ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 21 November 2009

akak dan perubahan

kadang tu kita selalu tercari2 bentuk badan yang sesuai...akak selalu membayangkan akak ni body macam super model bagai...kadang- kadang pening memikirkan cam ne nak kurus dan shape badan akak ni supaya nampak menarik...tapi xde gak orang nak minat kat kita..kena diet lah..tahan supaya x mencekik banyak2 lah...


instead akak ni feeling2 woman ..kadang akak membayangkan kalau lah akak nak berubah akak teringin nak body cam ni..boleh x agaknya...kalau akak nak berubah akak akan pastikan akak akan kelihatan macam ni...supaya akak nampak menarik...

amacam kalau badan akak macam ni bila akak berubah jadi abang nanti..agak2 uolss terpikat x? so dr detik itew kak senduk x wujud lagi lah..tp munculnya abang senduk lak yer...
tunggu je lah...insyaallah

28 comments:

cik syazni said...

hensem u!

i-SYA said...

akak kalau jd laki, kawen ngn sy jela. haha

hot 2. kalau bdn xhot pun, mkwe still.

p/s:jgn igt sy miang lak, sj gurau kt blog akak. XD

i-SYA said...

*muke still

Anonymous said...

Kelas Badan Akak kalu jantan Bak kata Mak2 hayam.. Jantan perkasa. Tapi akak lagi cantik jadi kak senduk. Cantik sangat. nak jadi mcm akak jgak.

Adam said...

kak senduk versi abang2...kendu uolss... nti nak jadi abang2 gtau saye ea...saye bawak abang senduk g gym same2

Anonymous said...

IKLAN~

peminat kak senduk nantikan peubahan kak senduk menjadi abang senduk.hehe;)rancangan tangkap kak senduk setiap sabtu jam 2 pagi(tiada siaran ulangan) di
tv 9 dekat di dada!haha

;)

joegrimjow said...

berubah la sblom terlambat
idup kat sana lama compare ngn kat cni

Koyuki said...

hensem bang

ikhlas saya cakap gambar abang berotot kental lu lagi maut dr gambar feeling akak tu..

kalau da ada niat tu berubah la bang

insyaAllah tuhan perkenan niat suci tu

(da bahasakan abang terus...alalalala~)

kalau jadi abang..saya chop dulu

Anonymous said...

x keseh la nk jd kakak @ abg. janji meriah

tak sangka! said...

hensem rupenya akak au natural... bergetar jiwa

lekat lekit gurl said...

tak sabar menanti abg senduk... i org 1st minta sain nanti.

Terry said...

wow. abng senduk hawtz~!
mestil 100x ganda peminat dari akak senduk prr nanti.. huhu. :)

bagus la kalau ada niat nak berubah.
apa2 pilihan akak, weols sokong 120%.

Signorina Syima said...

biarlah perubahan itu ikhlas dan bukan dibuat2...

apa2 pun kak senduk memang kelasssss!

Hezesuze said...

perghhh....rambut kak sendul mengalahkan rambut beyonce tu...ahaks!

sukan said...

meletops!!!

Lazyf... said...

owh abg sendukkkk...
ehh silap owh akak senduk...
hehehehe...

Qumairah said...

wow six packs..syantek2...

mardotti zaaba said...

hi abg senduk! boleh berkenalan? hmm. xsedap la abg senduk. kena tukar nama la kak

Cik_daya said...

tertunggu2x abang senduk muncul

faizul darius said...

saya buat push up jerr

suezensuzanna said...

abg senduk....amin:)

mrS May said...

hensem plus hot gitu!!!!
aku org pertama isi form nk ajak berpoya2

QieFLy si Dolce said...

hhhahhaha tak sabar nak tunggu perubahan kakak itew....

btw header tu mmg gempak hahahahha

farish H said...

kelazz taste sgt hahaa

makcik rokiah said...

uit,
ai nampak yu kat RASA alamanda sabtu lepas..
gagah perkasa yu.. huhu~

little bell.. said...

kak senduk.. kalau kak sendung jadi abang senduk, patik akan jadi periuknya kakkkkk.. mauuahahaha.. kelezzzz lah kak senduk if jadi abang senduk. dedua pun tetap maintain vouge!!

Anonymous said...

Kalau kak senduk body mcm jantan tapi naluri masih GAY baik tak payah...baik berubah luar dan dalaman..

~zam~

RhyZe said...

Mudah-mudahan....

Tp kalau nak tau.. muka akak bla jantan mcm singer Hong Kong Eason Chan Yik-Shun..

Google laa dia tgk.. Good luck!

Let's SHOPPING Uollss!