ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 24 December 2009

ko jangan biadap yer anjeng!

korang naik hangen x bila korang tengok wayang..cerita seram plak tu..lepas tu plak ade 6 ekor anjeng menyalak2 sepanjang cerita tersebut di tayang kan....

cam tu lah semalam...

akak ngan kawan akak pi lah tengok cerita santau..orang kata best...saje je layan cerita melayu kan...


yang penting dr mula cerita tu start 6 betina belakang akak tu sibuk bercakap..kalau berbisik2 tu x lah jadi masalah kan..ni bercakap macam ko bukan dalam wayang...punya lah kuat...


takut lah...geli lah...itew lah ini lah..ade je komen dia setiap babak tu...

dari cerita seram jadi x seram sebab di komen semua babak dan bercakap kuat2...

hey betina ko ni datang dr gunung mane ni...x pernah tengok wayang ke..ke ini 1st time ko masuk wayang...

semua orang duk pandang2 mereka ..tp buat x tau je... then kawan akak bangun buat2 halang view diaorang....

nak je akak tikam 6 betina xde adab tu

then dia berbunyi " hey kepala tu tepi sikit..x nampak..tepi tepi..."...
then ape lagi kawan akak cakap " hey best betul cerita ni..sepanjang cerita ade orang duk bercerita"...dengan nada yang kuat...

lepas kena maki...trus senyap sampai cerita habis..nasib baik kawan akak yang sound mereka..kalau akak harus lah mendapat kata-kata seperti anjeng, binatang, cilaka semua....

lepas je cerita habis..kalang kabut mereka ber 6 berambus..takut kena maki lah tu...

ni kali ke tiga akak pi wayang ade orang lain yang sibuk bercerita....

ko jangan biadab yer anjeng

kalau ko nak bercerita sangat..ape kata ko diri kat depan skrin tu ko bercerita ala2 pertandingan bercerita ..x yah tengok wayang kat skrin tu...tengok ko cerita je sampai habis..

akak dah nekad dah lepas ni kalau akak pi tengok wayang ade lagi manusia yang x tau adab ni..
akak ludah muka dia....

19 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

Kannn!!
Ko jgn memain sama ini Kak Senduk..
Dia ada daulat, ludah dia bisa buat org buta..
Hehehe..
Len x Kak Senduk, ko pegi tgok kat Golden Class, sure xde lagi org² gunung masuk panggung ganggu konsentrasi kamu..
Hehehe..

MaszLaVista said...

ayo..takot mak..seb bek mak x pernah tgk wayang satu panggung dgn kak senduk sbb mak pon kalo gelak, mmg kuat noks..

afiq said...

aku kes lain skit lah.. kawan aku memekak.. nak jer aku takik mulut dier

Lady B said...

sound je orang dtg dr kampung camtu..

marinahunny said...

kalu org gtu rs nk bg penampar je kan..mcm dia sorang yg beli tiket..

hEarTLeSs said...

apsal ko xsimbah ngn air jek kak? haha kompem korg yg jadik wayang

~Eila @ Along~ said...

giler kepohla 6 org tu..kak, ko p la tgk gold class..mmg asyikkkkk!!! dahle kusi empuk, siap ade selimut bantal bagai..leh tdo..dan yg penting ade button leh tekan2 kalo nak order ape2..hehe..better p kalo wayang tu 2 jam lebih..br rase berbaloi byr mahal2 dok lama2 sikit..

shandye. said...

paling suke ble akak suggest suh dok depan stage tu buat ala2 pertandingan bercerita.

genius!

wakakakaka...

Adam said...

kenape kak senduk x marah diorg~~~ kalau adam ...bangun2 je pandang belakang. pastu wat muka cute~~~dengan bunyi... "shhhhhhh"

Anonymous said...

nok...kawan ko marah tu ....sebenarnye mbak..mbak yg buat bising..maafkan mbak nok..mbak tak sengaje...mbak pon ade gunung jugak nok...maaf kan mbak nok..

Pencinta Lelaki said...

PL penah juga kena kejadian yang sama...

yang cakap2 tu ada, tp kejap2 ja.

Yang sakit hati, ada pompuan ni, tiap kali ada adegan yang lucu @ geli @ apa2 je, dia akan gelak then tepuk tangan dia kuat-kuat.

Sakit hati tengok dia. Rasa macam nak halau je dia keluar. Dah la duduk sebelah PL. . . MENYAMPAH!!!!

Anonymous said...

senduk...senduk....

Cute Rambo said...

Kentut petai dalam panggung wayang ?



http://wajahbuku.blogspot.com

CarutPelbagaiKaedah said...

"makcik...i bayar tiket..u pn bayar tiket..tapi i keep my mouth shut..so should you"

i pernah ucap ni kat dua auntie ni..cerita sakan seperti ada pertandingan bercerita peringkat zon bangsat.bangsar gamaknya..

farish H said...

kan bengang klo tgok wyg ade situasi cmni ehheh

malin said...

geng2 betina klu tgok wayang mmg over kak senduk oi.. patutnya maki diorg lebih lagi. br sedar diri.

one said...

yes u ols, mak pun g tgk ari tu jumaat dua minggu lepas kot, ni set2 jantan berangan umur ujung 30-an cam sial, sebijik cam beruk! terhegeh2 nak ulas2 ingat kat ou kurangla spesies anjeng ni ada jugek ropanya!

Anonymous said...

pancut jer kat muka betina2 tu..
konfirm diam terus...
hahaha..

mummYaeesh said...

hahaha..mmg sengal itu 6 jahanam!spt kukenal siapa yg berdiri menghalang pemandangan gitew!uols, weols dgr citer live dr diorang sambil baca blog uols tempohari gitew!

Let's SHOPPING Uollss!