satu row ni...sebelah akak ade lagi satu barisan...then ade sorang pak arab ngan dua anak2 kecil dia ngah beratus...then line pak arab ni laju lak jalan dia...lepas pak arab ni order ..dia pun tunggu lah order dia...

kalau ko tau ade burger yang belum siap ko jagan lah tunggu kat tengah2 counter tu..ko dah blog jalan orang lain...

then akak cakap kat arab tu dengan suara akak yang serak2 basah sebab sakit tekak " excuse me sir..could u move a side abit...we have along queue over here "....then arab tu buat tak tau je...buat macam x dengar...then akak cakap lagi sambil cuit bahu dia " excuse me sir..could u move a side plz"...

then pak arab tu toleh belakang then cakap kat akak.. "plz shut up!".....

ko tak menyirap ke tiba2 dia maki ko depan orang2 ramai tu....

dengan pose anting2 goyang dan sepit rama-rama akak mencerca kembali arab td...

then ape lagi acara seri balas lah kan.... akak pandang dia lalu berkata " hey mother fucker...are u blind or just stupid...dont u see there have a long queue over here..could u move a side..."...
semua orang pandang akak then akak cakap kat orang2 ramai tu " i'm right or not?"...


then yang penting semua jawab " YESSSSS!"...

then arab tu cakap " aaaa...aaaaaa...(tergagap2)..^%^%*^%*^%*%*^%^& (cakap arab)"...
babi kan arab ni..then akak jerit kat dia " MOVE!"....then baru lah dia ketepi...

sampai kat counter plak budak McD tu terkebil2 plak tengok akak...sah sah nak kena jerit lagi kan..." ko terkebil2 kenape x reti2 nak amik order".....

sakit tul hati akak ari tu..dah lah sakit tekak..kena jerit lak ngan arab bodoh tu..mmg binatang tau...


46 comments:

Terry said...

we all chantique akak senduk. akak camner plak??

haha. ya allah.. panjang nyer akak kena beratur yerk?? haha. takper.. untuk mengisi perotz berbunyi lagu zapin tu, harus kan lah kan.. haha

yep. patot maki pon pak arab tu..
yang terry taw, arabs nie proud skit.. so diorang buat benda ikot sker hati diorang... huhu.

akak jaga la tekak tu k? :)
I doakan agar u cepat sembuh k?

peej said...

blog akak mmg best la..
mmg meriah uolls..
serious sentiasa menghiburkan..

alqatariah said...

hahahaha BAGUSSSSSSSSSS!!! kat negara diaorang ni lagi cam sial taw tak?? Letih kita beratur diaorang main potong je, apa lagi haruslah SOUNDS kan??**matilah kene pukul jap lagi**


or try this kak senduk, KHASAFTAK!!!!**matilah maki dlm arab

joegrimjow said...

gambar brazil tu mencacatkan otakku yg suci ini
lalala~

Anonymous said...

pak arab memang macam tu..diaorang cam stupid proud sikitt..peperpun mak tabik uolls...

HR Rahimey said...

nicely done! i would've done the same! hehehe... tu lah foreigners ni, tak reti nak belajar pepatah melayu, masuk kandang kambing mengembek, masuk kandang rimau mengaum, masuk kandang rama2 flutter your wings like a diva!

|| sTaRLoveR || said...

hehe.. sentiasa terhibur la dengan kak senduk nih.. uff... smoga cepat semboh tekak tuh...

Otak Delusi Pelita said...

kak senduk aku tabik sbb aku jenis slow a.k.a lembab bab nak balas balik.kadang2 tu aku kena maki pas balik umah baru aku rase nak maki balik.sengal kan.sila beri tunjuk ajarrrrrr

JUNE said...

WHAAAAAAAAAAAH AKAK MMG THE BEST LA...HIDUP AKAK SENDUK!!!!!!!!KLU SYA PUN CONFIRM DIA KENA MAKI HA HA HA

Anonymous said...

kak senduk....noq tau tak mane ak esah yg blh esah kan laki mak ni...mak ponen jgk cam u olls...mak ade dgr ade kt bangsar tp xtau ktne... u olls tau x....tlg ye kak senduk...kalo tau share2la...

fifie said...

akak mmg power puff girl lah.....
penyelamat bumi...huhuhuuh
padan ngan muka pak arab tu...
nasib ffi xde sekali..
klu x,,,,dh tentu pak arab tu fifie tonjol kepala dia....

hotcocoa said...

akakkkk...kite pun penah kene mcm ni kt mcd jugak dgn arab puaka jugak okeh.
vavi sgt tau potong line kekdahnya. kite pun sound lah kan, ape kau igt kalau bontot ko lagi besar dr mangkuk tandas aku takut??? fine la dia beratur, alih2 bila smpi turn kite bole dia trus kedepan. mmg komfem la the great great grandmother fucker kan??
yg lagi bangsat si budak mcd tu bole amik order dia pdhal kite dh tcongok kt situ. aaaaaaaaaaaa najis gila la perangai. dh la bulan puasa. siyal sgt arab tu. aku doakan dia mati eksiden je

eh feeling2 buat entry lak kt sini. sori kakkkk

Hezesuze said...

tu mesti pak arab xencem tu...kalo encem dah tentu ko jerit pelahan je kan nok....wakakakaka

Anonymous said...

go uols

farish H said...

hahah cayalah kak senduk!!!!

Anonymous said...

admire tol ngn akak!

Anonymous said...

best la kak senduk balas balik babi arab tu ... bangga kita membaca dari jepun ni ... syabas kak senduk... cayam ka ksenduk... :*

Tengku Anggerik.
Japan.

konar said...

kak senduk,,,
tahniah diucapkan...hahaha

nasib baek pak arab tuh xsound kak senduk balik...dengan perkataan nih...

"AL KHUNSA!!!!"

~~LARIKSSSssss

Aziesham74 said...

apa2 pun kak senduk tetap meletopsss gitewwww....

Maya Qistina said...

syabas u ols...syabas...let's join debat bahasa arab u ols...nnt bleh u ols sang2 dlm bahasa arab plak...gittew!!!

Anonymous said...

akak senduk best gilakkkkk!!!!!!!!!!!!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

Kak SendukK!!!
U raaawkkkk!!!!!
I love you!!!

razzi@ajeet said...

wahahahah.. kan senduk ni mmg berani la.. salutttttttttt

kelaka la akak ni.. tak kering gusi dengar cite akak

kalu dalam blog da mcm ni kat luar apatah lagik kan..

suke akak.........

Jumie Samsudin said...

Kelas Kak MARIAAA!!! I ols sukaaa u hanjeng si arab tu. Sebab tulah NABI NABI turun kat Bangsa Dorang. Sebab dorang memang bangmangsatmat!!

Muah....Kak Senduk Jom Kapel dengan i!!

Signorina Syima said...

hahahah hebat... hebat...!

Kheiril said...

hebat kak senduk! tahniah! confident!

anis said...

ahhaha...xleh blah..berani giler akak!!!nasib xkena sedaasss dgn die..msti akak blas berdasss2...hahhah

Anonymous said...

hahaha...mek suker.....mek pun penah wat dajal kat pak arab umah mek ni....gate lobby umah mek kena pakai card access utk enter....then mek pun mcm biasa enter pakai access card mek...suddenlly ader sorang arab ni panggil mek untuk bukakkan pintu tu sbb dia tak der card katanya...so mek pun gelengkan kepala mek...tak mahu bukak katanya...then mek berkata ...ko sapa? aku tak kenal kau...mana lah tahu kalau di nak bunuh mek ker....ha...mgkin kalu senonoh sket muka dia, mek leh consider ler...kan!!!!

Aziesham74 said...

perhhhh ramai plak yg guna nama mek kat sini yewww wahai kak sendukkkk..hahahaahah..

TinTaDariHaTi said...

Pak arab nie mmg kurag ajaq skit. Diorg ingt dier tourist kat sini, kite akan respect kat diorg??

Tolong la... Plzz....

Bagus kak senduk sound dier mcm tu. Iolss setuju nyah..

Hidup senduk...ehh.. hidup kak senduk..

faizul darius said...

Suka dengan keberanian kak senduk.

mama dania said...

wahhh....hebat ko kak senduk....aku leh bayang kan semua terpana melihat ko menjerit,....smpai casher tu pun sbnrnye takut kt ko...wakakakkaka....kak,plez link aku.....tngin sgt nk jdi kwan blog ko

Lazyf... said...

Cayalah kak...tamsap2!!!
Padan muka Pak Arab tuh...bajet bagus sgt!!!

Anonymous said...

kak, batal pose aku kak, tengok gambar bawah skalik tuh!, siap besarkan inej lagi. . . hahahaha....larikkkk.....

Primadona69 said...

curlast kak senduk!!!
u go girl....!!
wish can be brave like u...

Mrs. Amie said...

bagus kak senduk.. puas hati!

Anonymous said...

waahh....tu dia kak senduk berani mati lahar arab kurang hajaq tuh....i really salute u,dear...

bUdAk-bUdAk said...

sabo kak sabo..
huhu..
eh lupe..
assalamualaikum

iall said...

kak senduk,
iall tabik sambil meniarap menandakan kehebatan uall nox.
sentapkan.
iall tabik padang pasir sahara yaakob kat uall.tetap the aserehe!

italembut said...

nyah..update lg plz..x sbr ni..

NenekPenne said...

memang patut kena ajar pun..
kadang2 depa ni kan tak ada common sense...boddoh sangap....

pengalaman ai plak...bila dah bayar kat counter, amik barang then duit balance tu time nak masukkan dalam dompet, pilah tempat lain..ni tak, dok jugak kat kounter ... orang dah lah ramai dok que...bodoh betul ahsoo tu...

QieFLy si Dolce said...

yes pak arab datang sini budget dorang tu setakat nak tabur duit orang akan tunduk wakakakak.....

no no no i salute kak senduk....yes u r famous....

naya said...

aku suka kau kak!

aku zue said...

mcm tulah cara nk ajar org yg x reti bahasa..bgus!

Anonymous said...

dah nama arab,mmg bengong..datang tempat org tak sedar diri pulak..

patut sula je..tapi mesti tak hensem kan?haahhaa

Jose Ortega said...

hehe.. sentiasa terhibur la dengan kak senduk nih.. uff... smoga cepat semboh tekak tuh...

Let's SHOPPING Uollss!