ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 8 March 2010

header aku suka ati aku lah sundel!

hey uollsss.... ape kabar uolsss...amacam chantek ke di bagi isnin ni...

atas pemintaan peminat....gitew..peminat katanya...akak nak post antara blog header yang pernah akak letak kat blog akak...

akak ni cepat boring ngan satu header je uollsss... bila lagi akak nak feeling ngan berangan uollss..ini lah masanya..inilah masanya akak edit gambar2 akak kan...supaya blog akak nampak ceria...katanya....

kalau ikutkan mau berpuluh lagi header akak dah buat..tp akak pun lupa mane akak save...

korang rase yang mane pilihan korang...dan korang rase antara yang mane korang rase akak feeling n berangan...


header 1 : promote opis katanya...royalty plz

header 2: hasil gabungan name akak katanya

header 3: feeling sexy walaupun sebenarnya badan ko berkerak kan

header 4 : feeling dato siti..tapi sebenarnya lebih mirip siti sifir

header 5 : feeling pose tepi tasik katanya...

Header 6: feeling berdiri tepi tasik..tp banyak orang x suka header ni

header 7: akak feeling model katanya...

header 8 : feeling tepi tasik pancing anak ikan katanya

header 9 : antara header yang akak paling suka

header 10 : feeling fazura ngan jantan meletop

header 11 : senpat promote blog kawan jual tudung katanya..tp ujung2 blog dia adooo

header 12 : akak berduet ngan beyonce..ade berani?

header 13 : feeling wanita muslimah..walhal ko sundel

header 14 ; paling kontrovesi..siap masuk satu blog ni dan akak di kecam hebat gara2 header ni..walaupun akak edit muka akak n badan mariah carey agak sedih...

header 15 : ni pun akak suka..simple but nice..waniat furdah katanya

header 16 : ni waktu raya cina ari tu....konsepnya opera cina..amacam cina x akak?...

so akak buat header ni pun suka2..akak mmg suka edit2 gambar ni....sape yang x suka tu ade aku kesahhhhh....


38 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

mariah karipap tu paling best akak. sbb tu jd kontroversi.. hot!!! Apapun, editing akak memang menjadi siot

Anonymous said...

suka header 9.. tak suka header 13 kerana mcm hantu je..

adiksudip said...

header 1 : akak senduk, lipas tak glamer lah!

header 2 : ni pon cm creative.

header 5 : vote!!! akak yg ni curlast ok!! cm feeling tepi pantai gitu, sexy n vogue da vasss.. glamer nok. mak suke!~~

Jiejah @ Iza said...

saya suka header 9 hehehehe
buh la balik senduk :D

makdara terdiva said...

vote headeer 9..

tp yg mariah kari tu pun best gak..

nama saya aslina said...

alaa...akak ni kreatif laa... best je tengok header2 akak...

suke header #14...

serious!!!

Hezesuze said...

suke header yg tangkap anak ikan tepi tasik tu....ahaks!

clever gak kak senduk nie yea...hehe

Miss Moon said...

yang pasti nya header nko meriah gitew semer lawa n yg fenting hasil tangan nko sendiri ....tabik spring kat kak senduk ..

semua ai suka

halimah said...

mata akak cantek..
ini seriuss!!

ed ezairy said...

header kak senduk mmg meletops...kena dengan segala jenis bentuk badan...huhuh..kalau akak bukak kelas photoshop ni..ramai adek2.. n akak2 nk join..suma nak jd shantek mcm kak senduk..yang penting meriah ke tidek??
p/s:peminat setia blog kak senduk..ari2 mesti bukak kt opis..mengubat dikala kebosanan.. go kak senduk go!!

illa said...

kak senduk semua klas ok...
setiap kali tgok header baru mesti tergelak... ha blom baca blog lagi..
:)

||| PöJìé PööH ||| said...

semua header meletop pada saya!!
sumer kreatif n sgt beridentiti kan Kak senduk!+
Header 15; simple n smart (4bintang)
Header 14; sexy menawan (5bintang)
Header 10; yummy! (3bintang)
Header 9; smart! (5bintang)

nabila said...

sume kreatif bangat!! debom2!!!!
pandai akak mengedit!!!
yg no 12 tu glamor sgt naik pentas ngn beyonce gituuu!!!

Tijah said...

mak sker yg furdah tu nok. cam suciiiii je nampaknyer

cikhajar said...

cop no 5...seksi dan menarik serta feminine...

cop no 16 gak.. eksotik gituuuu....

suke byk gak header yg kak send buat.. tp mcm spoil jek letak iklan anti lipas... mengganggu keseksian dan motif yg hendak disampaikan di header.. ceewahh.. apa2 pon i lap yu kak send

Anonymous said...

kreatif! keep it up, buleh buat cover magazine lepas nih.

Anonymous said...

i like the current one u pakai sekarang...sgt macam top models...i loikee...+)

Anonymous said...

header y maser rayer tu y best... pepasal x letak

Softtouch [Hanim] said...

SY SUKA SEMUA HEADER KAK SENDUK..KREATIF SESANGAT...LUV U LAH KAK SENDUK..KALU MASUK BLOG NI MESTI GELAK JER SY TAU...

Anonymous said...

wa...kreative la kak senduk....ada otak jugak kak senduk ni.....berguna juga otak tu kadang2....hahahaha...

Anonymous said...

ada request.....wat la gambar kak senduk versi jongang......

green apple said...

terernya ko kakk. tolonggg la buat aku nyer header kak. blog aku tunggang terbalik.

rawwwrrrr said...

kak senduk kretip...wlaupun kdg2 header xde motip i still ske sebab kak senduk sgt chantek sbnrnya...hahah...

Anonymous said...

selamat malam kak senduk,

cayalah kak senduk!!!!memang kreatif dan menarik..semua header saya suka lagi-lagi kak senduk feeling mariah carey tu..he..he.. dan header yang ade jantan merembes dengan kak senduk...

apapun kak senduk boleh gunakan kreativiti ini untuk buat bisnes kalo dah bosan makan gaji nanti..

dah lama takde posting yang mencuit hati...kenapa kak senduk????

regards,
zk

~Eila @ Along~ said...

kak senduk, sumer header ko cantikla..yg paling hot msriah carey tu...ehh apsal de org sentap ngan header tu? cun peee..hiskk jeles la tu..
neway mana kak cam? dah lama takde citer pasai die lam blog ni..dah kawen ke? hehe

.ieLah. said...

sume lertops oke kak senduk!(oke, kecuali feeling tepi tasik ala2 syahdu gitew..huhu)
i like!! best ah kak senduk! hii

cikgadis said...

ee...pandai oh edit gmbr!
so very jeles skrg ni!
huhuhu

tujuhhariseminggu said...

i vote utk header yg latest nih... nanges... :p

sWeEtDaRLinG said...

dulu btl2 terpedaya ingat kak senduk seksi nak mamposs gitewwww, masa 1st i masuk, kak senduk pakai header 5 pose tepi tasik...
lama2 masuk, baru aku tau kak senduk ni banyak propah.. hahahahaha
anyway, mmg tabik arr kak senduk mmg pandai edit.. kasi aku satu header!
sweetdarling79.com

Azam Shah said...

pakai photoshop je ke semua ni??
hebatt skill photoshop akak kan...
memg meriahh...hahaha...

You can call me BizkuT... said...

meriah u olls! giler pandai akak mengedit!

kuKu said...

gerek seh..
baca blog kak senduk bila stress..
msti ilang sume stress tu..
keep it up..=P

Siti afzan said...

saya pembaca baru kak senduk...ya ampun...memang meriah pesta sangat uollssss baca blog akak nih...menghiburkan tahap turus katanya!cayalah kak senduk!

warga kampong said...

mariah carey is the best
...selalu tukar2 la..lagi best

Ezrulsyah_Nizam said...

kak senduk memamg best........creative la uolzzzzz.......TN buat kak senduk...
dar ibudak baru yg ala2 baru nak bergiat dalam dunia blog smlm baru jew opening ceremony....kekeke...

Cath J said...

I suka nombor 9.... ade aku kesah... hahahahha... bestttttt.... ^_^

FiqaSaleh said...

meriah meriah..semua meriahh... :D :D

p/s: edit gune ape tu? hehehhehe.. meriah ke tak? siap tanye lagi cam ne nak edit..keh keh3

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

Let's SHOPPING Uollss!