ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 3 November 2009

HITAM

td akak pegi bayar bill company... mmg azab nak cari parking time2 lunch hour ni...rase macam nak menjerit je...

nasib baik ade anak ikan comel kat telekom td..dapat gak melega kan hati akak yang panas ni...

tengok duk tunggu giliran..ade orang tegur akak..."reez....buat ape kat sini..lama x jumpe ko"...malas nak jawab buat ape kat telekom..x kan nak jawab " hye..ngah menyangkul ni..nak menyangkul kat luar panas..tu menyangkul dalam aircon ni"...ape lagi bayar bill lah cik kak oi....

then dia cakap kat akak...." hey gemok ko sekarang ek...ade orang bela ek"...soalan membunuk ni...ape lagi akak pun jawab..." aha..ade orang bela..mak n bapak aku bela ..bagi makan babi sekor sehari..tu gemok tu"....

tu xpe lagi then di tanya soalan yang paling membunuh jiwa dan raga akak " kenape aku tengok ko ni makin gelap..ko ni keje tar jalan ke...gelap betul..."....
x ke menggigil soalan tu kena tuju kat ko...ko x tau ke aku ni hari2 duk tepek ubat pemutih kulit!...

trus akak termenung seketika..pernah ke aku ni putih....???...akak ni mmg di lahirkan je trus hitam cam kuali..bila lak aku ni terputih plak...

xpe lah hitam pun hitam lah....cantek ape?

berlian ape paling mahal di dunia?....belian HITAM

sape betina paling kaya ?..oprah winfrey kulit HITAM

sape model hebat cipta american next top model?...tyra banks model HITAM

ape sebab betina2 omputih buat baring kat tepi laut macam ikan sepat masin? sebab nak HITAMkan kulit supaya bila kulit hitam susah nak dapat cancer kulit

dey apa pasal u tara cakap u mau hitam macam aci punya kulit?..kinapa tara sibut mau jadi macam aci...


ops bila teringat ape aci tu cakap trus PITAM <----- buang P...ITAM....ayo yo aci kita sama lah!

28 comments:

faizul darius said...

hitam itukan menawan,

Terry said...

Hitam manis oh hitam manis~ huhu

ala..hitam la gorges..tak gitu?
ngee~kalau putih kulit, bersilau jer nanti...e

Tijah said...

nasib baik mak tanned...

joegrimjow said...

racist ni

QieFLy si Dolce said...

hahahha....hurm maksudneyer dulu akak penah putih dari dia kot...that's y dia prasaan hitam manis aka tuw.... ahakssss

Anonymous said...

badan abang putih tapi anu abg hitam...huhu

~ezam~

Lazyf... said...

hahahaha...
kak senduk mmg vass....
i laikkkkkkeee...

Roofie Best!! said...

hahahha..kelakar la akak..saye dah jd org giler hah dlm bilik dok gelak citer akak..smpai dak dlm bilik saye tenung mcm nk mkn hah..akak..truskn kelako akak tuh yee..x sbr next entry lg..heheh..akak cantik laa..nseb akak laki..kalo x dah saye ngorat..huhuh

marcos said...

tang mengcangkul dalam eacon tak tahan tuh.. kak ko memang banyak idea-idea merepek nak dijadikan bahan gelak.. hahahahaha..

shandye. said...

kekdahnye... stuju dgn jojoe kat atas tu.... racist sangat statement dye...

ape ingat kulit dia flawless mcm telur separuh masak kena kupas ke?

cit pooodah!

Gelas Biru Muda said...

x kira la... kita org putih ke org hitam ke org biru ke, kita org malaysia... x g2?

Anonymous said...

Kak Send..

Kalau nak putih mcm mane khir toyo sekarang nih...

Emel kt saya di shaq_82@yahoo.com

farish H said...

kak senduk cntek!;)

Qumairah said...

selalunyee orang yang bertanya soklan2 yg murah cengitu saje jek nak beborak dengan kita tapi takde modal..mcm small talk omputeh kater..tu yg merapu meraban tu..menci btul..kalau saya..saya abaikan jek..heheheh tapi setuju sangat..jawapan mencangkul tu best giler...heheheh nak curik idea kak senduk lenkali..

razzi@ajeet said...

Si hitam manggis..
walopun hitam dipandang manis...

despise pondan said...

http://bapak-gulagula.blogspot.com/2009/04/they-like-abang-askar-they-like-kote.html

tolong la sedar diri weh! tp aku tau ko misti cakap yang ko bukan kacau idup aku.

tp sebab kaum mcm ko lah ada penyumbang masalah moral kt dunia ni

Primadona69 said...

kuda hitam...
aduh..
kuda hitam..
hah...
hitam2 pun..
siap ada lagu tema lg u ols..
dia ado?
non ado kan?
hahahahha

FicQ said...

ayooo...pitams bc blog sial tuhh....

Jejaka Dari Oasis said...

wahh kepada "despise pondan" kenapalah ko nak menyalak kat sini? kenapa ko no sengal sangat?

Aku seorang jantan yang str8 serta berkahwin dan mempunyai 2 org anak.

Aku rasa ko ada mental disorder. Aku rasa ko pernah kena reject dengan pondan2 kot? sebab tu ko menggelabah babi meroyan mcm anjing dalam pantang.

Sebagai makhluk yang diciptakan sempurna oleh Allah...aku juga sendiri ada perasaan sukakan lelaki...dah lunmrah dunia..kita dibesarkan oleh ibu bapa kita...takkan aku nak benci lelaki? aku tak suka lelaki? natijahnya lelaki walaupun sekeras mana pun tetap mempunyai naluri minat terhadap lelaki sekurangnya 10%.

Cuma pucuk pangkal diri kita sendiri..kita tak leh salahkan sapa2 dalam hal ini.

Terus terang aku cakapkan...ramai yang maknyah minat kat aku..tapi sebab aku tak layan..depa pun tak layan...tapi tak perlulah nak memaki hamun mereka..mereka tetap insan dan makhluk ciptaan Allah.

Cuba bayangkan satu hari nanti anak cucu kita berheritage seperti maknyah? di mana silapnya? semua tu tak ada silap mana pun...semua atas takdir dan kehendak Allah S.W.T.

Kita sebagai manusia sentiasa beringat dan bukan untuk menjatuhkan golongan2 maknyah dan pondan. Hati mereka tak ada siapa yang tahu.

Anonymous said...

Despise pondan ;

hey awak, awak yng str8 tu, tak menyumbang masalah kat masyarakat?
tolong la , jangan la hipokrit sangat.. entah2, tiap2 hari layan video lucah, and tiap2 hari mengatal ngan betina, mana nak taw boleh bergomol ngan diorang. tak gitu?
macam la aku tak kenal korang 'lelaki sejati' tu...
lelaki dayus lebih sesuai dng ko kot.

ko tu tuhan ker nak hina2 ciptaan tuhan? plz la jangan bongkak sangat. Tak kan ler semua nak perfect kot? kalau dunia nie perfect sangat, OKU takkan wujud, perang takkan berlaku, semua love and live happily jer. tak gitu?

"Judge not lest ye be judged"

apik said...

"terpopularkan" kak senduk..

despise pondan said...

Jejaka Dari Oasis said that:
"semua atas takdir dan kehendak Allah S.W.T."

couldn't agree more =)

http://keretamayat.blogspot.com/2006/08/apa-itu-takdir.html

read that up, k?

PS: i'm a girl btw =)

Edan Kesmaran said...

kak senduk the best...
if cantek n puteh pn hati busuk mcm bangkai wat p! xguna org xsuke Allah lg la..
biar buruk dimata baik dihati....

Cik_daya said...

hitam itu menawan ape..

Jejaka Dari Oasis said...

Tribute to: Despise Pondan

Assalamualaikum w.b.t.

ANDA JANGANLAH NAK MELAWAN TAKDIR ALLAH.

Jangan membawa ajaran Islam Sesat kepada umat islam.

Jangan berlagak halimah jika anda sendiri bersikap binatang.

Jangan memberi ceramah agama jika anda sendiri tidak beertauliah.

Oleh itu..Cerminkan lah diri sendiri agar anda boleh menjadi manusia yang berguna dan bercakap menggunakan akal dan fikiran..dan bukan bercakap menggunakan hati dan perasaan.

Janganlah mengikutkan hati yang amarah itu.

Jika anda sendiri anti dengan pondan..cuba bayangkan..mcm mana anak saudari akan menjadi pondan tegar pada satu hari nanti.

Sesungguhnya balasan tuhan tidak perlu ditunggu hingga hari kiamat...Allah boleh bagi cash je.

Untuk Despise Pondan, Jagalah personaliti dan tingkahlaku, jaga adab dan hormati suami anda (Jika anda berkahwin).

Sesungguhnya, jikalau anda pandai menjaga diri dan puki agar sentiasa kemas dan wangi..nescahaya suami anda (Jika anda berkahwin) pasti tidak akan mencari pondan.

I sendiri pun suka pondan..sebab cara dia melayan lebih baik dari kaum hawa yang melayan.

Sungguh manja, genuine, matang dan bersahaja walaupun ada ciri2 gedik yang mengiurkan.

Jejaka Dari Oasis

Jejaka Dari Oasis said...

Tribute to : Despise Pondan

Soalan "Despise Pondan" kepada "Jejaka Dari Oasis" ;

kalau dunia nie perfect sangat, OKU takkan wujud, perang takkan berlaku, semua love and live happily jer. tak gitu?

Jawapan dari :Jejaka dari Oasis"

Sebagai makhluk yang diciptakan sempurna oleh Allah..ko kena faham apa maksud itu!..Janganlah menjadi manusia yang buta berpaksikan Tuli.

Beri Salam sebelum Meroyan..Manusia sempurna adalah manusia yang tiada cacat dan cela.

Dalam konteks ini..Anda, Despise Pondan telah menyalah tafsirkan maksud dan makna di atas.

Janganlah saudari membonceng ajaran sesat yang boleh menjerumus kepada perpecahan Ummah.

Pintu taubat sentiasa terbuka untuk saudari memohon maaf dan bertaubat nasuhah di atas kelakuan enteng yang begitu merapuhkan.

Semoga Allah bersama saudari kembali ke jalan yang benar.

Pesanan Ikhlas dari hamba Allah yang amat menyayangi setiap insan dan umat di dunia agar tidak menyakiti hati dan perasaan makhluk Allah di Bumi..yakni..

Jejaka Dari Oasis.

Lee Novotny said...

Hikhikhik..kelakar :) Alaaa siapalah bangang tu..apa salahnya tak slim dan tak putih melepak..what are these two got to do with our personality??? Uols lupa nak cakap kot Bilal bin Rabah sahabat Nabi SAW pon itam legam tu hah!! **petirrr!!!!

Momomalaya said...

haha
apa lagi, nak mencerca juga ni...kui3...
klaka baca perdebatan kat atas ni

Let's SHOPPING Uollss!