ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 4 February 2010

ha mak akak layan youtube!

akak balik2 je ke..trus balik umah..letih jugak..penat rasenya...
sampai umah je trus akak masuk...

makkkk aiiiii terperanjat akak..mak akak duk depan laptop....dengan anak buah akak...

" mak buat ape tu mak"....
" tengok youtube"...

ape mak?...

" ha mak tengok youtube...mak tengok ape"...

" ni ha adik suruh mak tengok penyanyi x senonoh ni...."


" lagu ape mak..."

"entah lagu ape thah x paham aku...rambutnya putih...lompat2 macam berok...ade ke menyanyi pakai sepender je..terkangkang2..lagu ni lah yang selalu bukak tu kan...patut lah rupa ko macam hantu ikut penyanyi rupanya...ape lah nak jadi agaknya"...

opssssss

" mane ade mak...ooo lady gaga tu mak"..

"ape lak name dia lady gaga?...xde name lain ke nak letak?"



" dah sini tukar lagu lain..x senonoh omputih ni..cuba bukak lain...aku nak tengok ramlah ram..."

pengsan ...........

eleh mak akak tu...motif kata lagu ladi gaga tu x senonoh..habis tu dia tengok video clip tu sambil goyang2 kepala ...feel lah tu...tp x mengaku...

habis lah mak akak dah pandai main internet...xde chance lah akak nak online lagi...pasni mesti mak akak pandai join facebook lak kan...habis lah akak....

12 comments:

Hezesuze said...

muhahahaha ala kira mak kak senduk tu bukanler buta IT kekdahnye...

psstt...kak senduk ada facebook ke?? add ler kita...haha

Terry said...

meletupnyer mak akak senduk niehhh..
suruh la buat vlog nanti ekk.. ngee~

||| PöJìé PööH ||| said...

meletop!!
pasni ko jgn tkejut kak, bukan FB jer dia ada, siap ada blog lagi pasni..
matilakao tershampak!
haaa!!!

-iZ- said...

akak! sajikan la mak akak ngan lagu2 vintage yg vogue.macam:

emilia contessa - mungkinkah
zaiton sameon - kabut serangkai mawar
zaiton sameon - berendam air mata
salamiah hassan - menghitung hari
salamiah hassan - gelombang

mmg merembes! hahaha

nama saya aslina said...

kak senduk!! nak add mak kak senduk kat fesbuk nanti...hahaha

Eri-chan said...

abesla kak senduk ada pesaing..kalau anak dia dah mcm nie..mak dia mesti lagi hebat...abesss..jom2 fesbuk..kikikiki

Syafiq a.k.a Baby Jane said...

patutlaaaaa tersedak2 aku...rupenyer mak akak senduk ni mengata2 dibelakang aku....tak sangka....hahaha...mak akak tengok lady gaga...mak aku sibuk2 nak tengok gossip akhil khai la, memey dengan norman la...bz bodisssss

Adam said...

hahahaha... orang tua celik it.. bagus tuuu

HafizChan said...

Boring2 lepas sidai baju pagi2 mak akak duk bercucuk tanam kat Farville...pergh

fyezura said...

haha..btl2.cucuk tanam kat farmville.haha
kelas gitu

Momomalaya said...

seronok kot Farmville

En. Romzi said...

kah..kah.kahh
kelakarlah..

http://manis18.blogspot.com/2010/02/awek-cantik-mulut-najis.html

Let's SHOPPING Uollss!