ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 19 October 2009

akak di front page

hye uolsss..ape kabar?..chantek ke tidak?...


tadi kawan akak call akak, dia kata akak menjadi model front page satu website yang digemari oleh abang2 , adik2, akak2 dan sewaktu dengannya...


sejak kecil akak sering menggambarkan akak menjadi model yang menghiasi majalah vogue, 17 megazine, bazaar..tp apa yang akak dapat hanya di laman web adik2...


ok lah tu..tp seram gak...dah lah akak kat muka depan..akak mmg lah ade subscribe web tu..tp sekali2 sekala je akak masuk.... ade lah gambar2 akak dalam tu pose2 model..tetiba web hos letak gambar akak kat muka depan..kena mintak royalty ni kan...ape pendapat korang...





akak menggambarkan diri akak di muka depan majalah vogue.....




ujung2...tu dia..kau tak menangis tengok muka ko kat front page tempat nak log-in...hey jangan gila2 tau...




takut pun ade..maklum lah kalau orang nak sabotaj ni macam2 kan....so maknenya muka akak ni kormesial lah kan...
xpe lah akak sabar je..mane lah tau lepas ni elite agency amik akak jadi model mereka...ha..korang bila lagi?

16 comments:

ciwa said...

haha
tabik same kak senduk
killer dasyat la ;DD

QieFLy si Dolce said...

mak oiiii....meremang bulu roma buat sketika....kerana kehebatan kak senduk...

hurmmm baru je tinggal kan blog kak senduk buat seketika terus muka kak senduk terpampang kat arjuna network tue...

yang penting erk kat "arjuna network ocayyyy"

salute!!!! r kat kak sendukkkk

italembut said...

tahniah nok jd covergirl arjuna network...heheheh...

Eri-chan said...

wah..wah dah jadi model..eh kena mintak royalti la..ingat senang2 muka cantik masuk website free??

joegrimjow said...

da jadi glamer da

farahvouge said...

siap dengan lagu tu uolls
adakah itu suara kak senduk ku sayang
merdunya

||| PöJìé PööH ||| said...

clust!!!
meletop ko Kak Senduk!
walaupun wajah kau senduk, tp oleh sbb sgt exotic wajah itu, terus idangkat menjadi frontpage!

Aishah Fox said...

kak senduk, meriahss sgt kaedahnya!! kelas akak yer!!!

**trus pose Giselle Bundchen leyyy??

AzAz said...

tahniah...

FicQ said...

MELETHOPSSSS...

Hezesuze said...

aiyooo nok! cluts uols...bangga siut wajah kuar kt web site lagik...

ke muka akak tu ada pakai pemanis??? so pandang je muka akak tros dowang log in...ekekekeke

p/s muka kan anugerah tuhan...syukran

farish H said...

wahh cayalah kak! meletops sgt hahaahha

faizul darius said...

kak kena minta royalti tau. guna tanpa izin tu.

Jeffy said...

uolsss.! makan hati dik dik non semua.. hehehe

iall sentap said...

akak senduk,aper nama website tue?nak tgk.

Allen said...

wah..wah dah jadi model..eh kena mintak royalti la..ingat senang2 muka cantik masuk website free??

Let's SHOPPING Uollss!