ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 10 February 2010

yenna yenni party!

जन्मदिन मुबारक हो, तुम्हें जन्मदिन मुबारक हो, खुश कविता को जन्मदिन, जन्मदिन मुबारक हो,

ade berani ?...start2 je dah lagu birthday tamil uollss....

ko x meninggal ke bila ko di jemput ke majlis hari jadi yenna yenni jiran ko siap ade tema disco party...x pegi kata x mesra ngan jiran2 lak...bila dah pegi menyesal lah plak....

bukan ape mak akak baik ngan jiran2 akak tu...so dia jemput lah birthday party anak dia yang ke 21 tahun katanya..birthday girl katanya..name birthday girl nya adalah kavitha...

so nak x nak akak pegi lah gak ngan mak akak..datang kejap pun jadi lah kan mak akak kata...

mak akak suruh akak beli hadiah...katanya mak kavitha ni selalu tolong kalau jiran2...

so akak belilah frame kat kedai 5 hengget...ok lah tu kan..dr xde..so malam tu akak pegi lah ngan mak akak....

pakai baju biase je uolsss perlu ke akak bersari lip lap lip lap bagai ikut tema kan..helloooooo....

akak ngan mak akak pegi kul 9 cam tu lah...mase tu majlis potong cake kul 9.30 katanya..so sampai trus duduk kat kerusi...

walaupun akak ni kategory wanita berkulit sawa2 kuali...tapi akak harus berbangga malam tu kerana akak lah yang paling putih sekali...so yang lain tu..paham2 je lah kulit yang lain kan...x yah mention...

ramai gak datang..jejaka2 yenna yenni bergaya maut....yang pompuannya ape thah lagi...ya tuhan....

ha tu dia semua pakai baju lip lap lip lap op...

semua pandang akak..sebab akak ngan mak akak je lah yang melayu lain semua yenna yenni... then tentulah akak di pandang bagai belian kan...maklum saje lah kan...

ok i see diamond over there...so beautiful...sambil goyang2 kepala

tp mereka sangat frendly sangat..siap amikkan air....air semua air tin n air kotak....makanan yang penting KFC ok...ko ado?...ko punya birthday pun kalah ok...ko kalau birthday masak bihun je kan ngan kacang cam tangan kan...paling2 pun tambahan buah tembikai kan....

so dia bagi akak sekotak...mak akak sekotak....

tepat kul 9.30 malam lampu di malapkan....siap ade dj ok...dj pun pasang lah lagu tamil ape thah..then akak perasan lagu tu adalah lagu happy bithday versi tamil...tanpa segan silu akak ketawa macam nak pengsan ok....1st time akak dengar....tp catchy gak...gitew kan....

tadaaaaaa...chantek tak

tetiba bukak je lampu...tu dia birthday girl dengan muka kelabu siap dress ropol2 warna biru tetiba muncul depan cake..x ke meninggal...magic sangat...kejutan lah konon tu... kira ok lah...dah macam grammy award gitew..then baru lah semua tetamu menyanyi lagu birthday omputeh...

then lepas potong2 kek baru lah leh bg hadiah....so masing2 kena bagi hadiah ikut giliran....

yang penting sapa yang bg hadiah kena menari sedas..meninggal ok....maka semua yang bawah hadiah lepas bg hadiah semua kena menari ikut lagu tamil perseorangan.....

ikut kan hati nak je menari macam ni...kang ade lak yang cakap akak overshadow lak kan!...

ayooooo..matilah akak..cam ne ni...so akak pelan2 bangun bg hadiah kat adik birthday girl trus cabut ngan mak akak....

ape lagi jalan laju2 lah takut kena menari lak nanti...pengsan ok...

ooooo selamat....so ngah akak lepak2 tengok tv...si birthday girl tu datang anta kek...katanya dia x sempat nak bg td..yang penting dia mention....

" ha... u x adil tau...td u ade bg hadiah kan...its tradition lah sapa bagi hadiah kena menari..mari2 party belum habis ...u kena menari jugak..."...

gila ko...perlu ke menari bagai lepas bg hadiah...maunya orang kampung nampak aku tengah menari kat party yenna yenni kang .... xke jadi buah mulut...tidak ok.....

lain kali je lah......anyway happy birthday kavitha.....

30 comments:

BULLET said...

hahahhha...giler la yenna yenni tu..ade ke nak kene menari..xdapat...rejek

ps : follower baru...wife yang soh bace sebab wife suke sangat bace blog u...

ramlah ram said...

hahaa.. lawak la. asal kak senduk x menari dangdut je

Lazyf... said...

siyes kelakar giler kak senduk!!!

hahahaha...

lyn_choong_jr. said...

akak ni mang sempoi la....len kali nari jek...alyn tawu akak ni mang gempak..hehehee

lyn_choong_jr. said...

akak ni mang sempoi la....len kali nari jek...alyn tawu akak ni mang gempak..hehehee

Y u Z z 9071 said...

kak sendukk..

baru nak belaja kak senduk menari camne tadi..

kalo style bangra ke....amacam

Ejamaria said...

blasah je la menari ala-ala buat aerobik pun ok gak... janji goyang... hehehe...

razzi@ajeet said...

wahahaha

comel la cite akak hari ni..

mekasih membawakan cerita2 indah akak... ceria hidup sy..

kuKu said...

hahaha..nari je kak senduk oiii..klass gitu..

HafizChan said...

ahahaha...
kecik ati kavitha

Hezesuze said...

alah ape salahnye ko menari ckit noks....mesti gempak giler kan..huhu

xpe yg penting ko da bgai adiah kt buffday girl tu...

DarcyDiaries said...

hallo..
saya memang tak miss baca ur blog nih..everyday memang boleh gelak barai. Thanks a lot..memang kelakar! :-)

||| PöJìé PööH ||| said...

Kak Senduk ko nih penyegan..
Klo dia xpenyegan, sure dia masuk Raja Lawak dah xde dah sampai Raja Lawak 4, sbb setiap musim dia sapu habis, kan kak!!!
Ko berentap sama Cik Sal..
Hahaha..

Alah, bila lagi ko nk tunjuk skil menari ko kak, hentam sajalah!!!
Hahah!

Anonymous said...

Kah...kah..kah..kak senduQ nya n3 mmg meletop. Tu lah lain kali pakai sari....jgn lupa pakai gelang kaki yg ada byk loceng tu..bagi meriahh..

Anonymous said...

hi kak senduk,

kalo kak senduk menari ala-ala kareena kapoor, menangis kavitha malam tu sambil sembah ratu kat kak senduk....

regards,
zk

nama saya aslina said...

indian memang camtu akak... lebih2 lagi kalo anak dorang punye besday ke-21... kira macam terus buat ala2 party konon2 mak ayah dah bebaskan dier laa...

lain gila la dari besday dorang time kanak2...ehehe...

hOtMaMa said...

kepada kak senduk my invite reader.. ayuh uols.. mak dh update yg terbaru lg sensasi.. lets cerca beramai2... yiiihaaaaaa!!

SePuLaH said...

Menari je lah...Tak sporting tul...hahaha

fieza2009 said...

hello,
tak tau ntah dari mana blog ni muncul. blog hop sana sini pehtu tetiba terklik, pehtu tetiba tersuka plak nak baca. saya link blog akak senduk ngan blog saya ye.. tq.

ezany said...

deyhhhhhhhhhh..thamby..ini kicikkkkkk punya hal laaa..jgn la takut adek manissssss...wahahahaha

illa said...

haha gelak besar baca post ni kak senduk..
tersembur buah limau abeh..

haha

Mahirah Kamaludin said...

hari ni akak buat kita gelak sorang-sorang dalam library nih. apa lagi kak...menari sedas lah!!!!

saya.suka.saiko.la said...

sangat lawakla kavita senduk.
:))

annakaigo said...

tabik spring kat kak senduk- 1 malaysian... gittew

MomTom said...

mcm mana nak link blog akak ngan blog saya ek? saya baru buat blog nih

Adam said...

muka kelabu!!!!!!!!!!!!! wakkaakakak

Amor Rizan said...

hahaha!! bongok taw! nk putus nafas aku gelak.. kalaulah kavitha baca blog ko, sentap bday girl tu.. haha!

Anonymous said...

shahz jaszly shirtless:
http://www.youtube.com/watch?v=PCEwm31jqSY

shahMikhael said...

klakar gile...

FiqaSaleh said...

lawak ar cite ni..hehehehe...ingat pulak beday girl tu yg akak tak menari.. hehehhe

Let's SHOPPING Uollss!